• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

14/04/2021

Business Controller

Van Spaendonck is ter uitbreiding van het financiële team op zoek naar een Business Controller. Ben jij die enthousiaste financiële sparringpartner die stelling durft te nemen en collega’s adviseert? Haal jij energie uit dynamische werksituaties én blijf je klantgericht? Dan zoeken wij jou!

09/04/2021

Medewerker Binnendienst

Ben je een rasechte planner en heb je affiniteit met interieur & design? Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar een Medewerker Binnendienst voor 32 tot 38 uur per week. Dit is jouw kans op een toffe baan als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service-, Back Office Medewerker of Planner!

09/04/2021

Binnendienst Medewerker Verzekeringen

Heb jij HBO werk- en denkniveau, woon je in de buurt van Oud Gastel en heb je vanuit opleiding en ervaring affiniteit met verzekeringen en financiële dienstverlening? Dan is dit misschien wel jouw baan.

30/03/2021

Assurantie Adviseur Agrarische Sector

Sweere is op zoek naar een assurantie adviseur voor onze relaties in de agrarische sector. Heb jij ervaring als verzekerings-, risicospecialist en het geven van advies over zakelijke verzekeringen en ben je bekend met de sector, dan is dit misschien wel jouw volgende stap in je loopbaan? We komen in ieder geval graag met je in contact.

30/03/2021

Assurantie Adviseur Bedrijven

Sweere is op zoek naar een Assurantie Adviseur Bedrijven. Heb jij op Hbo-niveau ervaring als verzekerings-, risicospecialist en op zoek naar de volgende uitdaging, dan is dit misschien wel jouw baan.

29/03/2021

Senior Finance

Wil jij actief bijdragen aan de financiële processen in een snelgroeiende organisatie? Dit is jouw kans! Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Senior Finance medewerker voor minimaal 32 uur. Heb jij een afgeronde financiële opleiding en HBO werk- en denkniveau?

23/03/2021

Project Engineer IT

Wil jij kantoren, stadions, universiteiten en nog veel meer locaties voorzien van contactloze gezichtsherkenning? Wil jij de komende jaren net zo snel groeien als onze scale up company terwijl je geniet van veel vrijheid en afwisseling in jouw job? 20Face is de koploper in volledige AVG-proof gezichtsherkenning. Jij ondersteunt onze installatiepartners bij de implementatie op vele bijzondere locaties.

18/03/2021

Baliemedewerker (m/v) Weegbrug

Raak Metals in Tilburg is op zoek naar een Baliemedewerker (m/v) weegbrug. Vind jij het leuk om met klanten en chauffeurs om te gaan en ben je administratief een held? Dan komen wij graag in contact!

17/03/2021

Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is op zoek naar een accurate financieel administratief medewerker. Wil jij werken in een omgeving waar jouw kennis van financiële administraties en boekhouding op waarde wordt geschat en je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

03/03/2021

Financieel Administratief Medewerker

Wissenraet Van Spaendonck B.V. in Tilburg zoekt voor het team Financiële Administratie een Financieel Administratief Medewerker. De afdeling Financiële Administratie verzorgt de volledige administratie en het financiële beheer van verschillende branche- en werkgeversorganisaties.

03/03/2021

Medewerker Financiële Administratie

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie. Een medewerker met de nodige ervaring op een crediteuren en debiteuren afdeling heeft onze voorkeur.

02/03/2021

Business Controller

Do you want to work at the leading European provider of Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg is growing fast and that is why we are looking for a Business Controller. Do you want to join our fast growing travel?

24/02/2021

Administratief Medewerker Secretariaat

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

17/02/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur)

Trekatex in Tilburg is vanwege sterke groei op zoek naar een enthousiaste en proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst. Ben jij de persoon die onze binnendienst afdeling op een zelfstandige manier verder kan professionaliseren? Vind jij het een uitdaging om met veel vrijheid en verantwoordelijkheid te werken in een klein team en binnen een jong, snel groeiend en gezond bedrijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

© Copyright - Primatch