• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

24/04/2020

Management Assistent Midden-Brabant (hbo, 32 uur)

Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, service gerichte professional? Heb je affiniteit met ondernemerschap en netwerken, lees dan snel verder of reageer meteen!

10/04/2020

Administratief Medewerker Sales Support (fulltime)

Vollenhoven Olie Technologie (Tilburg) is op zoek naar versterking!
Kom jij ons hechte team bestaande uit 5 collega’s ondersteunen op het gebied van administratieve sales support?

09/04/2020

Manager CAO-beheer

Van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een Manager CAO-Beheer. Ben jij expert op het gebied van CAO’s en zorg jij voor een optimaal CAO-onderhoud in Loket.nl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

31/03/2020

Medewerker Planning & Control (m/v)

Zet jij samen met ons de volgende stap van finance control naar management control? Heb je een kritische blik, een prettige, positieve energie en sterke analytische vaardigheden? Weet jij je analyse om te zetten naar een passend advies en mensen hierin mee te nemen? Ben je maatschappelijk betrokken én ga je graag op zoek naar het verhaal achter de cijfers? Lees dan verder!

16/03/2020

Customer Service Medewerker

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Customer Service Medewerker. Kom jij ons team versterken?

13/03/2020

Commercieel Medewerker Binnendienst

Smartwares Group is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst ter versterking van onze afdeling Sales Support. Denk jij commercieel, ben je dienstverlenend ingesteld en heb je interesse in E-commerce? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

13/03/2020

Customer Service Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan binnen customer service die in het teken staat van service i.p.v. harde targets? Smartwares Group is op zoek naar een Customer Service Medewerker (40 uur) die klaarstaat voor onze klanten. Wij gaan graag met jou in gesprek!

© Copyright - Primatch