Bekijk AGC Nederland op:

Functie:
ICT Beheerder

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
AGC Nederland
Enterseweg 15
7471 SB Goor

Contactpersoon:
Manon Haverkate
06-13305091

Plaatsingsdatum:
01/05/2019

ICT Beheerder

AGC in Goor is op zoek naar een ICT Beheerder. Heb jij brede kennis van IT en ervaring met webapplicaties? Jij staat voor goede service en optimaal gebruikersgemak en zorgt ervoor dat ondersteunende IT bedrijfssystemen optimaal functioneren. Past dit bij jouw ambities en beschik jij over het talent dat wij zoeken? Reageer dan gauw! 

Jouw functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de controle en het optimaliseren van de middels ICT ondersteunde bedrijfsprocessen en daaraan gerelateerde zaken. Jouw rol is vooral operationeel, coördinerend en tactisch. Je rapporteert aan de manager Operations en bent voor hem operationeel het eerste aanspreekpunt.

  • Je analyseert de processen met alle interne- en externe klanten en legt deze vast in functionele specificaties.
  • Je zorgt ervoor dat de juiste prioriteiten worden gesteld en coördineert de werkzaamheden op de afdeling IT.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt tussen AGC Nederland en ERP-leverancier inzake ERP gerelateerde vraagstukken. Ook is het de bedoeling dat je in deze rol actief deelneemt aan werkgroepen voor nieuwe (Europese) IT-projecten en de IT-deeltrajecten van het ERP programma bewaakt aangaande de scope, budget, timing en de kwaliteit.
  • Je verzorgt de implementatie of begeleid deze en geeft ERP-training.
  • Tot slot draag je zorg voor het opstellen van documentatie en procedures.

Wie wij zoeken:

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van IT;
  • Jij bent voldoende onderlegd in het doorgronden van systemen;
  • Jij hebt kennis van webapplicaties;
  • Jij bent communicatief sterk, vastberaden en bent in staat om structuur aan te brengen;
  • Jij kunt processen overzien en verbetervoorstellen doen.

Naast bovenstaande is het belangrijk dat jij analytisch bent; je bent in staat om de beslissingen die je neemt te onderbouwen met feiten. Met jouw overtuigingskracht creëer je draagvlak binnen de afdeling IT en het bedrijf.

AGC biedt:

Werken bij AGC betekent werken in een informele sfeer. Wij schakelen snel door de korte lijnen en open cultuur. Met deze functie biedt AGC een afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheden en zeggenschap. Daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken. AGC biedt een goed salaris passend bij de ervaring die jij mee brengt.

Over AGC

AGC Nederland BV is groothandel in glas, verf, non-paint en wandbekledingsproducten. De vestigingen zorgen voor een landelijke dekking. Onze solide marktpositie is gebaseerd op deskundigheid, een sterk leverings- en distributie programma en een klantgerichte, flexibele organisatie. AGC Nederland is onderdeel van AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas die glas produceert, verwerkt en distribueert voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en de solar-industrie.

Solliciteren of meer informatie?

Is de functie van ICT beheerder bij AGC jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Brockötter, Manager Operations. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 831 654 46.  Of bel Manon Haverkate, HR Adviseur. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06 133 050 91. Meer informatie vind je op onze website: www.agcnederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.