Bekijk Bregil B.V. op:

Functie:
HR Adviseur

Dienstverband:
Part- / Fulltime (24 – 40 uur)

Locatie:
Bregil B.V.
Lange Wagenstraat 57
5126 BB Gilze

Contactpersoon:
Nancy van den Bliek
06 154 43 245

Plaatsingsdatum:
11/02/2022

HR Adviseur

Ben jij er klaar voor om vorm te geven aan de rol van HR Adviseur in onze groeiende onderneming? Weet jij wat er in de huidige arbeidsmarkt nodig is om mensen te werven, te boeien en te binden? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Bregil is in de afgelopen jaren gegroeid naar een onderneming met ca 50 medewerkers zonder het vakmanschap uit het oog te verliezen. Als HR professional hoeven we jou niet uit te leggen welke uitdagingen op personeelsgebied deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

Als HR Adviseur bij Bregil ben je een echte people manager. Je staat tussen de mensen en bent op de hoogte wat er speelt op de werkvloer. De medewerkers staan bij Bregil op nummer 1. Zonder ons team van vakmensen zijn wij niet in staat om dagelijks hoogwaardige producten in metaal te maken. Bij Bregil krijgt iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot het hoogst persoonlijk haalbare. De weg hiernaartoe stippel jij samen met ze uit. Niet iedereen volgt hierbij dezelfde route en dat maakt jouw functie zo interessant.

Binnen onze organisatie ga jij deze positie verder vormgeven en ben je daarmee de manager, adviseur en medewerker tegelijk. Deze diversiteit is precies wat jij leuk vindt! De strategie bedenken, het MT adviseren en het deels zelf uitvoeren. Dit doe jij op HRM gebied, maar Recruitment & Employer Branding en Opleiding & Ontwikkeling horen ook bij jouw takenpakket.

Zoals je leest, sta jij midden in de organisatie en ben je iemand die snel kan schakelen tussen je collega’s op de vloer en met de directeur. Door jouw inspanningen hebben wij een solide HR-beleid!

Wij zijn wij?

Wij zijn Bregil B.V. begonnen als een constructiebedrijf en uitgegroeid tot een modern, professioneel bedrijf waar gewerkt wordt aan het betere product in metaal. Hoe hebben we dat gedaan? Bij ons werk je niet in een hokje en luisteren wij naar de ideeën van onze medewerkers. Je mag verder kijken dan je functie lang is.

Omdat onze organisatie groeit en er veel mooie projecten liggen op HR gebied om verder te professionaliseren zal je agenda goed gevuld zijn. Uiteraard is er daarnaast ook tijd voor een gezellig praatje bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddagborrel of de gezamenlijke lunch met collega’s. Er heerst bij Bregil een informele sfeer, waarbij de deur openstaat voor een goed idee of een gesprek en wij doen er alles aan om dit zo te houden.

Wie ben jij?

Ben je goed in tussen de regels door lezen, luisteren, mixen en matchen? Hou je van veelzijdigheid? Heb je een no nonsense mentaliteit en denk je in oplossingen?

Jij staat stevig genoeg in je schoenen om ook impopulaire maatregelen door te voeren, want die horen soms ook bij het vak.

Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau en ervaring met een soortgelijke functie;
 • Het karakter om mensen met elkaar te verbinden en samen te laten werken;
 • De interesse om bezig te zijn met ons werkgeversmerk en social media;
 • De skill om snel te kunnen schakelen tussen taken en hoofd- en bijzaken kunnen scheiden.

Wat bieden wij jou?

 • Vrijheid over de inhoud en planning van je werk;
 • De mogelijkheid om 24-40 uur te werken;
 • Aandacht voor jou als mens, jouw ontwikkeling en ambities;
 • Werken in een gezond familiebedrijf waar je mee mag denken aan de toekomst van Bregil;
 • Goed salaris wat past bij jouw ervaring, met ruimte om daarin te groeien;
 • 38 heerlijke vrije dagen, waarvan 13 adv (naar rato);
 • Een vaste aanstelling na een korte periode.

Kortom: Een leuke baan bij een gezellig bedrijf met visie en vooruitstrevende doelen. We hopen snel kennis met je te mogen maken!

Interesse?

Druk op de knop solliciteren. Dit mag bij de eerste stap zonder cv, dat is wel zo gemakkelijk toch? Wij nemen daarna zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om de sollicitatieprocedure door te nemen. Bij wederzijdse interesse plannen we een kennismakingsgesprek in.

Interesse in de functie maar toch nog een vraag? Bel of app met Nancy van den Bliek, via 06-15443245. Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op https://bregil.nl/. Of bekijk onze bedrijfsvideo: https://youtu.be/aS99ItqbD1k

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.