Bekijk Morentz op:

Functie:
Financieel Boekhoudkundig Medewerker

Dienstverband
Parttime (20 tot 30 uur)

Locatie:
Morentz
Hoogeinde 37
5142GB Waalwijk

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06-54 737 585

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Financieel Boekhoudkundig Medewerker

Morentz in Waalwijk zoekt een Financieel Boekhoudkundig Medewerker. Ben jij de Financieel professional die ons snel groeiende bedrijf verder helpt bij onze financiële processen? Lees dan snel verder!

Morentz is met recht een bijzonder bedrijf. Als een van de grootste spelers van twintigeeuws design in Europa zijn wij veel meer dan een handelaar in designmeubelen. Met ons eigen restauratieatelier, fotografie studio, showroom en een pakhuis van zo’n 20.000m2 hebben we echt alles in huis om onze klanten maximale service te verlenen en echte toegevoegde waarde te bieden in de keten. Geen enkel object gaat naar onze klant zonder dat het technisch en kunsthistorisch volledig is gecontroleerd.

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis en gevoel, van het hart en het hoofd. Dit is hoe wij werken in iedere laag van ons bedrijf. De passie voor designmeubelen voel je bij ons overal en bij iedereen terug. Meer info: http://morentz.com

Omdat Morentz in fors tempo groeit zoeken we uitbreiding voor ons financiële team.

De functie en het team

Binnen een team van 3 collega’s ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor debiteuren, crediteuren administraties en de voorbereidingen op de maandelijkse aangiftes, zoals OB en BTW. Je boekt orders en verstuurt facturen. Je verwerkt de loonmutaties en ondersteunt bij de personele administratie. De afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor de administratie die voortkomt uit inkoop en logistiek zoals pakbonnen en inkoopfacturen.

Wie wij zoeken

Morentz is een dynamische en energieke organisatie met weinig bureaucratie. We geven je veel vrijheden maar daar horen ook verantwoordelijkheden bij. Als dat bij je past is dit een geweldige rol. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden die je hebt opgedaan in eerdere werkomgevingen.

Daarnaast ben je als persoon: analytisch, proactief, secuur, service gericht en kent een grootboek en balans voor jou geen geheimen.

Je hebt een zelfstandige boekhoudkundige achtergrond en minimaal 5 jaar ervaring met financiële administraties en boekhoudingen. Je hebt goede kennis van Exact online en Excel. Omdat wij werken met Appel is het gewenst dat je weet hoe Appel werkt.

Omdat we een internationaal opererend bedrijf zijn, is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.

Affiniteit met design (meubelen) vinden we leuk, maar is niet noodzakelijk.

Wat we bieden

Een uitdagende parttime financiële functie. Naast een marktconform salaris en de gebruikelijke aanvullende voorwaarden bieden we een collegiale werksfeer met Tiptop Morentz zomer- en winterfeesten en elke dag met het hele bedrijf verzorgde lunch (soep, salade, fruit!)

Procedure

Primatch ondersteunt ons bij de werving en selectie van deze positie. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectietraject.

Contactpersoon is Jeroen Bergen (Managing Consultant). Jeroen is voor vragen bereikbaar op 06-54 737 585 of per mail op jeroen.bergen@primatch.nl

Bij interesse in deze rol reageer via het sollicitatieformulier of mail naar Jeroen. Met belangstelling kijken wij uit naar je reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.