• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

19/10/2021

HR Manager

Ben jij een zelfstandige HR-professional die de handen uit de mouwen steekt en zo onze snelgroeiende organisatie mede vormgeeft? Ga jij de HR-processen verder professionaliseren en zoek jij een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

12/10/2021

HR Adviseur (32 uur)

Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar HR Adviseur. Heb jij een aantal jaren werkervaring als HR adviseur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en verdieping? Heb jij zin om diverse HR projecten op te zetten en verder te begeleiden? Wil je altijd het beste uit jezelf en anderen halen? Dan zoeken wij jou!

08/10/2021

HR-professional

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt een parttime HR-professional! Zoek jij een zelfstandige HRM rol, waarin je zowel operationele HR taken uitvoert, maar ook strategische vraagstukken oppakt, en sparringpartner bent van de directie? Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR-professional en is het je ambitie om het verschil te maken in de culturele sector. Dan is dit jouw baan! Lees snel door of reageer meteen.

01/10/2021

Consultant Recruitment & Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

01/10/2021

Ondernemer Recruitment & Arbeidsmarketing

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als ondernemer in een bepaalde regio. De potentie van deze regio is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

17/09/2021

(Interim) HR Business Partner | 32 – 40u |

Het Europese hoofdkantoor van Driscoll’s in Breda is op zoek naar een HR businesspartner voor een periode van een half jaar. Ben jij resultaatgericht, doortastend en heb jij een scherpe visie op recruitment? Heb je daarnaast brede kennis van HR processen en heb je de voorkeur om zowel thuis als op de Bijster (Breda) te werken? Dan komen we graag met je in contact.

14/09/2021

HR Adviseur – Wessem

Ben jij er klaar voor om vorm te geven aan de rol van HR Adviseur in onze groeiende onderneming? Weet jij wat er in de tegenwoordige arbeidsmarkt nodig is om personeel te boeien en te binden? Dan komen we graag met je in contact!

14/09/2021

HR Adviseur – Rotterdam

Ben jij er klaar voor om vorm te geven aan de rol van HR Adviseur in onze groeiende onderneming? Weet jij wat er in de tegenwoordige arbeidsmarkt nodig is om personeel te boeien en te binden? Dan komen we graag met je in contact!

© Copyright - Primatch