Bekijk Theaters Tilburg op:

Functie:
HR-professional

Locatie:
Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Contactpersoon:
Rob van Steen
06-11302453

Plaatsingsdatum:
08/10/2021

HR-professional

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt een parttime HR-professional! Zoek jij een zelfstandige HRM rol, waarin je zowel operationele HR taken uitvoert, maar ook strategische vraagstukken oppakt, en sparringpartner bent van de directie? Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR-professional en is het je ambitie om het verschil te maken in de culturele sector. Dan is dit jouw baan! Lees snel door of reageer meteen.

De omgeving

Bij Stichting Theaters Tilburg – bestaande uit de schouwburg, concertzaal, studiozaal en theatercafé –verbinden we onszelf aan anderen én anderen aan elkaar door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie.

Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad en regio waarvoor we werken. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Schouwburg Concertzaal Tilburg is niet zonder kleerscheuren uit de coronaperiode gekomen, er zijn bezuinigingen doorgevoerd en de personeelsformatie is ingekrompen. We werken nu aan de opbouw van een sterke organisatie, er zijn wijzigingen binnen de teams en we implementeren nieuwe vormen van samenwerking.

De toekomst

In de komende jaren zal Schouwburg Concertzaal Tilburg zich door ontwikkelen tot een culturele onderneming die niet alleen een ijzersterk programma biedt met voorstellingen, concerten en activiteiten voor alle inwoners van de stad en regio, maar die ook een dagelijks toegankelijke ontmoetingsplek is aan het nieuwe Stadsforum.

Om verder vorm te geven aan deze nieuw ingeslagen koers hebben wij behoefte aan ander type competenties en willen we graag dat onze organisatie een afspiegeling is van de stad waarin we werken.

Inclusiviteit, flexibiliteit en nieuwe vormen van (samen) werken zijn hierbij cruciaal. Van onze nieuwe HR-professional, verwachten we dat die hier mede vorm aan geeft. Doordat we op HR met een klein team werken van twee collega’s is de HR-professional met nadruk ook operationeel actief. De gehele scope van het HR-werkveld kom je bij ons tegen. Van werving en selectie, onboarding, ontwikkeling van personeel, ziekte beleid en duurzame inzetbaarheid tot aan einde dienstverband trajecten.

De algehele HR keuzes die we maken hangen af van de prioriteiten die je samen met de directie op stelt aan de hand van het strategische HR plan. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het opstellen van dit plan, de uitvoering daarvan en het binnen het budget behalen van de gestelde doelen.

Wat wij zoeken in een nieuwe HR-professional

Het is belangrijk dat je ervaring hebt als zelfstandig HR-professional waarbij je in een klein team of individueel verantwoordelijk was voor de gehele HR-praktijk. Hierbij zoeken we iemand met een afgeronde hbo-opleiding en minimaal zes jaar ervaring heeft in het werkveld.

Als persoon ben je toegankelijk, mensgericht en empathisch, zonder dat je daarbij de organisatiebelangen uit het oog verliest. Je begrijpt dat werken in de culturele sector gepaard gaat met beperkte budgetten en creativiteit om je doelen te bereiken.

Affiniteit met de cultuursector gaat je helpen om onze wereld te begrijpen en inzicht te krijgen waarom sommige keuzes gemaakt worden die specifiek zijn voor de culturele sector.

Ben jij enthousiast en zoek je een HRM Rol voor 20 tot 24 uur per week, te verdelen over de week, waarbij starten om 09.00 uur geen probleem is? Incidenteel thuis werken kan bij ons ook prima, maar voor de teamband vinden wij het wel plezierig als dat geen structurele vorm kent. We bieden een salaris tussen de €3350-3800 bruto per maand, op basis van 36 uur.

Zoek jij een baan waar je het verschil gaat maken voor de cultuurbeleving in Tilburg? Reageer dan direct door de reactie knop te gebruiken!

Eerst nog meer vragen, bel dan met Rob van Steen op 06-11302453 (tot 19 uur bereikbaar).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.