• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

10/10/2019

Parttime Binnendienst Medewerker

Advieskantoor Finion in Tilburg is op zoek naar een parttime binnendienst medewerker. Heb jij verstand van hypotheken en verzekeringen en zoek jij een zelfstandige baan in een ondersteunende rol? Reageer dan op deze parttime duobaan waarbij jij het visitekaartje bent voor ons kantoor

07/10/2019

Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een pro- actieve Medewerker Financiële Administratie die onze financiële processen nóg beter en effectiever maakt.

03/10/2019

Assistent (Business) Controller

Optisport Exploitaties zoekt een Assistent (Business) Controller voor het Shared Service Center op het hoofdkantoor in Tilburg.

24/09/2019

Sales Support Medewerker

Smartwares Group is op zoek naar een Medewerker Sales Support voor het Export team. Zit commercie in jouw bloed, ben jij administratief sterk en bied jij graag ondersteuning aan onze Export managers en klanten? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

12/09/2019

Administratief Medewerker Secretariaat

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

09/09/2019

Financial Controller

Hoefnagels Groep in Tilburg is op zoek naar een financial controller. Een financieel onderlegd talent met bedrijfskundige affiniteit die de link kan leggen tussen bedrijfsprocessen en financiële prestaties en graag als sparringpartner optreedt richting Financieel Manager? Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

05/09/2019

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Junior Business Controller die toe is aan zijn of haar tweede carrièrestap in optimalisatie van (financiële) administraties en rendement van onze franchisenemers.

 

21/08/2019

Zelfstandig Financieel Boekhoudkundig Medewerker

Primatch Nederland, in Tilburg, is op zoek naar een zelfstandige en accurate Financieel Boekhoudkundig Medewerker.

14/08/2019

Hands-on Finance manager (40 uur)

Transsmart in Tilburg zoekt een enthousiaste, gestructureerde, finance manager met een sterk cijfermatig inzicht! Zorg jij voor de juiste managementinformatie en heb jij een hands-on mentaliteit? Kom dan werken bij Transsmart!

© Copyright - Primatch