• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

11/03/2019

RECRUITMENT ONDERNEMER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Ondernemer in een bepaalde de regio. De potentie van deze regio is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

26/02/2019

SUPPLIER QUALITY MANAGEMENT OFFICER

Smartwares is op zoek naar een Supplier Quality Management Officer voor de afdeling kwaliteit. Wil je samen met een team verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van onze producten en processen? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

08/02/2019

HR ASSISTENT

Medidis BV in Lelystad is voor de HR afdeling op zoek naar een ervaren HR Assistent (parttime) met en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je interesse? Lees dan snel verder en reageer! We gaan graag met jou in gesprek.

31/01/2019

CORPORATE RECRUITER

Frencken Europe, met vestigingen in Eindhoven en Reuver, zoekt een ervaren en ondernemende Recruiter die graag in een technische omgeving werkt.

© Copyright - Primatch