• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

12/01/2018

SYSTEM ENGINEER

Wegens sterke groei is BMP Datapartners in Sassenheim op zoek naar een System Engineer. Ben jij kundig in je vakgebied, maar wil je meer? Stap dan over naar BMP Datapartners!

10/01/2018

ENGINEER DYNAMICS NAV (NAVISION)

Smartwares in Tilburg is op zoek naar een gedreven Engineer Dynamics NAV. Wil je samen met jouw team werken aan het succesvol laten functioneren van Microsoft Dynamics NAV binnen Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

22/12/2017

PROJECTMANAGER

Optisport, Tilburg, zoekt een Projectmanager met een duidelijke visie op proces en verandering en affiniteit heeft met IT.

18/12/2017

IT SUPPORT ENGINEER

Is IT service verlening jouw passie, ben je verrassend en vernieuwend, altijd op zoek naar verbeteringen voor de algemene serviceverlening en technische functionaliteiten en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder want in dat geval hebben wij een interessant aanbod.

12/12/2017

SYSTEEMBEHEERDER ICT

Copernicus in Hoofddorp, is op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte collega (medior / senior) voor de afdeling ICT Beheer en Support. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze serviceorganisatie?

08/12/2017

CONSULTANT SYSTEEM- EN NETWERKBEHEER

Digisolve – Mijn ICT (Helmond) is op zoek naar een technisch consultant die naast systeem- en netwerkbeheer adviseur is naar zijn eigen klanten. Heb jij werkervaring, ben je altijd op zoek naar oplossingen, en wil jij jouw klanten helemaal ontzorgen met advies en uitwerking?

23/11/2017

TELECOM ENGINEER BUITENDIENST

Conniption in Goes is op zoek naar een Telecom Engineer Buitendienst. Heb jij ervaring met VoIP of ICT en ben je op zoek naar een buitendienstfunctie in de telecombranche met de provincie Zeeland als werkgebied? Dan is dit jouw baan!

23/11/2017

SOFTWARE ENGINEER

Ben jij de engineer die onze systemen naar the next level brengt? Die betrokken is bij elke processtap van bouwen tot en met het testen? Werk je het liefst in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan. Als fulltime Software Engineer bij CE Services Group in Dordrecht.

22/11/2017

JUNIOR BUSINESS ANALIST

Betapress, een werkmaatschappij van Audax, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een cijfermatig sterke Junior Business Analist. Ben jij onze nieuwe ‘data’ steun en toeverlaat?

21/11/2017

SYSTEEMBEHEERDER

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Systeembeheerder. Heb jij een neus voor problemen en steek jij graag je nek uit? Lees dan snel verder.

15/11/2017

DATA ANALYST

Den Braven in Oosterhout is ter versterking van het Data Management Team op zoek naar een fulltime Data Analyst op HBO niveau met kennis van SAP.

08/11/2017

JUNIOR SERVICEDESK ENGINEER

Lesage ICT in Oud Gastel is op zoek naar een Junior Servicedesk Engineer die eindgebruikers helpt met het oplossen van hardware- en software storingen.

08/11/2017

JUNIOR SYSTEEMBEHEERDER

Laco (Oirschot) zoekt een Junior Systeembeheerder voor het dagelijks beheer en de continuïteit van de systemen en de implementatie en inrichting van een aantal uitdagende projecten.

03/11/2017

APPLICATIEBEHEERDER

Condor Group (Genemuiden) is op zoek naar een Applicatiebeheerder, fulltime. Ben jij een ICT’ er in hart en nieren en wil je een grote rol spelen bij de implementatie van het nieuwe ERP-pakket Microsoft Dynamics AX? Wil je daarnaast, binnen een klein en gemotiveerd team, werken bij een groeiende organisatie?

03/11/2017

APPLICATIE MANAGER SAP

Audax (Gilze) zoekt een nieuwe collega voor het SAP Competence Center; een Applicatie Manager met minimaal 5 jaar ervaring en gedegen kennis van de SAP modules FI/CO.

© Copyright - Primatch