Bekijk IBN Holding op:

Functie:
Gebouwenbeheerder

Locatie:
IBN Holding
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Marijn Kandelaars
06-18308693

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Gebouwenbeheerder

Zorg jij ervoor dat het vastgoed van IBN in topconditie blijft? Kun jij je inleven onze gebouwen, terreinen en daarmee verbonden installaties? Ben jij resultaat- en oplossingsgericht en heb je technisch inzicht en ervaring met gebouwenbeheer? Dan zoeken wij jou!

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor diverse opdrachtgevers in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

Als Gebouwenbeheerder bij IBN werk je binnen het organisatieonderdeel Dienstencentrum, bij de afdeling Facilitair beheer. Op de afdeling Facilitair beheer werken 15 collega’s die voor IBN het beheer van de gebouwen, wagenpark en materieel verzorgen. Zie bijgaand de plek in de organisatie:
https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Je werk

Je bent dagelijks bezig met het organiseren van technische onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, terreinen en installaties, zowel preventief als correctief. Je ziet erop toe dat voldaan wordt aan de wettelijke normen en eisen voor kwaliteit en je kunt deze vertalen naar technische specificaties. Je onderhoudt de contacten met leveranciers en je bent in staat om offertes en calculaties te beoordelen en te bespreken. Je bewaakt en coördineert de uitvoering van onderhoudscontracten en het MJOP (meer jaren onderhoudsplan). Tenslotte draag je zorg voor de administratieve verwerking van facturen, opdrachtbonnen, keuringsrapporten, tekeningen en certificaten. Je werkt nauw samen met je collega’s van Facilitair Beheer en bent een kei in de omgang met onze gebruikers. Zij zijn onze klanten en hun tevredenheid staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Om in deze functie goed tot je recht te komen, beschik je over:

  • Een Mbo+/Hbo werk- en denkniveau richting Installatietechniek/Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde;
  • Technisch inzicht in gebouw gebonden techniek, zoals elektra, klimaatbeheer en beveiliging;
  • Vaardigheid in het werken met moderne gebouwenbeheer systemen;
  • Affiniteit met procesoptimalisatie en LEAN;
  • Een servicegerichte instelling en ben je stressbestendig;
  • De capaciteit om goed prioriteiten te stellen, plannen en organiseren.

Wat biedt IBN?

Een afwisselende functie met een breed scala aan taken, verantwoordelijkheden en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij is er ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een stabiele en vooruitstrevende organisatie waar samenwerking én klantgerichtheid de sleutel zijn tot succes. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Meer informatie of solliciteren

Is je belangstelling gewekt? Klik op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie voor 19 juli ter attentie van Ronald de Wit, Afdelingsmanager Facilitair Beheer. Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact met hem op via 0413-282765. Hij staat je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.