Bekijk Hero Group op:

Functie:
Helpdesk Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Hero Group
Teteringsedijk 279
4817 ME Breda

Contactpersoon:
Floor Kuppens
06-13281176

Plaatsingsdatum:
12/03/2019

Helpdesk Medewerker

Hero Group (Breda) is op zoek naar een eerstelijns Helpdesk Medewerker. Ben jij accuraat, zelfstandig, klantgericht en flexibel? Heb jij brede technische ICT kennis en passie voor het vak? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze internationale rol!

Doel van de functie

Als Helpdesk Medewerker is het jouw taak om zowel de gebruikers als lokale IT-afdelingen optimaal te ondersteunen bij het gebruik van de ICT-systemen binnen de Hero Group. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt bent met betrekking tot eerstelijns ICT vragen voor de verschillende diensten die de Hero Group IT Competence Centers internationaal leveren.

Hero Group IT kent een drietal Competence Centers, te weten Communication & Collaboration, Infrastructure en Information Security. Deze Competence Centers werken internationaal samen in diverse projectteams en zijn gevestigd in Breda bij het kantoor van Hero Benelux.

Qualifications

Hoe ga je dit doel bereiken?

In onze ondernemende omgeving ben je samen met een groep gemotiveerde collega’s verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van medewerkers binnen de Hero Group.

Je bent hierbij onder meer verantwoordelijk voor:

  • Het vastleggen van incidenten en gebruikersvragen in het servicemanagementsysteem. Waar mogelijk bied je direct een oplossing.
  • Het monitoren van het adequaat oplossen van incidenten die aan medewerkers van Group IT zijn toegewezen.
  • Eerstelijns ondersteuning voor de Hero Group ICT-diensten (zoals het toekennen van licenties aan gebruikers binnen Office 365 of het beantwoorden van functionele gebruikersvragen).
  • Uitvoeren van operationele security monitoring taken (bijvoorbeeld het evalueren van Risk Events in Azure active directory).
  • Werken volgens de gestandaardiseerde processen.

Met jouw klantvriendelijke, resultaatgerichte werkhouding draag je actief bij aan het optimaliseren van de operationele processen. Met jouw technische kennis draag je bij aan het optimaal functioneren van de systemen. Tevens zorg je ervoor dat kennis rond het oplossen van standaard incidenten wordt vastgelegd in de kennisbank van Hero Group IT.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent flexibel, accuraat, zelfstandig, klant- en resultaatgericht. Je hebt een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden. Verder ben jij analytisch onderlegd en kun je goed organiseren.

Om echt te kunnen slagen in de rol van Helpdesk Medewerker heb jij minimaal een MBO niveau 4 opleiding afgerond en 3-5 jaar werkervaring met incident management en andere ITIL processen. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Breda.

Dit bieden wij:

Een baan bij Hero staat garant voor een afwisselende baan met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte aan onze werknemers om proactief te zijn en ondernemerschap te tonen. Hierdoor groei jij met onze successen mee. Wij hebben stevige groeiambities waar jij je bijdrage aan kan leveren. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers. Bovendien kun je rekenen op het volgende:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • 34,5 vakantiedagen
  • Een goede pensioenregeling
  • Een uitdagende en inspirerende werkplek met ruimte voor flexibel werken

Over Hero

Hero gelooft in de kracht van de natuur. Onze missie is dan ook niet voor niets ‘Conserving the goodness of nature’. We willen zowel jong als oud op een gezonde manier laten genieten. Dat is te zien aan onze Hero fruitproducten, het Hero Baby assortiment en Organix Goodies. We zijn trots op onze successen, maar we beseffen ons ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. Op alle bedrijfsniveaus wordt er gewerkt aan de hand van 5 kernwaarden: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie. Ook jouw inzet is nodig om onze successen voort te zetten.

Interesse?

Heeft onze vacature je interesse gewekt en ben jij de gedreven Helpdesk Medewerker ? Solliciteer dan door middel van onderstaande sollicitatie-link:

https://jobs.smartrecruiters.com/HeroBenelux/743999684194812-support-employee

We zien je cv en motivatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Floor Kuppens via 06-13281176.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform ons privacy statement. Zie: https://bedrijf.hero.nl/privacy.