• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

11/10/2018

HR MANAGER

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een ervaren zelfstandig HR manager. Ben jij een doortastende HR sparringpartner voor de business? Reageer dan direct!

11/10/2018

CERTIFICATIEMANAGER

Wegens vervanging van een vertrekkende medewerker en geleidelijke toename van de werkzaamheden is het Keurmerkinstituut op zoek naar een Certificatiemanager.

10/10/2018

HR STAGIAIR

Primatch HR Groep is op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR Stagiair (HBO) die geïnteresseerd is in een meewerkstage op het gebied van HR en werving en selectie.

12/09/2018

RECRUITMENT MANAGER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in jouw eigen regio, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

05/09/2018

CONSULTANT RPO RECRUITMENT & EMPLOYER BRANDING (24-32 uur)

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

23/07/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

© Copyright - Primatch