Bekijk Wissenraet Van Spaendonck op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Locatie:
Wissenraet Van Spaendonck B.V.
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Martin Honcoop
013-5944610

Plaatsingsdatum:
03/03/2021

Financieel Administratief Medewerker

Wissenraet Van Spaendonck B.V. in Tilburg zoekt voor het team Financiële Administratie een Financieel Administratief Medewerker. De afdeling Financiële Administratie verzorgt de volledige administratie en het financiële beheer van verschillende branche- en werkgeversorganisaties.

Creëer je graag structuur binnen de financieel administratieve processen en weet jij alle zaken up-to-date te houden? Ben jij een zelfsturend financieel talent die graag ondersteunt bij allerhande financiële werkzaamheden van diverse verschillende branche- en werkgeversorganisaties? Dan zoeken wij jou!

Ter vervanging is Wissenraet Van Spaendonck B.V. op zoek naar:

Financieel Administratief Medewerker (36 uur)

Jouw functie

 • Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administraties.
 • Je werkt zelfstandig aan de crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie.
 • Je verzorgt de facturatie en debiteurenbeheer.
 • BTW- en ICP-aangiftes dien je maandelijks of per kwartaal in.
 • Daarnaast bied je ondersteuning bij het opstellen van maand- en jaarafsluitingen en diverse rapportages.

Functie-eisen

 • Voor de functie van Financieel Administratief Medewerker vragen wij een afgeronde opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en/of MEAO of een vergelijkbare opleiding met minimaal enkele jaren ervaring in het voeren van administraties.
 • We vragen kennis en inzicht in administratieve processen en cijfermatige informatie.
 • Verder vragen wij ervaring en affiniteit met boekhoud-/computerprogramma’s zoals Exact, Basecone, Salesforce en Office365.
 • Van jou wordt een grote mate van flexibiliteit gevraagd omdat er dagelijks voor meerdere administraties gewerkt moet worden.
 • Gezien de samenstelling van het huidige team en het bijpassende salaris zijn we op zoek naar een nieuwe collega met maximaal vijf jaar ervaring met het zelfstandig voeren van een administratie.
 • Jij bent de ideale kandidaat als je bijvoorbeeld na jouw studie enkele jaren op een administratie- accountantskantoor gewerkt hebt en toe bent aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan.

Geboden

Werken bij Wissenraet Van Spaendonck betekent een verdieping én verbreding van je carrière: in een dynamische en resultaatgerichte omgeving maak je kennis met meerdere sectoren van de Nederlandse economie. We bieden je:

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een dienstverband voor 36 uur per week;
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenvoorziening;
 • Fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg en goede faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken.

Over ons

Wissenraet Van Spaendonck adviseert en ondersteunt ruim 100 branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties welke actief zijn in de zakelijke dienstverlening, arbeidsmarkt, industrie, handel en zorg & welzijn. Voor deze organisaties zijn wij hét gezicht in de markt. Belangenbehartiging, communicatie, keurmerken, collectieve inkoop, opzetten van opleidingen, beleidsondersteuning en secretariaatsvoering zijn daarbij de kerndiensten. Wissenraet Van Spaendonck is marktleider en trendsettend in Nederland en werkt aan samenwerking tussen ondernemers om samen een groter doel te bereiken. 

Meer weten en reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Honcoop (Hoofd Financiën en Administratie) via 013-5944610. Over de organisatie is meer te vinden op https://www.vanspaendonck-wispa.nl/ . Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Jouw sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Van Spaendonck niet op prijs gesteld.