Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Hoofd Financiële Administratie

Dienstverband:
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Vollenhoven Olie
Goirkekanaaldijk 221
5048 AA Tilburg

Contactpersoon:
Evalyne Dootjes
06-83235987

Plaatsingsdatum:
02/01/2023

Hoofd Financiële Administratie (fulltime)

Hoofd Financiële Administratie (fulltime)

Ben je cijfermatig sterk en beschik je over leidinggevende capaciteiten die ons als organisatie verder brengen? Reageer dan nu op de vacature Hoofd Financiële Administratie bij AVIA Vollenhoven in Tilburg.

Over ons

De wereld van brandstoffen verandert snel. “Zero emission” is een uitspraak die je overal tegenkomt. Mede hierdoor is de markt volop in ontwikkeling. AVIA Vollenhoven heeft de ambitie om via strategische en duurzame tankstations te zorgen voor optimaal gemak voor alle bestuurders die onderweg zijn.

Vanwege het aanstaande pensioen van ons huidige Hoofd Financiële Administratie komt deze mooie positie beschikbaar. Kent boekhouden geen geheimen voor jou en stroop je indien nodig zelf de mouwen op, maar vind jij juist óók je uitdaging in de cijferanalyse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doel van de functie

Als Hoofd Financiële Administratie bij AVIA Vollenhoven ben jij samen met je team verantwoordelijk voor een betrouwbare, correcte, volledige en tijdige vastlegging en verwerking van de bedrijfsadministratie. Jouw afdeling bestaat naast jou uit een tweetal administratieve medewerkers, een medewerker salarisadministratie en een externe debiteurenbeheerder. Onder jouw leiding verlopen alle administratieve processen perfect. Daarnaast is de analyse van de cijfers een belangrijk onderdeel van je functie.

Jouw focus ligt op de financiële administratie van Vollenhoven voor meerdere entiteiten. Je bent eindverantwoordelijk voor de maandelijkse afsluiting voor alle entiteiten, opstelling van de jaarcijfers evenals de accountantscontroles, diverse aangiftes en bijdragen aan het jaarlijkse begrotingsproces. Ook voer jij veranderingen door t.a.v. verzekeringen, fiscale verplichtingen, etc. en tot slot verzorg je de betalingen.

Jouw uitdaging zit hem met name in de diversiteit aan processen in combinatie met de integratie van diverse systemen. Aan jou de taak om dit correct en zo efficiënt mogelijk in te richten door bij te dragen aan de upgrade van ons ERP-pakket in 2023 (Dynamics 365 Business Central). Je draagt bij aan de zorg voor het applicatiebeheer van de gegevensverwerkende systemen behorende bij de afdeling. Gedurende de implementatie word je ondersteund door het huidige Hoofd Financiële Administratie en zal hij ook voor een zeer gedegen overdracht van de werkzaamheden zorgdragen.

Je rapporteert aan de Manager Finance & Operations en geeft leiding aan drie collega’s van de financiële administratie. Naast jou rapporteren de Business Analist, de ICT-medewerkers, de KAVM-coördinator en Manager Facilitaire Zaken aan de Manager Finance & Operations.

Jouw profiel

 • Je bent een administratief specialist met leidinggevende capaciteiten;
 • Cijfermatig inzicht en goed ontwikkeld analytisch denkvermogen;
 • Je beschikt over minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke financiële leidinggevende rol;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid, jij bent verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en het opleveren van betrouwbare financiële informatie;
 • Je bent in staat om te communiceren op verschillende niveaus met diverse stakeholders;
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent (bij voorkeur) woonachtig in de regio Midden-Brabant.

Wij bieden

 • De sfeer is informeel en de betrokkenheid binnen ons familiebedrijf is groot;
 • De organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, korte lijnen en ruimte voor ideeën;
 • Een uitdagende functie, waarin je als key-user onderdeel uit gaat maken van de upgrade van ons ERP-systeem naar Dynamics 365 Business Central;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleidings- en trainingsmogelijkheden);
 • Een bruto maandsalaris tussen € 5.000,- en € 6.000,-
 • Daarnaast kennen wij een bonus- en winstdelingsregeling die gezamenlijk op kunnen lopen tot twee bruto maandsalarissen per jaar;
 • Om de functie goed te kunnen uitvoeren, word je voorzien van laptop, mobiele telefoon en home office t.b.v. hybride werken;
 • Deelname aan collectieve pensioensregeling en andere collectieve verzekeringen;
 • Korting op brandstof, wasprogramma’s en shopartikelen;
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats.

Solliciteren

Graag ontvangen wij je sollicitatie gericht aan Evalyne Dootjes (HR Adviseur) via de sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature? Bel Cees Molenschot (Manager Finance & Operations) via 06-83235987. Voor meer informatie over Vollenhoven kijk op www.vollenhoven.nl en www.avia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.