• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

19/03/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO DORDRECHT

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Dordrecht, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

19/03/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO UTRECHT

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Utrecht, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

16/03/2018

CORPORATE RECRUITER

Frencken Europe in Eindhoven zoekt een zelfstandige en doortastende Recruiter die graag in een technische omgeving werkt. Wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Heb jij een krachtige visie op employer branding? Lees dan snel verder.

16/03/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO ROTTERDAM

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Rotterdam, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

15/03/2018

RECRUITMENT MANAGER ARNHEM

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Arnhem, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

15/03/2018

ADMINISTRATIEF HR MEDEWERKER

Vollenhoven Olie in Tilburg is op zoek naar een hands-on administratief talent op de HR afdeling. Heb jij ervaring met HR administratie en houd jij deze tot in de puntjes op orde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

02/03/2018

JUNIOR PAYROLL CONSULTANT

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan ben jij die (Junior) Payroll consultant waar van Spaendonck Online, in Tilburg naar op zoek is!

28/02/2018

KWALITEIT-, ARBO- EN MILIEUCOÖRDINATOR

Ben jij die KAM-coördinator die zich wil inzetten voor het implementeren en onderhouden van het Kwaliteitsbeleid, het Arbobeleid en het Milieubeleid? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

26/02/2018

PERSONEELSFUNCTIONARIS

Audax zoekt voor haar dochteronderneming Audax Logistiek in Gilze, een tijdelijke parttime Personeelsfunctionaris voor een periode van 5 maanden.

21/02/2018

MEDEWERK(ST)ER P&O

Ben jij die medewerker P&O die in een groeiende organisatie het P&O-team versterkt om de organisatie optimaal te ondersteunen bij het invullen en uitvoeren van alle personeelsgerelateerde aangelegenheden? Heb jij een positieve en energieke houding en wil je op verschillende niveaus meedenken en oplossingen zoeken? Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken.

16/02/2018

HSE COÖRDINATOR

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste hagelslag fabrikant, is op zoek naar een HSE professional met een focus op het gebied van veiligheidscultuur en gedrag die zijn/haar steentje bij gaat dragen aan het verdere succes van Delicia!

05/02/2018

COMPLIANCE OFFICER

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een parttime compliance officer. Zorg jij voor het creëren en vergroten van bewustwording en de integriteit binnen onze organisatie?

29/01/2018

HR MANAGER

Laco (Oirschot) zoekt een vakinhoudelijk sterke HR Manager. Ga jij ons personeelsbeleid opstellen, sturing geven aan de afdeling en direct onze processen optimaliseren?

© Copyright - Primatch