• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

16/10/2018

PRODUCTOWNER / ANALIST

Qwoater, in Tilburg, is op zoek naar een Productowner / Analist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en technische doorontwikkeling van ons cloud Document Management Systeem. Help jij  Qwoater iedere dag een stukje beter te worden?

16/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg is, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Ben jij op zoek naar een brede ICT rol en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

08/10/2018

MATERIAL HANDLER

Ben jij accuraat, werk je graag in teamverband en wil je aan de slag in een high tech omgeving? Frencken Mechatronics zoekt een Material Handler!

08/10/2018

JUNIOR APPLICATIE SPECIALIST

De Smartwares Group is op zoek naar een gedreven Junior Applicatie Specialist. Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Hurks ontwikkelt en zoekt nieuw talent! Voor het hoofdkantoor in Eindhoven is Hurks bouw en vastgoedontwikkeling op zoek naar een Applicatiebeheerder.

18/09/2018

IT ENGINEER

Ben je het beu om met onvolledige documentatie te werken? Wordt er zomaar van alles verkocht wat jij moet gaan maken? Sta je onvoldoende achter de technische oplossingen die gekozen worden? Lees dan snel verder!

24/08/2018

JUNIOR IT CONSULTANTS

Commit-IT in Hardinxveld-Giessendam is op zoek naar Junior IT Consultants. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding en 0-2 jaar werkervaring. En ben je op zoek naar een baan waarin jij je snel kunt ontwikkelen tot vakspecialist en carrière kunt maken? Lees dan snel verder!

21/08/2018

JAVA DEVELOPER

Transsmart in Tilburg is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die logistieke verzendsoftware integraties aanbiedt voor bedrijven die goederen versturen naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B) in binnen- en buitenland. Wij zoeken een enthousiaste Java Developer met enkele jaren ervaring die onze IT afdeling komt versterken!

17/08/2018

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven functioneel applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij hun team versterken?

© Copyright - Primatch