Bekijk Audax BV op:

Functie:
HR Manager

Dienstverband:
Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
Audax BV
Burgemeester Krollaan 14
5126 PT Gilze

Contactpersoon:
Michiel van Antwerpen
06-20601582

Plaatsingsdatum:
11/10/2018

HR Manager

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een ervaren zelfstandig HR manager. Ben jij een doortastende HR sparringpartner voor de business? Reageer dan direct!

Audax is een veelzijdig concern dat zich bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van media- en aanverwante producten en diensten. De onderneming onderscheidt een vijftal clusters: Communicatie & Media, Retail, Digitaal, Vastgoed en Logistiek en Distributie, met elk een eigen typologie en dynamiek aan processen. Voor ons hoofdkantoor in Gilze zijn wij op zoek naar een HR manager voor het cluster Logistiek en Distributie.

DE FUNCTIE

Als HR Manager ondersteun je de eerste- en tweedelijns managers, het Management Team (waar je zelf deel vanuit maakt) en de medewerkers inzake het ontwikkelen, invoeren en uitvoeren van een actueel organisatie- en personeelsbeleid. Hierbij geef je zelfstandig invulling en uitvoering aan een groot aantal personeelsinstrumenten, stemt deze af op de doelstellingen van de organisatie en op actuele (juridische) ontwikkelingen. Uiteraard houd je hierbij rekening met de kaders van het algehele HR beleid en de eigen cao. Je stuurt hierbij een personeelsfunctionaris aan en bent bij afwezigheid de plaatsvervanger van de concernmanager HR.

Speerpunt wordt het samenvoegen van een aantal interne bedrijven binnen het cluster en de daar mee gepaarde cultuurverandering vormgeven. Employability en duurzame inzetbaarheid zijn onderwerpen die jouw aandacht zullen vragen.

HET PROFIEL

  • Bezit een afgeronde HBO opleiding Personeelsmanagement, 7-10 jaar ervaring als HR professional en is toe aan een tweede of derde stap;
  • Heeft een goede kennis van het Nederlands arbeids- en sociaalzekerheidsrecht;
  • Heeft aantoonbare ervaring met veranderingstrajecten;
  • Kan zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau zijn/ haar mannetje staan;
  • Beschikt over ervaring met het werken met Personeelsmanagementsystemen (bij voorkeur Profit van Afas) en tijdregistratie-, en planningssystemen;
  • Is bekend met de dynamiek omtrent flexibele arbeid in een krappe arbeidsmarkt;
  • Beschikt over uitstekende sociale, klant- en servicegerichte vaardigheden;
  • Werkt accuraat, zelfstandig, energiek, creatief en initiatiefrijk;
  • Heeft een sterke persoonlijkheid en is extravert.

WAT BIEDEN WIJ

We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een onderneming die volop in beweging is. Een dynamische organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een prettige werksfeer. Een informele, no-nonsens en resultaatgerichte organisatie waar ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen zich thuis voelen. Prima arbeidsvoorwaarden (een eigen cao) spreken voor zich. Voor deze functie geldt een salarisindicatie van € 4500- € 5000 bruto per maand op fulltime basis.

JOUW REACTIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van Antwerpen, Concernmanager HR Audax Holding B.V., via 06-20601582.

Wil jij werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Stuur Michiel dan een gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae naar emailadres: solliciteren@audax.nl vermeld hierbij de functienaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.