• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

19/10/2021

Vestigingsmedewerker | Glas & Verf Almelo

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Vestigingsmedewerker voor onze shop in Almelo. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

15/10/2021

Administratief Medewerker Secretariaat

Sedgwick Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

13/10/2021

Business Controller

ZOwonen in Sittard is op zoek naar een enthousiasmerende en betrokken Business Controller (32-36 uur per week). Als Business Controller ondersteun je de eerste lijn om aantoonbaar In Control te zijn en te blijven.

06/10/2021

Binnendienst Medewerker | Sales Support | 32-40 uur

2Connect in Waalwijk is ter uitbreiding op zoek naar een binnendienst medewerker. In een team van 5 directe collega’s ben je ondersteunend aan het salesteam en verzorg jij o.a. het orderproces en ben je het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Zorg jij voor een kloppende orderadministratie en de juiste opvolging hiervan? Groei dan met ons mee en solliciteer direct!

20/09/2021

Customer Service Medewerker

Promens in Zevenaar is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Heb jij kennis van verkoop en logistieke processen en heb je ervaring met orderverwerking? Word je blij van klanten informeren en kun jij ook een stevig gesprek voeren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

17/09/2021

Administratief Medewerker

Wij zoeken een collega die buiten de lijntjes durft te kleuren, die zelf inhoud en vorm geeft aan zijn/haar rol en iemand die ambitie heeft om het beste uit zichzelf te halen. Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

10/09/2021

Medewerker Verkoop Binnendienst (40 uur)

Henri in Drunen zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij proactief, daadkrachtig en heb je een goede dag gehad als de order intake, leveringen en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluiten? Dan zoeken wij jou!

02/09/2021

Allround Financieel Bedrijfsmanager 28-32 uur

Compliment BV is een gepassioneerd tuinbouwbedrijf in Volkel en maakt een flinke groei door. Ter uitbreiding van het team zoekt Compliment een ervaren parttime Allround Financieel Bedrijfsmanager (28-32 uur).

01/09/2021

Binnendienst Coördinator

Een combi van supply chain management, order management en procesverbetering. Organiseren, communiceren en administreren in een spilfunctie bij een snelgroeiende onderneming in de Food Branche. Ga jij je binnen Anur Halal Food ontwikkelen in een dynamische en brede bedrijfskundige en klantgerichte functie?

© Copyright - Primatch