• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

04/12/2018

JUNIOR RECRUITMENT CONSULTANT

Wij zijn op zoek naar een Junior Consultant ter versterking van ons team van Recruitment Consultants in Tilburg. Heb jij net als wij een passie voor recruitment en wil je je ontwikkelen tot een specialist op het gebied van arbeidsmarketing? Dan is dit je kans!

 

26/10/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

11/10/2018

PROJECTLEIDER / CERTIFICATIEMANAGER

Voor ons betrokken en vakkundige team in Zoetermeer zijn we vanwege onze ambitieuze groeidoelstellingen op zoek naar een Projectleider / Certificatiemanager.

12/09/2018

RECRUITMENT MANAGER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in jouw eigen regio, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

© Copyright - Primatch