Bekijk B3Partners op:

Functie:
Functioneel Consultant GIS applicatie

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
B3Partners
Zonnebaan 12 C
3542 EC Utrecht

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06 547 375 85

Plaatsingsdatum:
22/07/2020

Functioneel Consultant GIS applicatie (32-40 uur)

B3Partners in Utrecht zoekt een communicatief vaardige en klantgerichte inhouse Functioneel Applicatiebeheerder! Een veelzijdige job voor een communicatief vaardige techneut, iemand die klantbeleving centraal stelt en een baan zoekt in het GIS, opensource en klantondersteuningsdomein. Kom jij ons team versterken?

Over ons

Wij zijn B3Partners en leven in de wereld van data gekoppeld aan geografische informatie. We leveren complexe software aan o.a. provincies en gemeenten die voor de gebruiker eenvoudig is in gebruik. Deze software bevat interactieve kaarten (soort Google Maps, maar dan veel toffer ), formulieren, rapporten en rekenmodules. De software wordt altijd als SaaS of als in-house webapplicatie aangeboden. Onze software wordt gevoed met grote databases met informatie die wij op een slimme manier koppelen. Hierdoor krijgen gewone kaarten een gelaagdheid in informatie, waardoor klanten inzichten en overzichten krijgen die ze daarvoor nooit hadden. Hiermee bieden wij mogelijkheden aan onze klanten tot bredere data-analyses of werkvoorbereiding voor derde partijen. Ons platform is een Open-source platform omdat we echt geloven in de kracht van samenwerken. Dat zit diep in ons denken en is kenmerkend voor B3Partners (meer info: www.b3partners.nl)

Jouw functie

Deze functie bevindt zich op het snijvlak van software, bigdata, klantbeleving en ICT ontwikkelingen. Je kerntaak is het beantwoorden van klantvragen via beeldbellen, telefoon en e-mail en het ondersteunen van klanten bij het gebruik van onze software, op een manier die de klant het gevoel geeft dat je zijn vraag echt begrijpt. Als de klant een probleem ervaart duik je in de systemen en zoek je zelf uit waar het probleem ligt. Waar nodig ben jij het koppelvlak tussen developers en klanten. Hiernaast maak je periodiek eigen informatieve kaarten waarmee je de klant inspireert meer met zijn data te doen. Ook help je klanten door samen hun systemen veilig en efficiënt in te richten. Hierin ben je proactief en vindingrijk. Je denkt in structurele oplossingen die de B3Partners organisatie optimaliseert en de ultieme klantbeleving realiseert.

Onze klanten zijn technisch goed onderlegd en hebben een opleiding als aardwetenschapper, geoloog, planoloog of vergelijkbare studies. Dit betekent dat de applicatiebeheerder zelf goed thuis moet zijn in onze oplossingen. We gebruiken verschillende applicaties in één samenhangend systeem. Je zult dus niet alleen één applicatie leren kennen, maar een heel applicatielandschap. We verwachten dat je na een periode van inleren en opleiden zelfstandig in staat bent om vast te stellen of de klant een fout maakt of dat er een probleem zit in de software. De meeste problemen kun je na verloop van tijd zelf oplossen, technische problemen worden doorgestuurd naar de ontwikkelafdeling. Uiteraard communiceer je over de voortgang van de tickets met de klant en brengt hem op de hoogte van changes of bugfixes die worden doorgevoerd. Bij alle tickets van klanten blijf jij “eigenaar” van het probleem tot dat deze sluitend en naar tevredenheid van de klant is afgehandeld. Jij behartigt tijdens dit proces dus ook de belangen van de klant.

Wat wij zoeken in een Functioneel Applicatiebeheerder

Je bent communicatief vaardig, waardoor je klanten te woord staat en ze op een voor hen prettige manier verder helpt. Een vooropleiding vinden wij niet het belangrijkste maar je functioneert aantoonbaar op HBO niveau. Wat we wel heel belangrijk vinden is de wil om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen in een super vooruitstrevende wereld.

Kennis van Linux en/of het werken met webapplicaties is een pré. Veel van het werk zal samenhangen met data in een database, aangezien onze kaarten daarop worden gebaseerd. Troubleshooting en configuratie hangt daarom nauw samen met het kunnen werken in een database. Daarom is kennis van SQL (of de interesse om dat te leren) van belang.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

Arne: “Er komt steeds meer informatie beschikbaar die we goed kunnen gebruiken. Heel interessant is dat je in één overzicht meerdere informatiebronnen tegelijk ziet. Dat geeft een verrassend effect. Laatst heb ik een kaart gemaakt waarin ik informatie over bewoners hebben gekoppeld aan data over de openbare ruimte. In de viewer heb ik vervolgens een analyse gemaakt van de speeltoestellen in onze kernen en de leeftijd van bewoners. Dan zie je meteen of er een goede match is tussen de aanwezige speeltoestellen en de demografie van wijken en dorpskernen. Het helpt ons de planning van nieuwe speelplekken en speeltoestellen beter af te stemmen op de bevolkingsopbouw. Je kunt hierdoor je beleid checken of bij stellen. Ik vind dat enorm boeiend. Én nuttig!”

Hans: “Het is plezierig zaken doen met B3Partners. Ze zijn heel laagdrempelig en reëel in de omgang. Ze luisteren goed naar je, denken mee, ontwikkelen mee en het is ook zeker niet zo dat ze voor alles meteen een extra factuur sturen. Hun focus ligt op de dingen voor elkaar krijgen.”

Geboden

Bruto maandsalaris tussen € 2500 en €3000 bpm op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van ervaring en kennisniveau, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Werken bij B3Partners betekent werken in alle vrijheid. Wij gaan ervan uit dat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nemen en het aangeven als ze tegen zaken aanlopen. B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega’s die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied.

Interesse

Ben je enthousiast? Stuur je reactie via de sollicitatie knop.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Bergen opnemen via 06 54737585. Of ga naar www.b3partners.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door B3Partners niet op prijs gesteld.