Bekijk VvE Diensten Nederland Eindhoven op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker VvE Beheer

Dienstverband
Parttime (24 uur)

Locatie:
VvE Diensten Nederland Eindhoven
De Waal 38c
5684 PH Best

Contactpersoon:
Sandra Beckers
0499-33 19 33

Plaatsingsdatum:
27/07/2020

Financieel Administratief Medewerker VvE Beheer

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van ons afdelingshoofd VvE Management? Lees dan verder!

Staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Ben jij mensgericht en daarnaast ook financieel en administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

De functie

Je komt terecht in een enthousiast team van VvE managers. Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van het afdelingshoofd, jouw direct leidinggevende, op administratief- en financieel gebied bij het beheer van de VvE’s in haar portefeuille. Hierbij heb je eveneens contact met de collega’s op de technische- en verzekeringsafdeling en het secretariaat. In de ochtend bepaal je samen met haar de prioriteiten van de dag.

Jouw DNA

Je bent een teamspeler met een MBO/HBO werk- en denkniveau die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent georganiseerd, proactief. Je bent administratief goed onderlegt en hebt financieel inzicht. Verder beschik je over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bezit een hoge mate van nauwkeurigheid. Tevens heb je een goede beheersing van Microsoft Office en EXACT Online. Ons kantoor werkt met het automatiseringssysteem Convect Beheer. Kennis van het VvE beheer (met name jaarrekeningen en begrotingen) is een pré, geen vereiste.

Wie zijn wij?

VvE Diensten Nederland Eindhoven BV verzorgt het complete beheer voor circa 230 Verenigingen van Eigenaars in de regio Noord-Brabant en Limburg. Onder ons beheer vallen appartementencomplexen vanaf circa 20 appartementsrechten. De focus ligt op VvE’s bestaande uit appartementencomplexen, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen of een combinatie hiervan.

Ons deskundige team bestaat uit 18 professionals die werkzaam zijn op ons kantoor in Best waar we alle expertise in huis hebben voor professioneel VvE beheer: financieel, administratief, technisch, bouwkundig en juridisch. Wij beschikken over eigen technisch managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het technisch en bouwkundig beheer en hebben een eigen verzekeringsafdeling.

Zijn wij een match?

Wil jij werken binnen een professioneel en gedreven team, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden: 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen op basis van fulltime (38,5 uur) dienstverband en heel veel werkplezier! Daarnaast is er een leuke en actieve personeelsvereniging.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv met motivatie via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je graag meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Sandra Beckers, directiesecretaresse: 0499-33 19 33. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.