• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

16/03/2018

JUNIOR FINANCIAL CONTROLLER

Het Nederlands Volmachtbedrijf (Tilburg) is op zoek naar een Junior Financial Controller die samen met de financial controller en de administratief medewerker de verantwoordelijkheid draagt voor een perfect functionerende financiële afdeling. Kom jij ons enthousiaste team versterken?

08/03/2018

JUNIOR BALIEMEDEWERKSTER / TELEFONISTE

Raak Metals, gevestigd in Tilburg is op zoek naar een klantgericht en representatieve junior baliemedewerkster die zich op de rustige momenten ook gaat verdiepen in de mogelijkheden van social media (32-40 uur).

27/02/2018

ASSISTENT HOOFD ADMINISTRATIE

Nyloplast Europe in ’s-Gravendeel is ter uitbreiding van het finance team op zoek naar een parttime Assistent Hoofd Administratie. Heb jij een HBO werk- en denkniveau, minimaal een aantal jaar relevante ervaring en ben je op zoek naar een brede financieel administratieve functie? Dan is dit misschien wel jouw baan.

21/02/2018

ICT HELPDESK MEDEWERKER

Ben jij die Support Medewerker die pas tevreden is wanneer de klant dat ook is? Krijg jij energie van goed klantcontact en vind je snel je weg in nieuwe software? CYS biedt een veelzijdige eerstelijns-support functie in Breda!

09/02/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SERVICE & LOGISTIEK

Casala zoekt voor het hoofdkantoor in Culemborg een administratief medewerker voor de afdeling service & logistiek. Ben jij accuraat, servicegericht en heb je kennis van service en logistieke processen? Reageer dan direct!

02/02/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Trekatex in Tilburg is wegens groei op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker die zelfstandig de volledige boekhouding en financiële administratie uitvoert. Kom jij ons team versterken?

31/01/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERK(ST)ER

Q Care medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Customer Service Medewerk(st)er.

© Copyright - Primatch