• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

07/12/2022

Corporate Recruiter

In deze rol komt jouw talent samen; verbinden, verstevigen en optimaliseren van recruitment. Sluit aan bij onze HR-teams! Wij werken vanuit Voorburg en Maastricht, waardoor centraal wonen in Nederland handig is. Interessant? Wij horen het graag.

05/12/2022

HR Medewerker

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt een parttime HR medewerker voor 20 uur per week! Met zo’n vijftig vaste krachten en ruim zestig oproepkrachten, zorgen wij zeven dagen in de week voor een optimale culturele beleving voor onze gasten.  Ben jij op zoek naar een HR-baan in een dynamische en betekenisvolle organisatie in het hart van onze stad? Lees dan snel door en reageer!

28/11/2022

Consultant Recruitment en Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

28/11/2022

Ondernemer Recruitment en Arbeidsmarketing

Overweeg je om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Of werk je al als zelfstandige maar zou je je praktijk verder willen uitbreiden? Als partner binnen Primatch HR Groep ga je aan de slag als ondernemer in jouw regio. De potentie in de markt is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

02/11/2022

Jurist Kwaliteitsregistraties – Medisch Specialistische zorg

Ben jij een jurist die van pionieren houdt, strategisch sterk is en goed om kan gaan met verschillende belangen? Dan zoeken we jou om de juridische tak op te zetten en projecten uit te voeren voor het centrum dat kwaliteitsregistraties, dataverwerkers en ziekenhuizen ondersteunt bij gegevensuitwisseling en dataverwerking. Met jouw juridische kennis en vaardigheden lever je een relevante bijdrage aan verbetering van de Nederlandse zorg.

10/10/2022

Intern Accountmanager | 32-36 uur

Legent in Tilburg zoekt een Intern Accountmanager die samen met het team van 8 collega’s elke dag hard wil werken aan het succes van Legent! Ben jij afgestudeerd in de richting bestuurskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar, heb je interesse in het juridische domein en ben je op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie, met een open cultuur en waarin je alle ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag in contact met jou!

© Copyright - Primatch