Bekijk Bosch Car Service – van Boxmeer BV op:

Functie:
Frontoffice Medewerker Werkplaats / Receptie

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Bosch Car Service – van Boxmeer BV
Alfred Nobelstraat 7
5491 DB Sint-Oedenrode

Contactpersoon:
Johan van Boxmeer
0413 475911

Plaatsingsdatum:
18/05/2021

Frontoffice Medewerker Werkplaats / Receptie

Bij Bosch Car Service van Boxmeer in Sint-Oedenrode zijn we voor onze werkplaats op zoek naar een Frontoffice Medewerker Werkplaats / Receptionist met kennis van autotechniek. Begrijp jij onze klanten als het gaat om schades, reparaties en onderhoud? Ben je klantvriendelijk en kun jij efficiënt werken in een dynamische omgeving? Solliciteer dan bij Van Boxmeer Groep!

Automobielbedrijf van Boxmeer is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van personenwagens en lichte bedrijfswagens, voornamelijk voor de merken Citroën, Peugeot en Opel. Wij zijn op zoek naar een Werkplaats Receptionist(e) die ons komt ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden en het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten.

Jouw werkzaamheden
Als Werkplaats Receptionist heb je een breed takenpakket. Je ontvangt klanten, beantwoord telefoon en mail en verwerkt reparaties en onderhoudswerkzaamheden in het systeem. Jouw taken samengevat:

 • Telefoon en mail beantwoorden
 • Offertes opstellen
 • Planning automonteurs
 • Ontvangst klanten
 • Inkoop onderdelen
 • Facturatie en uitleg aan klanten

Je inventariseert de schades en neemt de reparatie en/of het onderhoud aan. Ook geef je adviezen betreffende de reparaties en het onderhoud.

Ongetwijfeld zijn er werkzaamheden die hier nog niet zijn genoemd, maar die wel tot je takenpakket behoren. Het is onze verwachting dat je proactief meedenkt en we horen graag je mening over hoe we de organisatie waar mogelijk kunnen verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de functie nog veelzijdiger en afwisselender wordt.

Wij vragen

Om deze functie goed uit te voeren is het belangrijk dat je representatief, klantgericht en administratief & communicatief sterk onderlegd bent. Om onze klanten goed te adviseren is vaktechnische kennis onmisbaar. Een gezellige sfeer en een warm welkom is wat we nodig hebben om onze klanten op hun gemak te stellen. Daarnaast:

 • Ben je fulltime inzetbaar en direct of op korte termijn beschikbaar;
 • Heb je een MBO-4 opleiding afgerond en enkele jaren ervaring;
 • Ben je collegiaal en flexibel in werkzaamheden;
 • Werk je zelfstandig en toon je verantwoordelijkheid.

Wij bieden

Je komt te werken in een sfeervol bedrijf met een klein en hardwerkend team van collega’s waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Elke dag biedt weer een dag vol uitdaging met veel ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden. Verder kun je het volgende verwachten:

 • Marktconform salaris
 • Afwisselende functie
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Er heerst bij ons een informele sfeer, daarom zou een vlotte en spontane persoonlijkheid, die van hard werken houdt, hier goed passen.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteer direct via de sollicitatieknop en upload jouw CV en persoonlijke gegevens.

Heb je eerst meer informatie nodig, neem dan contact op met Johan van Boxmeer via johan@boxsons.nl of 0413 475911.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.