Bekijk Theaters Tilburg op:

Functie:
HR Medewerker

Locatie:
Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Contactpersoon:
Sonja Guikers
013-5490390

Plaatsingsdatum:
05/12/2022

HR Medewerker

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt een parttime HR medewerker voor 20 uur per week! Met zo’n vijftig vaste krachten en ruim zestig oproepkrachten, zorgen wij zeven dagen in de week voor een optimale culturele beleving voor onze gasten.  Ben jij op zoek naar een HR-baan in een dynamische en betekenisvolle organisatie in het hart van onze stad? Lees dan snel door en reageer!

Over Schouwburg Concertzaal Tilburg

In de opvallende gebouwen in het centrum van de stad staan de ontmoeting en de live beleving centraal. We verbinden ons aan anderen door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie.

In de komende jaren zal Schouwburg Concertzaal Tilburg zich door ontwikkelen tot een culturele onderneming, die niet alleen een ijzersterk programma biedt voor alle inwoners van de regio, maar ook een dagelijks toegankelijke ontmoetingsplek is. Door ons nog meer te verbinden aan externe partijen en evenementen mogelijk te maken waarbij ieder zich welkom voelt en zich herkent.

Om deze ambitie te realiseren is HR voor ons cruciaal. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie en ons gedrag gaat onze ambities realiseren. Als HR-medewerker zorg je er samen met de adviseur personeel en organisatie voor dat alle HR-administratie piekfijn geregeld is. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het begeleiden van de procedure voor de werving van nieuwe medewerkers
  • Opstellen van (nieuwe) arbeidsovereenkomsten
  • Het dagelijks beheren van de personeelsadministratie in AFAS: mutaties doorvoeren in contracten, goedkeuren aanvragen en bijhouden personeelsdossiers,
  • Beheren van de urenregistraties
  • Voorbereiden mutaties ten behoeve van de salarisadministratie.

Je werkt onder leiding van en in nauw overleg met de adviseur personeel en organisatie.

Wie ben jij?

Jij hebt oog voor anderen, bent mensgericht en begrijpt dat processen en administratie belangrijk zijn om organisaties te ontwikkelen. Je hebt tenminste een mbo diploma en aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie, je bent digitaal vaardig en hebt ervaring met AFAS. Het zou helemaal mooi zijn als je ook ervaring hebt met het uitvoeren van de salarisadministratie.

Jouw baan?

We bieden een leuke werkplek in het hart van de stad, in een inspirerende organisatie met toffe collega’s en elke dag nieuwe artiesten en nieuw publiek. We streven ernaar om binnen het personeelsbestand zoveel mogelijk diversiteit te creëren en zo een weerspiegeling te zijn van de samenleving. Het fulltimesalaris voor deze functie ligt rond de €32.500  B.P.J. (schaal 5 CAO Nederlandse Podia), het betreft in vooralsnog een tijdelijke functie voor 20 uur per week voor (vooralsnog) zeven maanden. We hebben een reiskostenregeling en alle medewerkers hebben voordelig toegang tot (bijna) al onze voorstellingen.

Interesse?

Heb jij een passie voor personeelszaken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan direct door de reactieknop te gebruiken! Eerst nog meer vragen? Neem dan contact op met Sonja Guikers (adviseur personeel en organisatie) via 013-5490390.