• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

19/02/2019

MANAGER FINANCE EN BACK-OFFICE

Horecabedrijf Huijbregts in Hilvarenbeek is op zoek naar een ervaren Manager Finance en Back-Office die voor 24 tot 32 uur het bedrijf van achter de schermen verder weet te professionaliseren.

19/02/2019

BUSINESS CONTROLLER

Ben jij de Business Controller die het management inzicht geeft in de resultaten en uitdaagt om de doelstellingen te realiseren? Zie jij het optimaliseren van processen en opstellen van prognoses als een mooie uitdaging? Vind je het leuk om in een creatieve omgeving te werken waar elke dag anders is? Dan zijn we op zoek naar jou!

15/02/2019

SENIOR BELASTINGADVISEUR

Bij OOvB in Wijchen bieden we een positie voor een senior belastingadviseur met groeipotentie.

13/02/2019

MEDEWERKER FINANCE & CONTROL

Heb je meer dan vijf jaar ervaring in het voeren van financiële administraties en wil je impact maken in een klein en hecht team met internationale slagkracht? Reageer dan op deze mooie all-round vacature voor Medewerker Finance & Control in Hillegom.

11/02/2019

INCASSO MEDEWERKER

Reijn Retro in Tilburg heeft de ideale (starters)functie voor een communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend persoon die wil werken in een dynamische omgeving.

07/02/2019

(JUNIOR) OFFICE & MANAGEMENT ASSISTENT

GlasGarage is voor haar hoofdkantoor in Tilburg op zoek naar een hands-on (junior) Office & Management Assistent. Heb jij administratieve en/of secretariële werkervaring, ben je toe aan een 2e stap in jouw carrière en houd jij van afwisselend werken, dan gaan we graag met jou in gesprek!

05/02/2019

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Transsmart in Tilburg heeft een vacature voor een enthousiaste, financiële topper met een sterk cijfermatig inzicht! Ben jij die financieel medewerker die de afdeling Finance & Operations komt versterken?

25/01/2019

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

VDT in Tilburg is op zoek naar een toffe, zelfstandige, accurate collega die met veel plezier allerlei secretariële en financieel-administratieve werkzaamheden uitvoert. Geef jij VDT extra power?

25/01/2019

SALES BACKOFFICE SUPPORT

Accuraat en kwaliteitsgericht? Frencken zoekt een Sales Backoffice Support!

22/01/2019

ALLROUND FINANCIEEL MEDEWERKER

Als aanvulling op het team is Autotaalglas Nederland in Tilburg op zoek naar een Allround Financieel Medewerker (24-40 uur). Je werkt mee om het facturatieproces naar de landelijke klanten tijdig en foutloos te organiseren. En omdat je regelmatig in contact bent met klanten en franchisenemers, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je service gericht ingesteld. Spreekt dit jou aan? Dan komen we graag met jou in contact!

14/12/2018

SALES BACKOFFICE REPRESENTATIVE

Word jij de interne vertegenwoordiger van onze Key Accounts? Frencken Mechatronics zoekt een Sales Backoffice Representative!

13/12/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Medas in Bussum is op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker met een sterk cijfermatig inzicht die de dagelijkse financiële administratie van onze aangesloten vennootschappen verzorgt.

05/12/2018

ASSISTENT CONTROLLER

Optisport Exploitaties zoekt een Assistent Controller voor het Shared Service Center op het hoofdkantoor in Tilburg.

30/11/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER INKOOP LOGISTIEK

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Inkoop Logistiek op zoek naar een Administratief Medewerker. Spreken de kernwoorden administratie, nauwkeurig en servicegericht jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

© Copyright - Primatch