Bekijk IBN Holding op:

Functie:
HR Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Verzuim

Dienstverband:
32 – 36 uur

Locatie:
IBN Holding
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Marko Terpstra
06-22466996

Plaatsingsdatum:
08/05/2019

HR Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Verzuim

Binnen de holding van IBN te Uden is ruimte ontstaan voor een HR Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Verzuim voor 32-36 uur per week. Ben jij DE expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid? en verzuim? Heb jij een aanstekelijk enthousiasme, kan je de contouren schetsen en ook buiten de lijntjes kleuren? Bij IBN kan jij je visie vertalen naar innovatie oplossingen.

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor diverse opdrachtgevers in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

Als HR Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Verzuim bij IBN werk je binnen de Holding. Je werkt in een klein team en je functie is binnen IBN cruciaal om vorm, inhoud en uitvoering te geven aan modern HR-beleid. Zie bijgaande de plek in de organisatie.
https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Je werk

Als Beleidsadviseur ben jij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het beleid omtrent duurzame inzetbaarheid en verzuim. Inspirerend, samenwerkingsgericht en met het nodige eigenaarschap pak jij, samen met je collega’s binnen het domein Talent & Werk je rol zodat onze medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Employability is jouw vakgebied.

Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en implementatie van het verzuimbeleid en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze externe arbodienst. Tevens ben je preventiemedewerker in de zin van de Arbowet. Binnen het programma Lekker in je vel ontwikkel je nieuwe initiatieven op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als beleidsadviseur adviseer en motiveer je de professionals van Talent & Werk binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van IBN. Je rapporteert aan de Manager HR.

Wie ben jij?

Er zit iets in jou wat anderen aansteekt. Je weet je collega’s te enthousiasmeren, hebt een talent voor organiseren en bent in staat om plannen om te zetten naar resultaten. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en weet op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuim visie te vertalen naar creatieve en vernieuwende initiatieven. Je bent een expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuim die met een open blik nieuwe lijntjes durft uit te zetten én buiten de lijnen durft te kleuren.

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur HRM of Bedrijfskunde aangevuld met post-hbo praktijkgerichte scholing op het vlak van duurzame inzetbaarheid of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid (sociaal vaardig en communicatief sterk, empathisch met overtuigingskracht, to-the-point);
  • Je bent conceptueel sterk en tegelijk pragmatisch ingesteld.

Wij bieden

Een dynamische functie met een breed scala aan taken en bevoegdheden. Daarbij is er ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een stabiele en vooruitstrevende organisatie waar samenwerking de sleutel tot succes is.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto maandsalaris van € 3.445,- tot maximaal € 4225,- op basis van een 36-urige werkweek (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) en een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast ontvang je een tablet en telefoon en kun je gebruik maken van flexibele werktijden.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marko Terpstra 06 22466996.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.