• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

10/12/2019

Proactieve en enthousiaste Officemanager (24-32 uur)

Zoek je een parttime functie als office manager in een collegiale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht en professionele groei? Lees dan snel verder!

6/12/2019

Administratief Medewerker

Spreek je naast Nederlands goed Engels en zoek jij een uitdagende administratieve rol met receptionele taken! Reageer dan direct.

5/12/2019

Administratief Medewerker Frontoffice

Wij, 2Connect in Waalwijk zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Frontoffice. Ben jij graag klantgericht en administratief bezig, waarbij je het telefonische aanspreekpunt bent, klantorders verwerkt en tussendoor ook onze gasten ontvangt bij de balie? Solliciteer dan nu!

25/11/2019

Administrateur

Ben jij goed in het perfect verzorgen van financiële administraties, begrotingen en jaarrekeningen en wil je werken bij één van de meest veelzijdige organisaties in Tilburg? Dan is dit je kans!

22/11/2019

Ervaren medewerker financiële administratie met ICT affiniteit

Als gerenommeerd kantoor gevestigd in het centrum van Tilburg is Reijn Retro incasso en gerechtsdeurwaarders dé specialist met een breed dienstenpakket op het gebied van incasso, ambtelijke taken en juridische dienstverlening voor zowel regionale als landelijke opdrachtgevers. Ben jij een financiële administratieve professional binnen je vakgebied en beheers je alle facetten die hierbij van belang zijn, dan komen wij graag met je in contact!

15/11/2019

Administratief Medewerker M/V 38,5 uur (fulltime)

Wil jij verantwoordelijk zijn voor administratieve en secretariële werkzaamheden binnen ons bedrijf ? Lees dan verder!

14/11/2019

Data Entry Medewerker 20 tot 24 uur

Playmapping in Utrecht zoekt een medewerker Data Entry, voor het actueel houden en uitbreiden van de informatie die in onze productbibliotheek staat. Ben jij die secure, gezellige collega die ons team komt versterken?

04/11/2019

Incasso Medewerker

Als gerenommeerd kantoor gevestigd in het centrum van Tilburg is Reijn Retro incasso en gerechtsdeurwaarders dé specialist met een breed dienstenpakket op het gebied van incasso, ambtelijke taken en juridische dienstverlening voor zowel regionale als landelijke opdrachtgevers. Ben jij een Incassomedewerker met ervaring en gaat je hart sneller kloppen bij new business, dan zijn wij op zoek naar jou!

24/10/2019

Assistent Controller

Casala is op zoek naar een assistent controller. Ben jij die financieel analytische professional, die in een enthousiast team met drie collega’s in staat is om de afdeling finance van ons snel groeiend bedrijf verder vorm te geven? Beschik je over de juiste vaardigheden en wil je werken in een internationale omgeving? Lees dan snel verder!

07/10/2019

Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een pro- actieve Medewerker Financiële Administratie die onze financiële processen nóg beter en effectiever maakt.

03/10/2019

Assistent (Business) Controller

Optisport Exploitaties zoekt een Assistent (Business) Controller voor het Shared Service Center op het hoofdkantoor in Tilburg.

12/09/2019

Administratief Medewerker Secretariaat

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

09/09/2019

Financial Controller

Hoefnagels Groep in Tilburg is op zoek naar een financial controller. Een financieel onderlegd talent met bedrijfskundige affiniteit die de link kan leggen tussen bedrijfsprocessen en financiële prestaties en graag als sparringpartner optreedt richting Financieel Manager? Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

© Copyright - Primatch