Bekijk Centagon op:

Functie:

Graphic Designer

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Centagon
Provincialeweg 66
5503 HH Veldhoven

Contactpersoon:
Walter van Houten
walter.van.houten@centagon.com

Plaatsingsdatum:
24/12/2019

Graphic Designer

Ben jij een creatieve Graphic Designer met oog voor UX? Centagon in Veldhoven zoekt je!

Graphic Designer

Centagon is altijd op zoek naar creatief talent dus dit is jouw plek. We zijn gespecialiseerd in geïntegreerde performance marketing voor internationale organisaties. Met een team van meer dan 20 professionals werken wij met onze klanten aan diens marketing strategie, creatieve uitvoering en technische ontwikkeling tot campagne management en analyse – onder één dak. Ons doel? Het beste resultaat halen.

Wie zoeken wij?

Graphic Design heeft, naast de traditionele disciplines, steeds meer raakvlakken en overlappingen met (2D) video-editing, UX design en het vormgeven en bouwen van websites.

Centagon is op zoek naar een enthousiaste allrounder met een specialisme op het gebied van graphic design, maar met een brede interesse in alle aangrenzende vakgebieden en een neus voor trends en innovaties binnen het vakgebied. Je bent een teamspeler, werkt nauwgezet en je bent een inspiratie voor je omgeving.

Centagon werkt voor grote, bekende en internationaal opererende bedrijven, daarom is het van belang om de brand guidelines te volgen, maar bestaat er welzeker ruimte om creatieve inzichten toe te passen.

Wie ben jij?

Je bent in staat aangeleverde informatie te vertalen naar een creatieve visualisatie en/of naar templates als basis voor reproductie of publicatie. Je ziet het werken binnen geldende huisstijlregels als een uitdaging, maar weet ook meer bewegingsvrijheid volledig te benutten.

Je kent alle technische specificaties en randvoorwaarden van de afzonderlijke communicatiekanalen (offset, digital printing, online) en communiceert moeiteloos met collega’s en leveranciers.

Op verzoek ben je ook in staat om, samen met de Account Consultant, je eigen werk overtuigend onderbouwd te presenteren aan een opdrachtgever.

  • HBO opleidingsniveau;
  • Aantoonbare relevante ervaring op het gebied van grafische vormgeving voor de afzonderlijke communicatiekanalen;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en bent in staat een theoretische briefing te vertalen naar een creatieve visuele weergave;
  • Je hebt een volledige beheersing van Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat Pro) en overige relevante software;
  • Beheersing van aangrenzende vakgebieden (zoals video editing, interface design, webdesign) gelden als een pre;
  • Je bent enthousiast en leergierig en toont een herkenbare interesse in alle ontwikkelingen op het vakgebied, trends en innovaties;
  • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die binnen een uur reizen van Veldhoven woont (of bereid is tot verhuizen).

Wat bieden wij?

Interessante projecten, uitdagende opdrachtgevers en een inspirerende werkomgeving. Je krijgt veel tijd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast krijg je ruimte voor eigen initiatief en om mee te denken op strategisch vlak. Centagon biedt een salaris dat past bij je kennis en ervaring. Maar ook: vrijdag frietdag, gezellige borrels en potjes toep in de pauze.

Reageren?

Spreekt deze vacature jou aan en kom jij als Graphic Designer ons team versterken?

Reageer dan door jouw cv met motivatie te sturen ter attentie van Walter van Houten: walter.van.houten@centagon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.