Bekijk Audax B.V. op:

Functie:
HR Advisor

Dienstverband:
Parttime (32 uur)

Locatie:
Audax Amsterdam

Contactpersoon:
Meliha Kiris
06 41223545

Plaatsingsdatum:
19/06/2019

HR Advisor

Audax is voor het kantoor in Amsterdam op zoek naar een ervaren HR Advisor die er een uitdaging in ziet om te bouwen aan een zeer mooie Retail organisatie wat zich bezig houdt in de convenience markt. Ben jij een doortastende HR generalist en kun je om gaan met veranderingen?  Reageer dan direct! 

Audax is een veelzijdig concern dat zich bezig houdt met het uitgeven, verspreiden en retailen van media- en aanverwante producten en diensten. De onderneming onderscheidt een vijftal clusters: Communicatie & Media, Retail, Digitaal, Vastgoed en Logistiek- en Distributie, met elk een eigen typologie en dynamiek aan processen. In Amsterdam zul je voor het grootste gedeelte je bezig houden met het cluster Retail (AKO, Readshop, Marskramer etc.). 

DE FUNCTIE

Als HR advisor werk je nauw samen met twee collega’s binnen het HR team in Amsterdam. Je rapporteert aan de HR Businesspartner. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele HR beleid en uitvoering binnen het cluster Retail. Dagelijks zul je met de “voeten in de klei” staan binnen onze diverse Retail merken. Je schakelt gemakkelijk met zowel onze winkels, de rayonmanagers als het personeel en management op het service kantoor. Daarnaast behandel je ook HR zaken op tactisch niveau en werk je samen met diverse collega’s in projecten. Het komend jaar staat in het teken van veranderingen en het bouwen aan een sterke Retail organisatie.

HET PROFIEL

  • Bezit een afgeronde HBO opleiding Personeelsmanagement, 2- 4 jaar ervaring als HR professional (in Retail is een pre) en is toe aan een tweede stap in de carrière;
  • Heeft een goede kennis van het Nederlands arbeids- en sociaalzekerheidsrecht;
  • Heeft aantoonbare ervaring met veranderingstrajecten;
  • Beschikt over ervaring met het werken met Personeelsmanagementsystemen (bij voorkeur Profit van Afas) en tijdregistratie,- en planningssystemen;
  • Is bekend met de dynamiek van W&S omtrent flexibele arbeid in een krappe arbeidsmarkt;
  • Kent alle problematieken met betrekking tot verzuim / poortwachter;
  • Beschikt over uitstekende sociale, klant- en servicegerichte vaardigheden;
  • Werkt accuraat, zelfstandig, creatief en is initiatiefrijk;
  • Heeft een energieke, sterke persoonlijkheid en is extravert.

WAT BIEDEN WIJ

We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een onderneming die volop in beweging is. Een dynamische organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Een informele, no-nonsens en resultaatgerichte organisatie, waar ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen zich thuis voelen. Prima arbeidsvoorwaarden (een eigen cao) spreken voor zich.  Voor deze functie geldt een salarisindicatie van rond de € 3500 bruto per maand op fulltime basis.

JOUW REACTIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meliha Kiris, HR Businesspartner 06- 41223545 of bij afwezigheid met Michiel van Antwerpen, HR director Audax Groep B.V. 06-20601582.

Wil jij werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Stuur dan Meliha een gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 25 juni naar: solliciteren@audax.nl vermeld hierbij de functienaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.