Bekijk Kl-IK op:

Functie:
Gedragswetenschapper

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Kl-IK
Steenweg 67b
6131 BD Sittard

Contact:
Frank Pommé
06 439 83 696

Plaatsingsdatum:
30/04/2021

Gedragswetenschapper

Kl-IK (Sittard) is op zoek naar gedragswetenschapper met een scherp analytisch vermogen, die in staat is een coachende rol aan te nemen binnen een jonge en innovatieve omgeving. Ben jij de kartrekker die wij zoeken? 

Wie zijn wij?

KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland.

De voordeur van KL-IK staat voor iedereen open, er is geen wachtlijst. Iedereen kan zich bij KL-IK melden met hulpvragen op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Vaak zijn mensen al geholpen met passende, betrouwbare informatie of begeleiding in contacten met de juiste instanties. Eenvoudige hulpvragen kunnen worden opgelost in het netwerk waar cliënten en KL-IK deel van uitmaken. We zullen iedereen verder proberen te helpen met wat zij nodig hebben.

Kl-IK biedt beschermd wonen, ambulante begeleiding, jeugdzorg, forensische zorg en dagbesteding aan.

KL-IK is ‘Krachtig door mijn –IK’. Wij staan voor het hebben van een identiteit, het meenemen van je eigen IK. Dit vragen we niet alleen van cliënten, maar ook van jou!

Over de functie

Jouw rol is adviserend en coachend op inhoudelijk vlak. Sinds 2021 zijn we gestart met multidisciplinaire overleggen waar jij ook periodiek aan gaat deelnemen. Je leest mee met rapportages en verwerkt deze informatie in jouw tips en adviezen. Daarnaast coach je de (SKJ) medewerkers ook in hun persoonlijke ontwikkeling als professional. Waar nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken.

We doen ook graag een beroep op jouw kennis en ervaring, om onze medewerkers te adviseren op ontwikkelingsvraagstukken van onze niet jeugdige bewoners.

Wij vragen:

  • Een afgeronde WO-opleiding met specialisme jeugd, zoals WO Pedagogische wetenschappen, Psychologie, Master Psychologie (Klinische of Ontwikkelingspsychologie) of Master Orthopedagogie;
  • Registratie SKJ (of de mogelijkheid om je te registreren);
  • Relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
  • Kennis van wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg;
  • Kennis van meerdere (jeugd)problematieken, denk aan opvoed- en opgroeiproblematiek, gedragsproblematiek, kindermishandeling/ misbruik, psychosociaal en psychiatrische problematiek;
  • Je kan een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen. 

Dit heeft KL-IK jou te bieden:

  • Een prima salaris? Uiteraard!
  • Wil jij een leaseauto? Dat kan!
  • Een zelfstandig en verantwoordelijke functie bij een gezonde en groeiende organisatie;
  • Werkzaam zijn in een functie waar je echt iets voor mensen kunt betekenen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen bel of app je met Frank Pommé, zijn nummer: 06–43983696.

Kl-IK wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Als je zonder klachten bent, dan ben je ook in coronatijd welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.