• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

21/06/2019

FINANCIEEL CONTROLLER

Morentz in Waalwijk zoekt een Controller, die het Managementteam voorziet van de juiste informatie, analyses en adviezen, om een snel groeiend en succesvol bedrijf beter te kunnen sturen! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

21/06/2019

FINANCIEEL BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER

Morentz in Waalwijk zoekt een Financieel Boekhoudkundig Medewerker. Ben jij de Financieel professional die ons snel groeiende bedrijf verder helpt bij onze financiële processen? Lees dan snel verder!

20/06/2019

PARTTIME HR BACKOFFICE MEDEWERKER

Wil jij een uitdagende en afwisselende baan binnen een bedrijf dat Brabantse gezeligheid combineert met kwalitatief hoogwaardige recruitment en HR oplossingen? Omdat we als bedrijf groeien zijn we op zoek naar een HR Backoffice Medewerker voor onze vestiging Tilburg. Ben jij accuraat en sociaal vaardig en heb jij de fout in de voorgaande tekst ontdekt, lees dan snel verder!

12/06/2019

ALLROUND FINANCIEEL ADMINISTRATEUR IN REGIO ZWOLLE

Ben jij een ambitieuze en allround financiële professional die een uitdaging zoekt in regio Zwolle? Wil jij werken voor 1 van de 10 genomineerden voor het Nationaal Icoon 2019 van Nederland? Dan heten wij jou van harte welkom!

12/06/2019

COMMERCIEEL ASSISTENT

Delta Wines in Waddinxveen is op zoek naar een fulltime Commercieel Assistent.
Ben jij een commercieel talent en wil je mee bouwen aan onze toekomst? Voor een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt hebben wij een uitdagende functie als Commercieel Assistent (Retail).

29/05/2019

BINNENDIENST MEDEWERKER ROOSENDAAL

AGC in Roosendaal is op zoek naar een Binnendienst Medewerker die zich bezig houdt met orderadministratie, het uitwerken van offertes en diverse baliewerkzaamheden. Ben jij administratief goed onderlegd en krijg jij energie van klantcontact en vind jij het prettig om een ondersteunende functie te hebben? Solliciteer dan bij AGC en wij vertellen jou graag meer over deze functie!

21/05/2019

PROJECTCONTROLLER

PT is op zoek naar een hands-on Financial Controller voor projectorganisaties. Denk jij in checks and balances en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

17/05/2019

JUNIOR TEAMLEIDER

Medas in Bussum is op zoek naar een Junior Teamleider (fulltime) die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaat tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

16/05/2019

TAX ACCOUNTANT

Driscoll’s in Breda is op zoek naar een ambitieuze Tax Accountant! Binnen deze fiscale positie zorg jij voor de voorbereiding van belastingaangiften en financiële administratie van de Europese entiteiten van Driscoll’s en geef je fiscaal advies. Ben jij analytisch en heb jij minimaal 1-2 jaar ervaring bij een belastingafdeling in een internationale organisatie? Kom dan ons energieke Finance-team versterken en solliciteer direct!

15/05/2019

SUPPORT MEDEWERKER 36 UUR

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van klantcontact? Dan ben jij die medewerker support waar van Spaendonck Online, in Tilburg naar op zoek is!

15/05/2019

SALARISADMINISTRATEUR

Van Spaendonck Online in Tilburg, zoekt een innovatieve Salarisadministrateur.

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van klantcontact? Spreken de woorden ‘cijfers’, ‘HRM’ en ‘procesoptimalisatie’ tot jouw verbeelding? Dan ben jij de Salarisadministrateur die wij zoeken!

01/05/2019

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

First Care in Tilburg, is op zoek naar een zelfstandige en communicatief vaardige parttime administratief medewerker voor 16 uur per week tot in ieder geval eind 2019.

 

24/04/2019

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Medewerker Sales Support voor 32-40 uur. Zoek jij een baan waarbij je het verkoopproces ondersteunt van een wereldwijd A-merk in de Automotive sector? Dan zoekt Autotaalglas jou!

23/04/2019

ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

CapsNobel is ter uitbreiding van de samenstelpraktijk op de vestiging in Breda op zoek naar een gevorderd Assistent Accountant voor 32-40 uur. Heb jij minimaal een HAVO of MBO Bedrijfsadministratie opleiding, meer dan 3 jaar relevante ervaring en groeiambities? Dan is dit jouw kans op een nieuwe baan!

23/04/2019

BELASTINGADVISEUR

CapsNobel is voor de vestiging in Halsteren op zoek naar een Belastingadviseur voor 32-40 uur die mee wil bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk. Heb jij een afgeronde HBO Bachelor of Universitaire Master opleiding en meer dan 5 jaar relevante ervaring in de accountancy? Dan is dit jouw kans op een mooie nieuwe baan!

19/04/2019

SALARISADMINISTRATEUR

CapsNobel is voor de afdeling Salarisadministratie op de vestiging in Halsteren op zoek naar een parttime én fulltime Salarisadministrateur voor 24-40 uur per week. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding aangevuld met een PDL of VPS vakopleiding en relevante werkervaring? En ben je bekend met loket.nl of vergelijkbare salaris software? Dan is dit jouw kans op een nieuwe baan!

© Copyright - Primatch