• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

22/05/2018

DEVOPS ENGINEER

WEM is growing… Rapidly! The team behind WEM could do with a DevOps genius. Are you passionate about Rapid Application Modeling, and support the building of exciting stuff that hugely impacts how people work day by day? Please respond to this add.

14/05/2018

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij ons team versterken?

26/04/2018

HELPDESK MEDEWERKER ICT

Ben jij die technische Support Medewerker die pas tevreden is wanneer de klant dat ook is? Vind je snel je weg in nieuwe software, heb jij grote affiniteit met ICT en beheers je de Engelse taal? Lees dan snel verder, want CYS (Check Your Service) biedt een veelzijdige eerstelijns support functie in Breda!

20/04/2018

HELPDESKMEDEWERKER

Audax Logistiek in Gilze zoekt een Helpdesk medewerker met ruime ervaring in het oplossen van logistiek gerelateerde ICT problemen. Ben jij de persoon die we zoeken?

16/04/2018

SYSTEM ENGINEER

Féju Automatisering in Udenhout, zoekt ervaren IT Consultants ter uitbreiding van ons professionele team van IT Consultants. Heb jij relevante IT werkervaring en ben je toe aan een volgende, nieuwe stap in je carrière? Dan bieden zij jou een toffe werkomgeving met uitdagende klanten en uitdagende oplossingen!

16/04/2018

SAP CONSULTANT

Den Braven Benelux is voor het Benelux hoofdkantoor in Oosterhout op zoek naar een SAP Consultant. Heb jij ervaring met de SAP-modules SD en PP in een internationale productieomgeving? Dan is dit misschien wel jouw baan.

10/04/2018

TECHNISCH ONLINE MARKETEER (24 – 40 UUR)

CYS Group, gevestigd in Breda, zoekt een ervaren Web Master die de technische geheimen van SEO and SEA kent. Weet jij ervoor te zorgen dat CYS goed online te vinden is, zowel nationaal als internationaal? Heb jij uitstekende kennis van HTML5, JavaScript en CSS3? Kom dan ons marketing team versterken! Dit is zowel Parttime als Fulltime mogelijk.

04/04/2018

SYSTEM ENGINEER

Wegens sterke groei is BMP Datapartners in Sassenheim op zoek naar een System Engineer. Ben jij kundig in je vakgebied, maar wil je meer? Stap dan over naar BMP Datapartners!

04/04/2018

MANAGED SERVICES ENGINEER

Wegens sterke groei is BMP Datapartners in Sassenheim op zoek naar een Managed Services Engineer. Ben jij kundig in je vakgebied, maar wil je meer? Stap dan over naar BMP Datapartners!

23/03/2018

SYSTEEMBEHEERDER (JUNIOR)

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een communicatief vaardige en breed georiënteerde (jr.) Systeembeheerder op fulltime basis. Nieuwsgierig naar de inhoud van de rol? Wij vertellen je er graag meer over!

19/03/2018

SUPPORT ENGINEER ICT SECURITY

Wil jij je ontwikkelen tot IT Security specialist? Bij GroupSecure, locatie Enschede, leer je tijdens je werk als Support Engineer veel over Mobile Device Management en IT Security.

16/03/2018

PROJECTMANAGER

ICT4Finance (Tilburg) is op zoek naar een oplossingsgerichte Projectmanager met oog voor kwaliteit. Ben je analytisch sterk en in staat om dit aan je collega’s over te brengen? Ben je klant- en servicegericht en inspirerend en motiverend voor je collega’s? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kun je uitstekend communiceren? Dan ben jij DE nieuwe projectmanager die richting en structuur kan geven aan het ICT team van 3 personen.

28/02/2018

SOFTWARE ENGINEER

Ben jij de engineer die onze systemen naar the next level brengt? Je bent betrokken bij iedere processtap van bouwen tot en met het testen en de uiteindelijke implementatie bij de klant? Werk je het liefst in een omgeving, waar je kunt meebouwen aan het bedrijf maar ook aan het ontwikkelen van jezelf? Dat kan! Als fulltime Software Engineer bij Sobatech B.V in Maastricht.

© Copyright - Primatch