Bekijk Morentz op:

Functie:
Financieel Controller

Dienstverband
Parttime (16 tot 20 uur)

Locatie:
Morentz
Hoogeinde 37
5142GB Waalwijk

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06-54 737 585

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Financieel Controller

Morentz in Waalwijk zoekt een Controller, die het Managementteam voorziet van de juiste informatie, analyses en adviezen, om een snel groeiend en succesvol bedrijf beter te kunnen sturen! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Morentz is met recht een bijzonder bedrijf. Als een van de grootste spelers van twintigeeuws design in Europa zijn wij veel meer dan een handelaar in designmeubelen. Met ons eigen restauratieatelier, fotografie studio, showroom en een pakhuis van zo’n 20.000m2 hebben we echt alles in huis om onze klanten maximale service te verlenen en echte toegevoegde waarde te bieden in de keten. Geen enkel object gaat naar onze klant zonder dat het technisch en kunsthistorisch volledig is gecontroleerd.

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis en gevoel, van het hart en het hoofd. Dit is hoe wij werken in iedere laag van ons bedrijf. De passie voor designmeubelen voel je bij ons overal en bij iedereen terug. Meer info: http://morentz.com

Omdat Morentz in fors tempo groeit en we ambitie hebben de komende periode te verdubbelen in omzet heeft de directie de behoefte aan meer cijfermatig inzicht en betere prognoses. Hiervoor zoeken we, als uitbreiding op ons financiële team een controller die als sparringpartner dient voor de directie.

De functie en het team

Binnen een team van 3 collega’s functioneer jij als de meewerkend voorman/vrouw. Je collega’s zijn voornamelijk bezig met de debiteuren, crediteuren en BTW administratie en aangiften maar jij helpt en ondersteunt ze wanneer het proces daar om vraagt.

Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor periodieke financiële analyses en rapportages en bereidt de jaarrekening voor. Je optimaliseert onze financiële processen en neemt het voortouw in efficiëntie trajecten en kostenbesparingen. Je helpt de afdeling verder te professionaliseren.

Wie wij zoeken

Morentz is een dynamische en energieke organisatie met weinig bureaucratie. Om succesvol te zijn in de rol van Controller is het belangrijk dat je in staat bent door de cijfers heen te kijken en met gevraagde en ongevraagde adviezen komt richting de directie. Morentz is een organisatie waar ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met vertrouwen. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden.

Daarnaast ben je als persoon: analytisch, proactief, secuur, service gericht en goed in staat cijfers naar rapportages te vertalen.

Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau en hebt goede kennis van Exact online en Excel.

Omdat we een internationaal opererend bedrijf zijn, is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk en door ons internationale karakter hebben we ook wel eens werkdagen die niet tussen 9 en 5 vallen. Enige maten van flexibiliteit is daarom gewenst.

Affiniteit met design (meubelen) vinden we leuk, maar is niet noodzakelijk.

Wat we bieden

Een uitdagende parttime financieel controllers positie. Een rol met invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, maar zonder bureaucratie of afstand. Naast een marktconform salaris en de gebruikelijke aanvullende voorwaarden bieden we een collegiale werksfeer met Tiptop Morentz zomer- en winterfeesten en elke dag met het hele bedrijf verzorgde lunch (soep, salade, fruit!).

Procedure

Primatch ondersteunt ons bij de werving en selectie van deze positie. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectietraject.

Contactpersoon is Jeroen Bergen (Managing Consultant). Jeroen is voor vragen bereikbaar op 06-54 737 585 of per mail op jeroen.bergen@primatch.nl

Bij interesse in deze rol reageer via het sollicitatieformulier of mail naar Jeroen. Met belangstelling kijken wij uit naar je reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.