• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

12/01/2018

RECRUITMENT MANAGER UTRECHT

Primatch HR Groep is op zoek naar een zelfstandig ondernemer die vanuit de regio Utrecht klanten werft, adviseert en ondersteunt bij het recruitmentproces en de inrichting hiervan. Speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de werving & selectie sector lees dan zeker verder over de mogelijkheden om aan te sluiten op ons partner-netwerk.

10/01/2018

RECRUITMENT PARTNER NIJMEGEN

Primatch HR Groep is op zoek naar een zelfstandig ondernemer die vanuit de regio Nijmegen klanten werft, adviseert en ondersteunt bij het recruitmentproces en de inrichting hiervan. Speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de werving & selectie sector lees dan zeker verder over de mogelijkheden om aan te sluiten op ons partner-netwerk.

09/01/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO ROTTERDAM

Primatch HR Groep is op zoek naar een zelfstandig ondernemer die vanuit de regio Rotterdam klanten werft, adviseert en ondersteunt bij het recruitmentproces en de inrichting hiervan. Speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de werving & selectie sector lees dan zeker verder over de mogelijkheden om aan te sluiten op ons partner-netwerk.

15/12/2017

ACCOUNTMANAGER ARBEIDSVERHOUDINGEN EN HRM

Heb jij kennis rondom ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, flexibiliteit en ZZP-ers en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck jou!

05/12/2017

PSYCHOLOGISCH ADVISEUR

Verschoor & Oudshoorn in Breda zoekt een ervaren psychologisch adviseur voor trajectbegeleiding op het gebied van assessments, coaching en teamontwikkeling.

28/11/2017

MEDEWERKER SALARISADMINISTRATIE

Laco (Oirschot) zoekt een Medewerker Salarisadministratie (24 uur-28 uur), die alles perfect geregeld wil hebben voor onze medewerkers.

09/11/2017

BEDRIJFSARTS

Stimulanz, de onorthodoxe arbodienst (Eindhoven) zoekt een bevlogen Bedrijfsarts.

08/11/2017

HOOFD HRM / SALARISADMINISTRATIE

Laco (Oirschot) zoekt een Hoofd HRM. Ga jij als business partner voor het MT sturing geven aan de afdeling en direct nieuwe producten en processen oppakken en uitvoeren?

© Copyright - Primatch