• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

31/03/2020

Medewerker Planning & Control (m/v)

Zet jij samen met ons de volgende stap van finance control naar management control? Heb je een kritische blik, een prettige, positieve energie en sterke analytische vaardigheden? Weet jij je analyse om te zetten naar een passend advies en mensen hierin mee te nemen? Ben je maatschappelijk betrokken én ga je graag op zoek naar het verhaal achter de cijfers? Lees dan verder!

27/03/2020

Assistent Regiomanager Midden-Brabant (hbo, 32 uur)

Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, service gerichte professional? Heb je affiniteit met ondernemerschap en netwerken, lees dan snel verder of reageer meteen!

19/03/2020

Financieel Administratief Medewerker

BSK-Bouw in Heijningen (industrieterrein Dintelmond) is op zoek naar een parttime Financieel Administratief Medewerker voor 28-32 uur per week. Heb jij een afgeronde MBO/MBO+ opleiding, relevante ervaring en ben je op zoek naar een allround finance functie? Dan is dit jouw kans!

16/03/2020

Customer Service Medewerker

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Customer Service Medewerker. Kom jij ons team versterken?

13/03/2020

Commercieel Medewerker Binnendienst

Smartwares Group is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst ter versterking van onze afdeling Sales Support. Denk jij commercieel, ben je dienstverlenend ingesteld en heb je interesse in E-commerce? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

13/03/2020

Customer Service Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan binnen customer service die in het teken staat van service i.p.v. harde targets? Smartwares Group is op zoek naar een Customer Service Medewerker (40 uur) die klaarstaat voor onze klanten. Wij gaan graag met jou in gesprek!

28/02/2020

Administratief Medewerker Secretariaat (32-40 uur)

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

28/02/2020

Administrateur

Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een ervaren Administrateur. Heb jij tevens affiniteit met ICT en ervaring met consolidaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/01/2020

Medewerker Verkoop Binnendienst

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij accuraat, communicatief vaardig en heb je een goede dag gehad als de order intake, productie, uitlevering en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluit? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch