• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

21/07/2021

Consultant (32 – 40 uur)

Loket.nl (Tilburg) is op zoek naar een Consultant met een HR achtergrond. Voel jij je thuis in een platte en dynamische werkomgeving waar je de ruimte krijgt om als consultant en persoon te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2021

HR Manager (16 tot 24 uur)

Banning Advocaten (’s-Hertogenbosch) zoekt een zelfstandige pragmatische HRM manager. Ben jij zelfbewust en bekend met de HR-processen die spelen bij een organisatie waar hoogopgeleiden specialisten werken? Zoek je een uitdaging waar de HR positie onderdeel uitmaakt van het MT, maar waarin je zelfstandig werkt? Dan is dit een unieke kans!

12/07/2021

Consultant Recruitment & Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

07/06/2021

HR Adviseur (32-40 uur)

Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een HR Adviseur die op personeelsvlak de toekomstige lijnen kan helpen uitzetten en ook van aanpakken weet. Heb jij ervaring met het opstellen en implementeren van een HR beleid en zorg jij voor het perfect uitvoeren van een personeelsadministratie? Ben je nuchter ingesteld, hou je van de uitdaging en sta je graag met je “poten in de Zeeuwse klei”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

01/06/2021

Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

01/06/2021

(junior) Recruiter

Heb jij een passie voor recruitment en vind jij het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers? Heb jij zin om daarnaast ervaren consultants met leuke Employer Branding gerelateerde trajecten te ondersteunen? Dan ontmoeten wij jou graag!

01/06/2021

Ondernemer Recruitment & Arbeidsmarketing

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als ondernemer in een bepaalde regio. De potentie van deze regio is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

© Copyright - Primatch