• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

24/05/2018

HR ADVISEUR

Vollenhoven Olie in Tilburg is op zoek naar een ervaren HR Adviseur die sterk is op tactisch en operationeel niveau. Ben jij een doorgewinterde HRM professional én ben je 24 uur per week beschikbaar? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

17/05/2018

CORPORATE RECRUITER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een parttime Corporate Recruiter (24 uur p/w).

Ben jij een gedreven Corporate Recruiter en is het werven én selecteren van de beste kandidaat jouw passie? Heb je daarnaast innovatieve ideeën over recruitment en wil je samen met je collega’s bouwen aan de verdere professionalisering van onze HR-afdeling? Werk je graag in een organisatie waar je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om succesvol te zijn? Wij hebben dé uitdaging en vinden het leuk om met jou kennis te maken!

15/05/2018

ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE & DIENSTVERLENING

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op ons team. Een ondernemende collega met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking, maar die zich ook kan vastbijten in de materie. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

07/05/2018

MEDEWERKER PERSONEELSADMINISTRATIE

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een Medewerker Personeelsadministratie. Ben jij een echte verbeteraar, steeds op zoek naar een effectievere en efficiëntere manier van werken in een proces gestuurde wereld? Dan komen wij graag in contact met jou!

01/05/2018

HR OFFICER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een fulltime HR Officer die weet te verbinden, inspireren en enthousiasmeren.

24/04/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

19/04/2018

ADVOCAAT-STAGIAIR

VDT Advocaten is op zoek naar een nieuwe aanwinst. Een advocaat stagiair (beginnend of gevorderd) met een focus richting vastgoed – bestuursrecht. Wil jij een algemene opleiding, maar op termijn graag richting vastgoed, ruimtelijke ordening, handhaving en overheidsaansprakelijkheid? En heb jij het VDT-DNA? Dan zoeken wij jou!

18/04/2018

COMPLIANCE OFFICER

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een parttime Compliance Officer. Zorg jij voor het creëren en vergroten van bewustwording en de integriteit binnen onze organisatie?

 

30/03/2018

JUNIOR VERENIGINGSMANAGER WERK EN GEZONDHEID

Wij zijn op zoek naar een proactieve en ondernemende collega. Een junior met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

19/03/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO DORDRECHT

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Dordrecht, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

16/03/2018

CORPORATE RECRUITER

Frencken Europe in Eindhoven zoekt een zelfstandige en doortastende Recruiter die graag in een technische omgeving werkt. Wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Heb jij een krachtige visie op employer branding? Lees dan snel verder.

15/03/2018

RECRUITMENT MANAGER ARNHEM

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in de regio Arnhem, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

28/02/2018

KWALITEIT-, ARBO- EN MILIEUCOÖRDINATOR

Ben jij die KAM-coördinator die zich wil inzetten voor het implementeren en onderhouden van het Kwaliteitsbeleid, het Arbobeleid en het Milieubeleid? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

© Copyright - Primatch