• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

20/06/2019

PARTTIME HR BACKOFFICE MEDEWERKER

Wil jij een uitdagende en afwisselende baan binnen een bedrijf dat Brabantse gezeligheid combineert met kwalitatief hoogwaardige recruitment en HR oplossingen? Omdat we als bedrijf groeien zijn we op zoek naar een HR Backoffice Medewerker voor onze vestiging Tilburg. Ben jij accuraat en sociaal vaardig en heb jij de fout in de voorgaande tekst ontdekt, lees dan snel verder!

19/06/2019

HR ADVISOR

Audax is voor het kantoor in Amsterdam op zoek naar een ervaren HR Advisor die er een uitdaging in ziet om te bouwen aan een zeer mooie Retail organisatie wat zich bezig houdt in de convenience markt. Ben jij een doortastende HR generalist en kun je om gaan met veranderingen?  Reageer dan direct!

17/06/2019

RECRUITMENT ONDERNEMER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Ondernemer in een bepaalde de regio. De potentie van deze regio is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

14/06/2019

PSYCHOLOGISCH ADVISEUR

Verschoor & Oudshoorn in Breda is op zoek naar een psychologisch adviseur (24 – 32 uur) voor trajectbegeleiding op het gebied van assessments, coaching en teamontwikkeling die beschikt over impact, energie en kritisch vermogen. Heb je interesse? Bel ons! We kijken er naar uit om kennis te maken.

11/06/2019

HR ADVISEUR

AGC in Goor is op zoek naar een fulltime HR Adviseur. Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving en heb jij ervaring in het verder ontwikkelen van organisaties? Dan komen wij graag in contact met jou!

10/05/2019

TRAINER MOBILITEIT & EMPOWERMENT

Het bedrijfsonderdeel Participatie is op zoek naar een Trainer Mobiliteit & Empowerment. In deze rol lever je een essentiële bijdrage om (potentiele) medewerkers en re-integratiekandidaten voor te bereiden op werk, het vinden van werk en het behouden van werk op de reguliere arbeidsmarkt. Herken jij jezelf in deze uitdaging? Lees dan gauw verder en solliciteer!

10/05/2019

TRAJECTREGISSEUR

Het bedrijfsonderdeel Participatie is op zoek naar een Trajectregisseur die verantwoordelijk is voor het ontwikkeltraject van medewerkers en het opzetten van samenwerkingsverbanden met diverse partners. In deze rol zorg je voor de matching, bemiddeling en detachering bij samenwerkingspartners. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan gauw verder en solliciteer!

08/05/2019

HR BELEIDSADVISEUR DUURZAME INZETBAARHEID EN VERZUIM (ADVISEUR B)

Binnen de holding van IBN te Uden is ruimte ontstaan voor een HR Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Verzuim voor 32-36 uur per week. Ben jij DE expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid? en verzuim? Heb jij een aanstekelijk enthousiasme, kan je de contouren schetsen en ook buiten de lijntjes kleuren? Bij IBN kan jij je visie vertalen naar innovatie oplossingen.

© Copyright - Primatch