• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

28/02/2020

Administratief Medewerker Secretariaat (32-40 uur)

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

28/02/2020

Administrateur

Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een ervaren Administrateur. Heb jij tevens affiniteit met ICT en ervaring met consolidaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/01/2020

Medewerker Verkoop Binnendienst

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij accuraat, communicatief vaardig en heb je een goede dag gehad als de order intake, productie, uitlevering en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluit? Dan zoeken wij jou!

10/01/2020

Allround Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Medas in Bussum is op zoek naar een enthousiaste Allround Financieel Administratief Medewerker met een sterk cijfermatig inzicht. Je werkt mee om het financiële proces foutloos uit te voeren en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie van onze aangesloten vennootschappen. Spreekt dit jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

10/01/2020

Junior Controller (32-40 uur)

HAVEP in Goirle is op zoek naar een Junior Controller. Ben jij die financieel analytische professional, die ons helpt onze groeiambities waar te maken? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Boekhouder

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Boekhouder. Ben jij de financiële professional die ons verder helpt bij onze financiële processen? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

24/12/2019

Senior Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Senior Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

23/12/2019

Allround Financieel Medewerker

Als aanvulling op het team is Autotaalglas Nederland in Tilburg op zoek naar Allround Financieel Medewerker (24-40 uur). Je werkt mee om het facturatieproces naar de landelijke klanten tijdig en foutloos te organiseren. En omdat je regelmatig in contact bent met klanten en franchisenemers, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je service gericht ingesteld. Spreekt dit jou aan? Dan komen we graag met jou in contact!

13/12/2019

Sales Manager

Ben jij op zoek naar een leidinggevende commerciële management functie in het MKB? Bij PWG Veiligheidskleding in Goes staat een vacature open als Sales Manager. Dit familiebedrijf met unieke marktpositie heeft de productie in eigen beheer. Pak deze kans!

© Copyright - Primatch