• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

20/07/2018

OFFICE MANAGER

Autotaalglas in Tilburg is op zoek naar een Office Manager. Ben jij servicegericht, een echte duizendpoot en heb jij ervaring met secretariële en kantoorgerichte werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

19/07/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

18/07/2018

ACCURATE ALGEMEEN INCASSO MEDEWERKER

Reijn Retro in Tilburg heeft de ideale (starters)functie voor een communicatief vaardige, zorgvuldige en doortastende MBO-er die wil werken in een dynamische omgeving.

17/07/2018

OFFICE MANAGER MET BOEKHOUDKUNDIGE KENNIS (32 UUR)

Evers Kassasystemen in ’s-Hertogenbosch is op zoek naar een servicegerichte, klantvriendelijke Office Manager. Heb jij ervaring met boekhouden en noemen ze jou als Office Manager een échte spin in het web? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

12/07/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Hurks groeit en zoekt nieuw talent! Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en vind je het leuk om samen met je collega’s veranderingen en efficiëntieslagen te maken en gezamenlijk de organisatie te verbeteren? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

11/07/2018

CONTROLLER BIJ ERMA SPORT IN ALMELO

Wij zoeken een sportieve controller die graag scoort met financiële kengetallen en een betrouwbaar administratief proces. Kom team ERMA Sport in Almelo versterken als je een veelzijdige financiële functie zoekt!

29/06/2018

PLANNER

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar je in een gezellig en collegiaal team werkt? En ben je woonachtig in de omgeving van Dordrecht? Lees dan snel verder, want Dentalair heeft de perfecte functie voor jou!

18/06/2018

SYSTEEMBEHEERDER

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Systeembeheerder. Heb jij een neus voor problemen en steek jij graag je nek uit? Lees dan snel verder!

08/06/2018

SENIOR MEDEWERKER FINANCIËN EN ADMINISTRATIE (LELYSTAD)

Wil je verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie van een heel bedrijf? Dan ligt er bij Medidis in Lelystad een mooie kans voor jou!

04/06/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MASTERDATA

Smartwares Group is op zoek naar een Administratief Medewerker Masterdata met een sterke kennis van Excel.

24/05/2018

HR ADVISEUR

Vollenhoven Olie in Tilburg is op zoek naar een ervaren HR Adviseur die sterk is op tactisch en operationeel niveau. Ben jij een doorgewinterde HRM professional én ben je 24 uur per week beschikbaar? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

24/05/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Casala in Culemborg zoekt een Administratief Medewerker voor de service-afdeling. Ben jij accuraat, servicegericht en administratief vaardig? Reageer dan direct!

18/05/2018

TEAMLEIDER ADMINISTRATIE

Medas in Bussum is voor 3 teams op zoek naar teamleiders die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaan tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

© Copyright - Primatch