• Financieel / Administratief

Vacatures Financieel & Administratief

29/07/2022

Customer Service Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan binnen Customer Service die in het teken staat van service in plaats van harde targets? Smartwares Group is voor o.a. onze merken Princess, Tristar en Campart op zoek naar een Customer Service Medewerker (32 – 40 uur) die klaarstaat voor onze klanten. Wij gaan graag met jou in gesprek!

28/07/2022

Coördinator Financiële Administratie

Kent een financiële administratie voor jou geen geheimen meer en heb je ervaring in een coördinerende rol? Ben jij iemand die altijd de waarom vraag stelt, om op een onderzoekende manier te kunnen leren en verbeteren? Ga dan aan de slag als Coördinator Financiële Administratie bij Het Nederlands Volmachtbedrijf in Tilburg!

30/06/2022

Binnendienst Medewerker (20-40u)

Advieskantoor Finion in Tilburg is op zoek naar een Binnendienst Medewerker. Heb jij verstand van hypotheken en verzekeringen en zoek jij een zelfstandige baan in een ondersteunende rol? Reageer dan op deze uitdagende baan in hartje centrum waarbij jij het visitekaartje bent voor ons kantoor!

23/06/2022

Financieel Administratief Medewerker (0,5 FTE)

Zijn chaos en getallen geen partij voor jouw gestructureerde en organisatorische brein? En houd je van veel autonomie en werken in een internationale omgeving? Lees dan snel verder.

© Copyright - Primatch