• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

01/02/2019

JAVA DEVELOPER

Transsmart is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die op zoek is naar hun nieuwe Java Developer. Heb jij codes uit het verleden om te laten zien? Kom een kopje koffie drinken.

18/01/2019

SUPPORT ENGINEER

Global-E ICT Solutions (Gilze) is ter versterking van het Support team op zoek naar een Support Engineer. Kom jij ons team met jouw enthousiasme versterken?

17/01/2019

TEST ENGINEER

Kom jij IMPACT maken als Test Engineer?

15/01/2019

HELPDESKMEDEWERKER

TANS (Eindhoven) zoekt een 1e lijns Helpdeskmedewerker, die onze klanten binnen de logistiek en transport onze oplossingen gaat ondersteunen en streeft naar optimale klanttevredenheid.

14/01/2019

SOFTWARE ENGINEER

Brabantia zoekt een Software Engineer met een Business Proces mindset. Ben jij de persoon die we zoeken?

14/01/2019

BUSINESS CONSULTANT

TANS zoekt een Business Consultant, die bij klanten binnen de logistiek en transport onze oplossingen gaat implementeren en als helpdesk zorgt voor een optimale klanttevredenheid.

04/01/2019

MANAGER MANAGED SERVICES & PROJECTEN

Ben je een hands-on manager met zo’n vijf jaar SAP CRM of C4C consultancy ervaring en heb je interesse om bij de marktleider in SAP CX consultancy aan de slag te gaan? In deze uitdagende all-round rol stuur je de managed services afdeling aan die verantwoordelijk is voor efficiënte servicecontracten en innovatieve ad-hoc projecten bij klanten. Bekijk de vacature en reageer!

21/12/2018

SUPPORT MEDEWERKER

Ben jij in staat om je in de klant te verplaatsen en de klantvraag te vertalen naar de beste oplossing? Wordt Support Medewerker bij CYS in Breda!

20/12/201818

DATA ENGINEER

Bouw mee aan het dataplatform voor de toekomst om het MKB te faciliteren in het maken van keuzes op basis van intelligente modellen en algoritmes.

11/12/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Hurks ontwikkelt en zoekt nieuw talent! Voor het hoofdkantoor in Eindhoven is Hurks bouw en vastgoedontwikkeling op zoek naar een Applicatiebeheerder.

30/11/2018

SENIOR .NET ONTWIKKELAAR

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime .Net ontwikkelaar, een professional die samen met zijn collega’s onze ICT-omgeving naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versteken?

© Copyright - Primatch