• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

01/04/2020

HR Business Partner (32-40 uur)

Actemium is voor de vestiging in Veghel op zoek naar een HR Business Partner. Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, service gerichte HR professional? Heb je affiniteit met een projectorganisatie en techniek, lees dan snel verder of reageer meteen!

25/03/2020

Quality Officer

Ga jij thuis én in je baan altijd voor de beste kwaliteit en lijkt het jou een uitdaging om onze producten te voldoen van de meest recente veiligheidseisen? Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Quality Officer voor 32-40 uur in de week.

20/03/2020

Consulent Detacheringen (32-36 uur)

Maak jij het verschil voor mensen – die om wat voor reden wat meer hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt – door met succes te bemiddelen én voor elkaar te krijgen dat ze lekker aan het werk zijn? Draag je graag bij aan de verdere ontwikkeling van je mensen? Wil je werken bij een organisatie en in een team dat dit al jaren met succes doet? Houd jij van persoonlijk contact, ben je commercieel onderlegd en haal je energie uit het coachen en begeleiden van mensen?
Dan is deze functie echt iets voor jou!

17/03/2020

Adviseur Arbeidsverhoudingen en HRM

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een Adviseur Arbeidsverhoudingen en HRM. Heb jij kennis rondom ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, flexibiliteit en ZZP-ers en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches, O&O-fondsen en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck jou!

© Copyright - Primatch