• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

23/07/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

16/07/2018

MANAGER OPERATIONS (LID MT)

Ben jij in staat de juiste mensen en middelen op de meest effectieve en efficiënte manier in te zetten en word jij gelukkig van het samenbrengen van mensen om de totale operatie maximaal te laten presteren?

04/07/2018

QUALITY OFFICER

Smartwares Group is op zoek naar een Quality Officer met een passie voor kwaliteit en het verbeteren van onze producten.

29/06/2018

CONSULTANT RPO RECRUITMENT & EMPLOYER BRANDING

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

14/06/2018

JUNIOR ACCOUNTMANAGER KWALITEIT & PROCESSEN

Wissenraet Van Spaendonck is op zoek naar een ondernemende en proactieve accountmanager kwaliteit & processen. Een junior met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking.

14/06/2018

RECRUITMENT MANAGER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in jouw eigen regio, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

11/06/2018

HR ADVISEUR

SIGHT Landscaping in Harderwijk is op zoek naar een HR Adviseur voor 32-40 uur per week. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Dan is dit misschien wel jouw baan.

05/06/2018

CORPORATE RECRUITER (20 tot 24 uur)

Frencken Europe in Eindhoven zoekt een zelfstandige en doortastende recruiter die graag in een technische omgeving werkt. Wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Lees dan snel verder.

17/05/2018

CORPORATE RECRUITER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een parttime Corporate Recruiter (24 uur p/w).

Ben jij een gedreven Corporate Recruiter en is het werven én selecteren van de beste kandidaat jouw passie? Heb je daarnaast innovatieve ideeën over recruitment en wil je samen met je collega’s bouwen aan de verdere professionalisering van onze HR-afdeling? Werk je graag in een organisatie waar je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om succesvol te zijn? Wij hebben dé uitdaging en vinden het leuk om met jou kennis te maken!

15/05/2018

ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE & DIENSTVERLENING

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op ons team. Een ondernemende collega met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking, maar die zich ook kan vastbijten in de materie. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch