• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

30/07/2021

Backoffice Medewerker Service

Kun je snel schakelen en staat klanttevredenheid voor jou op de eerste plaats? Ben je daarnaast praktisch ingesteld? Kvik Den Bosch is op zoek naar een Backoffice medewerker service. Dit is jouw kans als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service- of Backoffice medewerker!

29/07/2021

Financieel analist / Finance medewerker

Bij Pondres zijn we op zoek naar een financieel analist die analytisch sterk is en ongevraagd de organisatie durft te adviseren.

28/07/2021

Financieel Administratief Medewerker

Optisport Exploitaties zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor het Shared Service Center (SSC) op het hoofdkantoor in Tilburg.

08/07/2021

Medewerker Financieel Beleid

ZOwonen in Sittard is op zoek naar een betrokken en collegiale Medewerker Financieel Beleid (36 uur per week). In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de beheersing van financiële stromen en het leveren van juiste en volledige managementinformatie aan diverse gremia binnen de organisatie.

 

 

06/07/2021

VvE Manager Beheer

VvE Diensten Nederland Eindhoven is op zoek naar een VvE Manager Beheer. Wil jij verantwoordelijk zijn voor het financieel en administratief beheer van diverse Verenigingen van Eigenaars en kun je goed managen? Dan hoor je bij ons thuis!

 

30/06/2021

Operationeel Medewerker Events

Jij voelt je als een vis in het water in een hectische omgeving en snapt dat werken in de eventbranche geen 9 tot 5 job is. Je hebt een hands-on mentaliteit en ziet deadlines als uitdagingen. Ondanks de drukke omgeving waarin je werkt, weet jij je hoofd altijd koel te houden en zet je problemen om in uitdagingen. Door jouw ervaring weet je wat erbij komt kijken wanneer een event georganiseerd moet worden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je enthousiast en op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij dé werkplek voor jou!
Heliview Conferences & Training in Breda is namelijk per september op zoek naar een ‘fulltime operationeel medewerker events’

29/06/2021

Secretaresse

Wissenraet Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een doortastende en proactieve Secretaresse met uitstekende communicatieve vaardigheden. Houd jij van een actieve organisatie waar je uitdaging en leuke collega’s vindt. Heb jij graag een drukke agenda en krijg je graag het vertrouwen en de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

25/06/2021

Financieel dataspecialist/-analist

Vollenhoven Olie (Tilburg) is op zoek naar versterking voor de afdeling Finance in de vorm van een Financieel expert met data skills. Ben jij toe aan de tweede of derde stap in je loopbaan binnen het vakgebied van Finance? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

11/06/2021

Medewerker Frontoffice

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een klantgerichte Medewerker Frontoffice die zorgt voor een goede ondersteuning van onze afdelingen Verkoop en Service. Heb jij een commerciële drive, sta je stevig genoeg in je schoenen om deze rol zelfstandig in te vullen en ben je toe aan een mooie nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

03/06/2021

Financieel Medewerker

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Financieel Medewerker (32-40 uur). Vind je variatie in je werk belangrijk, handel je pro-actief en wil je graag werken binnen een dynamische, internationale organisatie met Brabantse roots? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

01/06/2021

Administratief Sales Support Medewerker

Zoek jij een goed betaalde parttime baan? Ben je administratief goed onderlegd, accuraat en stressbestendig? Driscoll’s in Breda, de marktleider in zacht fruit, zoekt Administratieve Sales Support toppers. Jij bent de ruggengraat en het vaste aanspreekpunt voor de accountmanagers en zorgt voor de juiste opvolging van het administratieve proces op de afdeling Sales. Vind jij het leuk om te werken in een internationale en dynamische omgeving? Dan ben je bij ons direct welkom!

© Copyright - Primatch