Bekijk VD Koudetechniek op:

Functie:
Financieel Medewerker Parttime

Dienstverband:
Parttime (20 – 24 uur)

Locatie:
VD Koudetechniek B.V.
Neerloopweg 2B
4814 RS Breda

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 679 84

Plaatsingsdatum:
01/03/2022

Financieel Medewerker Parttime

Waarom zoeken we jou?

VD Koudetechniek is ter uitbreiding van het financiële team op zoek naar een Financieel Medewerker. Door de grote vraag naar onze duurzame, efficiënte en comfortabele klimaatoplossingen voor woon- en werkgenot groeien we hard. Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg. Hiervoor gebruiken wij kwalitatieve klimaatoplossingen die we leveren, installeren en onderhouden. We zoeken voor 20 tot 24 uur een Financieel Medewerker die het bestaande team compleet maakt. Hiermee zorgen we voor continuïteit en een vlekkeloze administratie die goed blijft lopen. Zoek je baanzekerheid in een fijne en moderne werkomgeving? Lees dan verder!

Wie ben jij?

Je bent dol op cijfers en met je accuratesse zorg jij ervoor dat het administratieve proces soepel en vlekkeloos verloopt. Je hebt een administratie/boekhoudkundige opleiding en praktijkervaring opgedaan, hiermee draag jij samen met jouw collega bij aan een sluitende administratie. Alles wat jij doet draait om de financiële gezondheid van onze groeiende organisatie, dit betekent dat je nauwkeurig en secuur te werk gaat.

Wat ga je doen?

Met jouw boekhoudkundige kennis en ervaring draag jij bij aan onze groeiende organisatie. Jij zorgt ervoor dat we financieel gezond blijven. Om dit te bereiken ben jij verantwoordelijk voor de facturenstroom van onze crediteuren en debiteuren maar ook de Btw-aangifte. Daarnaast zorg jij dat de urenstaten van jouw collega’s tijdig en volledig worden verwerkt. Jouw collega’s willen graag hun salaris op tijd, én op basis van het juiste aantal gewerkte uren, overgemaakt hebben. Samen met je collega zijn financiën je hoofdtaak en aanvullend pak je overige administratieve taken, zoals lichte HR-taken op.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

 • Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt relevante werkervaring;
 • Een afgeronde financiële of administratieve opleiding;
 • Je hebt passie voor cijfers en bent pas tevreden als deze juist en volledig zijn;
 • Je bent gestructureerd, nauwkeurig en communicatief vaardig;
 • Kennis van een administratie- en/of boekhoudsoftware (Syntess is een pré);
 • Je bent klantgericht en vriendelijk naar jouw interne- en externe klant;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken.

Wat bieden we jou om nog succesvoller te worden?

 • Een afwisselende baan bij een groeiende technische organisatie;
 • Een open en informele mensgerichte cultuur;
 • Goedlachse collega’s in een prettige werkomgeving waar we samenwerken;
 • Training (on the job) als je ons boekhoudsysteem Syntess nog niet beheerst;
 • Ruimte om samen met je collega jouw werkzaamheden goed uit te voeren;
 • Persoonlijke waardering & salaris tussen €2.500 en €2.800 bruto per maand;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze CAO kleinmetaal.

Wie is VD Koudetechniek uit Breda?

Het klimaat verandert snel en onze klimaatoplossingen dragen bij aan een duurzame wereld. Met dit in ons achterhoofd is VD Koudetechniek in 2015 opgericht. Ons doel is klanten te ontzorgen met professionele en comfortabele klimaatoplossingen. We zijn actief in de zakelijke markt zoals de utiliteit, zorg, retail- en maakindustrie. Door de grote vraag naar onze duurzame A-merk klimaatoplossingen voor woon- en werkgenot groeien we hard. Dankzij dit succes bestaat onze organisatie inmiddels uit 30 betrokken collega’s en door onze ambities neemt dit aantal de komende jaren toe. We zijn actief in een markt waar blijvend een grote vraag is naar duurzame klimaatoplossingen. Dit betekent voor ons personeel baanzekerheid.

Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg en door onze professionele aanpak staan zij nooit in de kou. In hart en nieren zijn wij een hoogstaand technisch bedrijf, maar uiteindelijk zijn het onze medewerkers die het verschil maken voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook vinden we het belangrijk dat onze collega’s passen bij onze vijf kernwaarden: eenvoud, aandacht, humor, passie en horizon. Als organisatie zijn we loyaal, betrokken, verantwoordelijk en flexibel. Wij doen de dingen samen, we werken hard en maken regelmatig plezier op onze drukbezochte vrijdagmiddagborrel, tijdens de jaarlijkse bedrijfsuitjes en onze BBQ.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en herken je jezelf in onze rol van Financieel Medewerker? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren is eenvoudig; laat je naam, email en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984. Primatch HR Groep ondersteunt VD Koudetechniek bij het invullen van deze afwisselende positie.