• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

27/11/2020

Zelfstandig Administratief Boekhoudkundig Medewerker (28 tot 36 uur)

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een zelfstandig Boekhoudkundig Medewerker. Ben jij de financiële professional die ons verder helpt bij het uitvoeren en optimaliseren van onze financiële processen? Dan komen wij graag in contact met jou!

26/11/2020

(Financial) Business Controller

Optisport is voor het hoofdkantoor in Tilburg op zoek naar een data gedreven (Financial) Business Controller. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële bedrijfsvoering en opereer je op het snijvlak Finance en Control. Ben jij de ervaren Business Controller waar Optisport naar op zoek is? Dan komen we graag met jou in contact.

25/11/2020

Officemanager (32-40 uur)

T&F is op zoek naar een ervaren, representatieve, hands-on duizendpoot met power die enerzijds het management operationeel ondersteunt en anderzijds het eerste aanspreekpunt is over de bedrijfsvoering en de administratieve organisatie (waaronder facilitaire zaken, ICT, verzekeringen etc.). Krijg jij je energie uit service gericht werken en zoek je verantwoordelijkheid en afwisseling in jouw functie? Solliciteer dan nu bij ons!

20/11/2020

Ervaren Assistent Accountant

Wolfsbergen van Haarlem in Rotterdam is op zoek naar een ervaren assistent accountant. Door de groeiende vraag naar onze hoogwaardige dienstverlening en de duurzame groei van onze klantenkring zoeken we voor onze afdeling accountancy een ambitieuze assistent accountant die wil meebouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

12/11/2020

Business Controller

Do you want to work at the leading European provider of Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg is growing fast and that is why we are looking for a Business Controller. Do you want to join our fast growing travel?

14/10/2020

Teamassistent Projectmanagement / Teamsecretaresse (40 uur)

VDT Advocaten in Tilburg is voor het Team Bedrijfsstructuur op zoek naar een Assistent projectmanagement met secretariële vaardigheden. Geef jij ons extra power?

09/10/2020

Financieel Directeur

KIMMENADE GROEP zoekt een Financieel Directeur die bijdraagt aan de verdere professionalisering en groei van ons bedrijf.

28/09/2020

Medewerker Binnendienst

Een binnendienst functie met meer dynamiek is nauwelijks voor te stellen! Binnen Cotap groeien we zo hard dat we dagelijks nieuwe klanten, producten of aanpassingen in procedures en systemen hebben. En jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en buitendienst om alle vragen en orders in goede banen te leiden. Als je jezelf echt wilt ontwikkelen in een klantgerichte functie in de komende jaren, is Cotap het bedrijf om bij te werken.

14/09/2020

Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur)

Ben jij een echte spin in het web en houd jij gemakkelijk alle ballen in de lucht? In verband met de groei van ons bedrijf ontstaat er ruimte voor een fulltime commercieel medewerker binnendienst. Interesse gewekt? Lees snel verder!

08/09/2020

Receptioniste (32 – 36 uur)

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een representatieve, spontane Receptioniste. Krijg jij er energie van klanten te woord te staan, zowel telefonisch als face-to-face en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou!

© Copyright - Primatch