• HRM & Juridisch

Vacatures HRM & Juridisch

23/09/2020

HR Medewerker (32-40 uur)

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar een HR Medewerker ter ondersteuning van het management en afdeling Finance & Control.

25/08/2020

(gevorderd) Advocaat Stagiair Arbeidsrecht

VDT Advocaten zoekt een beginnend of – bij voorkeur – gevorderd advocaat-stagiair voor Team Mens & Arbeid. Dat betekent een focus richting arbeidsrecht.

04/08/2020

RECRUITMENT ONDERNEMER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als ondernemer in een bepaalde de regio. De potentie van deze regio is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

29/07/2020

HR Adviseur

Ben jij een ervaren HRM’er en op zoek naar een volgende uitdaging in regio Tilburg? Pondres is op zoek naar een HR-adviseur! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het strategische en tactische HR-beleid, maar ook het ontzorgen van je interne klant bij de gehele HR cyclus. Is dit jouw functie? Wij komen graag met jou in contact.

© Copyright - Primatch