• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

24/05/2018

HR ADVISEUR

Vollenhoven Olie in Tilburg is op zoek naar een ervaren HR Adviseur die sterk is op tactisch en operationeel niveau. Ben jij een doorgewinterde HRM professional én ben je 24 uur per week beschikbaar? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

24/05/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Casala in Culemborg zoekt een Administratief Medewerker voor de service-afdeling. Ben jij accuraat, servicegericht en administratief vaardig? Reageer dan direct!

23/05/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

WEM groeit… hard, en hun administratieve team kan per direct ondersteuning gebruiken in de vorm van een parttime Financieel Administratief Medewerker. Dat mag zowel een man als een vrouw zijn. Heb jij een passie voor cijfers, reageer dan op deze advertentie.

18/05/2018

TEAMLEIDER ADMINISTRATIE

Medas in Bussum is voor 3 teams op zoek naar teamleiders die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaan tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

18/05/2018

ALLROUND FINANCIEEL MEDEWERKER

Als aanvulling op het team is Autotaalglas Nederland in Tilburg op zoek naar Allround Financieel Medewerker (24-40 uur). Je werkt mee om het facturatieproces naar de landelijke klanten tijdig en foutloos te organiseren. En omdat je regelmatig in contact bent met klanten en franchisenemers, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je service gericht ingesteld. Spreekt dit jou aan? Dan komen we graag met jou in contact!

16/05/2018

MANAGER CUSTOMER SERVICE & BACKOFFICE

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een fulltime Manager Customer Service & Backoffice met HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring in een commerciële functie.

11/05/2018

MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU

Ben jij die proactieve medewerker bedrijfsbureau die snel kan schakelen en weet jij van aanpakken? Heb jij recycling in je genen en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

07/05/2018

MEDEWERKER PERSONEELSADMINISTRATIE

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een Medewerker Personeelsadministratie. Ben jij een echte verbeteraar, steeds op zoek naar een effectievere en efficiëntere manier van werken in een proces gestuurde wereld? Dan komen wij graag in contact met jou!

04/05/2018

SERVICE MEDEWERKER CONGRESDEELNEMERS

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een klantgerichte en servicegerichte collega die het primaire aanspreekpunt is voor onze (potentiële) congresdeelnemers. Kom jij het team versterken?

26/04/2018

PRICING SPECIALIST

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar een analyticus met commerciële feeling voor de functie van Pricing Specialist (fulltime).

25/04/2018

ZELFSTANDIG FINANCIEEL BOEKHOUDIG MEDEWERKER (HBO)

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een Zelfstandig Financieel Boekhoudkundig Medewerker met ervaring in het voeren van een grootboek administratie.

20/04/2018

OFFICEMANAGER

Heb jij ervaring als officemanager of directiesecretaresse en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan net iets meer verantwoordelijkheden en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

19/04/2018

MEDEWERKER ALGEMENE DIENST

Ben jij servicegericht en sta jij onze klanten & bezoekers goed te woord? Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ondersteun jij graag je omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een veelzijdige medewerker Algemene Dienst!

18/04/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Smartwares Group is op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 32 – 40 uur per week die proactief de werkzaamheden op de financiële afdeling oppakt en signaleert. Kom jij ons team versterken?

11/04/2018

MANAGER FINANCE & CONTROL

Medas in Bussum is op zoek naar een enthousiaste, hands-on Manager Finance & Control. Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière en wil je proactief financieel meedenken met onze business? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

16/03/2018

JUNIOR FINANCIAL CONTROLLER

Het Nederlands Volmachtbedrijf (Tilburg) is op zoek naar een Junior Financial Controller die samen met de financial controller en de administratief medewerker de verantwoordelijkheid draagt voor een perfect functionerende financiële afdeling. Kom jij ons enthousiaste team versterken?

© Copyright - Primatch