• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

18/02/2019

CONSULTANT RECRUITMENT EN EMPLOYER BRANDING (32 – 40 UUR)

Wil je werken in de ere divisie van recruitment? Vanwege groei én ambitie zijn we op zoek naar een Consultant Recruitment & Employer Branding voor onze vestiging in Tilburg. Heb jij net als wij een passie voor recruitment en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van arbeidsmarketing en strategisch recruitment?

18/02/2019

CONSULTANT RECRUITMENT EN EMPLOYER BRANDING (24 UUR)

Wil je werken in de ere divisie van recruitment? Vanwege groei én ambitie zijn we op zoek naar een Consultant Recruitment & Employer Branding voor onze vestiging in Tilburg. Heb jij net als wij een passie voor recruitment en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van arbeidsmarketing en strategisch recruitment?

12/02/2019

P&O ADVISEUR

Tricorp in Rijen (omgeving Tilburg/Breda) is op zoek naar een ervaren P&O adviseur. Omschrijf jij jezelf als no-nonsense, een verbinder en haal jij het beste in jouw medewerkers naar boven? Wil je graag deel uit maken van #TeamTricorp? Solliciteer dan!

11/02/2019

ERVAREN INCASSO MEDEWERKER

Reijn Retro in Tilburg heeft de ideale functie voor een communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend persoon die wil werken in een dynamische omgeving.

08/02/2019

MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE

Delta Wines, in Waddinxveen, is op zoek naar een medewerker P&O die de manager P&O ondersteunt bij de uitvoering van het totale P&O beleid. Hou jij van veel afwisseling in je werk en ben je zowel een doener als een denker? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

08/02/2019

HR ASSISTENT

Medidis BV in Lelystad is voor de HR afdeling op zoek naar een ervaren HR Assistent (parttime) met en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je interesse? Lees dan snel verder en reageer! We gaan graag met jou in gesprek.

31/01/2019

CORPORATE RECRUITER

Frencken Europe, met vestigingen in Eindhoven en Reuver, zoekt een ervaren en ondernemende Recruiter die graag in een technische omgeving werkt.

30/01/2019

HR BUSINESS PARTNER

Het Europese hoofdkantoor van Driscoll´s in Breda is op zoek naar een ambitieuze en mensgerichte HR Business Partner. Krijg jij energie van verbinden en het behalen van de HR-doelstellingen? Heb jij ervaring met de diverse disciplines binnen HR? Lees verder en solliciteer!

18/01/2019

JUNIOR CONSULTANT

Voor het van team Werk & Gezondheid zijn wij op zoek naar een proactieve en ondernemende collega. Een potential die zin heeft om netwerk en inhoud te verbinden en gevoel heeft voor belangenbehartiging en samenwerking. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

17/01/2019

CONSULTANT ARBEIDSBEMIDDELING

IBN in Uden is op zoek naar een Consultant Arbeidsbemiddeling die verantwoordelijk is voor het ontwikkeltraject van haar medewerkers en het opzetten van samenwerkingsverbanden met diverse partners. In deze rol zorg je voor de matching, bemiddeling en detachering bij samenwerkingspartners. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan gauw verder en solliciteer!

14/01/2019

ADVOCAAT-STAGIAIRES/ADVOCAAT-MEDEWERKERS

VDT Advocaten is dus op zoek naar een of meer GEVORDERDE ADVOCAAT-STAGIAIRES en ADVOCAAT-MEDEWERKERS. Extra power voor ons Team Bedrijfsstructuur (vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht) en Team Bedrijfsprocessen (contracten, handelsrecht, incasso’s etc.) is hard nodig!

03/01/2019

MEDEWERKER MVO

Staan kwaliteit en duurzaamheid centraal bij jou? En heb jij affiniteit met workwear? Tricorp in Rijen is op zoek naar een medewerker MVO. Dagelijks werk jij aan het optimaliseren van het kwaliteitssysteem. Dit doe jij door concrete verbeteringen te initiëren. Hebben wij jou getriggerd? #teamTricorp zoekt versterking!

 

28/12/2018

PROJECTMANAGER RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Wil je werken in de eredivisie van recruitment? Heb jij net als wij een passie voor recruitment en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van arbeidsmarketing en strategisch recruitment? Vanwege groei én ambitie zijn we op zoek naar een Projectmanager Recruitment & Arbeidsmarketing voor onze vestiging in Tilburg.

21/12/2018

HR ADVISEUR

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Zie je medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt als volwaardige collega’s? Zijn duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen van medewerkers, verbinden en samenwerken voor jou géén containerbegrippen?

© Copyright - Primatch