• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

27/07/2020

Financieel Administratief Medewerker VvE Beheer

Staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Ben jij mensgericht en daarnaast ook financieel en administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

24/07/2020

Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg, is op zoek naar een accurate en zelfstandige financieel administratief medewerker. Wil jij werken in een omgeving waar jouw kennis van financiële administraties en boekhouding op waarde wordt geschat en vind jij het belangrijk dat je kunt meedenken met het professionaliseren van de processen? Dan zoeken wij jou!

20/07/2020

Financieel Adviseur Particulieren

Sweere is op zoek naar een Financieel Adviseur Particulieren. Ben jij een financieel adviseur, met ervaring in hypotheek- en verzekeringsadvies en heb je een binding met de gemeente Halderberge en omstreken? Dan is dit misschien wel jouw baan.

08/07/2020

Junior Controller

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Financiële Administratie op zoek naar een financieel talent. Wil jij met jouw passie voor cijfers aan de slag bij Nederlands grootste wijnimporteur dan ben je bij ons aan het juiste adres.

06/07/2020

Financiële Administratieve Medewerk(st)er Parttime

Door de groeiende vraag naar onze duurzame klimaatoplossingen zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze financiële administratie. Om te zorgen voor continuïteit en dat de administratie vlekkeloos en goed blijft lopen zoeken we voor 20 tot 24 uur een financiële administratieve medewerk(st)er die het bestaande team compleet maakt.

© Copyright - Primatch