Bekijk Spant! op:

Functie:
Hoofd Technische Dienst

Dienstverband
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Contact:
Bert Dijkstra (Financieel & HR Directeur)
0357504709

Plaatsingsdatum:
01/06/2022

Hoofd Technische Dienst

Ben jij dé technische topper voor onderhoud van onze prachtige gebouwen? Heb jij affiniteit met de event business en weet jij precies wat nodig is om voorstellingen en evenementen technisch neer te zetten? Houd jij van afwisseling en kan jij schakelen tussen de verschillende type events, gebouwen en collega’s? Dan zoeken wij jou!

Als Hoofd Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de voorstellingen en evenementen en het onderhoud van onze gebouwen. In deze veelzijdige rol heb jij de leiding over het techniek team bestaande uit 3 vaste medewerkers en een klein team freelancers. Vanzelfsprekend ben jij de contactpersoon van de opdrachtgevers en schakelt gemakkelijk tussen alle verschillende partijen. Verder maak je roosters, bewaakt de kwaliteit en onderhoudt de technische inventaris. Je bent ook verantwoordelijk voor het naleven van gebouwprocedures, brandweervoorschriften, Arbo-regels en veiligheidsvoorschriften. Als meewerkend voorman heb je de leiding over de werkzaamheden van het team techniek voor alle locaties.

HOOFD TECHNISCHE DIENST

WIE BEN JIJ?

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting Theater techniek, minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Je bezit aantoonbare actuele kennis op theater technisch gebied. Je werkt graag in een klein team met een platte organisatie structuur.
  • Je hebt een interesse in events, concerten, cultuur.
  • Je hebt kennis van de Nederlandse regelgeving m.b.t. theaters, concertgebouwen en poppodia.
  • Jij krijgt júist energie van veel vrijheid om techniek en gebouw beheer optimaal tot uitvoering te brengen.
  • Je bent bij voorkeur fulltime 38 uur beschikbaar, ook in de avonden en weekenden afhankelijk van de events.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Regelmatig kans om gratis theatervoorstellingen bij te wonen. Jaarlijks voorstelling naar keuze & diner.
  • Een passend salaris conform de CAO Koninklijke Horeca Nederland (schaal 8).
  • Pensioen opbouw en een jaarcontract met intentie tot verlenging.
  • Wij kijken graag met je mee hoe je persoonlijk en professioneel kan groeien/ontwikkelen.

Spant! bestaat uit; event- en theater locatie ‘Spant!’ , event locatie ‘Fier Bussum’ en het theater ‘De Boerderij Huizen’. De gasten van het Spant! zijn dus ook zeer divers, een bruiloft of een zakelijk congres tot een voorstelling van Suzan & Freek. Cabaretiers treden ook graag op zoals Jochem Myjer, Najib Amhali of Daniël Arends, een leuk onderdeel van je job is het bijwonen van deze diverse events waarbij je content creëert voor online doeleinden. Jij bent als online marketeer verantwoordelijk voor de online traffic van alle drie de locaties, je werkt veel samen met het marketing team van drie collega’s.

Spant! theater, congres- en evenementenlocatie biedt een podium aan allerlei soorten live ontmoetingen. We geloven in de kracht van live ontmoeten, omdat daarmee verbinding, beweging en groei kan ontstaan. En terwijl we dat podium bieden, koesteren we onze gasten, de maatschappij, cultuur en de natuur. Onze keuzes zijn bewust en duurzaam. Zo investeerden we de afgelopen jaren zeker tien procent van onze omzet in onze culturele theaterprogrammering en lokale podium en is ieder bezoek aan ons CO2-neutraal. Wij werken samen met Michelin sterren chef Dennis Huwäe om onze gasten ook op gastronomisch gebied culinair te blijven verrassen.

Interesse?

Voor vragen en/of solliciteren stuur graag je CV naar Bert Dijkstra, Financieel & HR Directeur, bd@spant.org, 0357504709. Wij kijken uit naar een persoonlijke ontmoeting!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.