• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

14/08/2019

Zelfstandig Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Transsmart in Tilburg heeft een vacature voor een enthousiaste, gestructureerde, financiële topper met een sterk cijfermatig inzicht! Ben jij die “Money Magician” die onze afdeling Finance & Operations komt versterken?

07/08/2019

Financieel Administratief Medewerker

Exonera in Etten-Leur is op zoek naar een parttime of fulltime Financieel Administratief Medewerker voor 32-40 uur per week. Ben jij een starter of heb je een aantal jaar ervaring in de boekhouding? Dan is dit misschien wel jouw baan!

09/07/2019

CONTROLLER

Zorg jij ervoor dat IBN in control is en blijft? Zie je financiën als een middel en niet als doel op zich? Kan jij gegevens analyseren, interpreteren en vertalen voor non-financials? Dan ben jij de Controller die we zoeken!

 

04/07/2019

BUSINESS CONTROLLER

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Business Controller die toe is aan zijn of haar tweede carrièrestap in optimalisatie van (financiële) administraties en rendement van onze franchisenemers.

 

21/06/2019

FINANCIEEL CONTROLLER

Morentz in Waalwijk zoekt een Controller, die het Managementteam voorziet van de juiste informatie, analyses en adviezen, om een snel groeiend en succesvol bedrijf beter te kunnen sturen! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

21/05/2019

PROJECTCONTROLLER

PT is op zoek naar een hands-on Financial Controller voor projectorganisaties. Denk jij in checks and balances en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

© Copyright - Primatch