• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

17/01/2020

Medewerker Verkoop Binnendienst

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij accuraat, communicatief vaardig en heb je een goede dag gehad als de order intake, productie, uitlevering en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluit? Dan zoeken wij jou!

10/01/2020

Allround Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Medas in Bussum is op zoek naar een enthousiaste Allround Financieel Administratief Medewerker met een sterk cijfermatig inzicht. Je werkt mee om het financiële proces foutloos uit te voeren en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie van onze aangesloten vennootschappen. Spreekt dit jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

10/01/2020

Junior Controller (32-40 uur)

HAVEP in Goirle is op zoek naar een Junior Controller. Ben jij die financieel analytische professional, die ons helpt onze groeiambities waar te maken? Dan komen wij graag in contact met jou!

07/01/2020

Klantenservice Coördinator

Affiniteit met interieur & design? Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar een Klantenservice Coördinator voor 32-40 uur per week. Dit is jouw kans op een toffe baan als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service-, Back Office Medewerker of Planner!

24/12/2019

Receptioniste (32 – 36 uur)

Hoefnagels in Tilburg is op zoek naar een representatieve, spontane Receptioniste. Krijg jij er energie van klanten te woord te staan, zowel telefonisch als face-to-face en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Boekhouder

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Boekhouder. Ben jij de financiële professional die ons verder helpt bij onze financiële processen? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Senior Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Senior Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

23/12/2019

Allround Financieel Medewerker

Als aanvulling op het team is Autotaalglas Nederland in Tilburg op zoek naar Allround Financieel Medewerker (24-40 uur). Je werkt mee om het facturatieproces naar de landelijke klanten tijdig en foutloos te organiseren. En omdat je regelmatig in contact bent met klanten en franchisenemers, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je service gericht ingesteld. Spreekt dit jou aan? Dan komen we graag met jou in contact!

13/12/2019

Secretaresse – 36 uur

Je bent een doortastende en proactieve secretaresse met uitstekende communicatieve vaardigheden. Na je MBO opleiding heb je een aantal jaar ervaring opgedaan en nu ben toe aan een nieuwe uitdaging. Je wordt enthousiast van automatiseringsprojecten en hebt ervaring met online communicatie. Door jouw flexibele en klantgerichte instelling ben je in staat snel te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heb je een sterk organiserend vermogen. Herken jij jezelf hierin? Dan ontmoeten we je graag!

13/12/2019

Sales Manager

Ben jij op zoek naar een leidinggevende commerciële management functie in het MKB? Bij PWG Veiligheidskleding in Goes staat een vacature open als Sales Manager. Dit familiebedrijf met unieke marktpositie heeft de productie in eigen beheer. Pak deze kans!

6/12/2019

Administratief Medewerker

Spreek je naast Nederlands goed Engels en zoek jij een uitdagende administratieve rol met receptionele taken! Reageer dan direct.

22/11/2019

Ervaren medewerker financiële administratie met ICT affiniteit

Als gerenommeerd kantoor gevestigd in het centrum van Tilburg is Reijn Retro incasso en gerechtsdeurwaarders dé specialist met een breed dienstenpakket op het gebied van incasso, ambtelijke taken en juridische dienstverlening voor zowel regionale als landelijke opdrachtgevers. Ben jij een financiële administratieve professional binnen je vakgebied en beheers je alle facetten die hierbij van belang zijn, dan komen wij graag met je in contact!

24/10/2019

Assistent Controller

Casala is op zoek naar een assistent controller. Ben jij die financieel analytische professional, die in een enthousiast team met drie collega’s in staat is om de afdeling finance van ons snel groeiend bedrijf verder vorm te geven? Beschik je over de juiste vaardigheden en wil je werken in een internationale omgeving? Lees dan snel verder!

© Copyright - Primatch