• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

11/09/2020

Projectmanager Klanttrajecten

Pondres in Tilburg is op zoek naar een Projectmanager Klanttrajecten. Heb jij affiniteit met IT, zijn Prince II, Agile en Scrum bekende termen voor jou en ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling? Dan kom Pondres graag in gesprek met jou!

02/09/2020

ERP Software Consultant

IT’s Perfect Nederland B.V. in Laren groeit en is op zoek naar een ERP Software Consultant die verantwoordelijk is voor de succesvolle implementatie van onze oplossing bij klanten. Wil jij excelleren in de wereld van Software implementatie en spreekt de Fashion industrie jou aan? Wij maken onze scale-up graag succesvol met jou als collega! Solliciteer direct.

02/09/2020

Senior Support Medewerker (40 uur)

IT’s Perfect Nederland B.V, in Laren, is op zoek naar een Support Medewerker. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel begrijpt? Houd jij van complexe ERP vraagstukken, snelheid in je werk en krijg jij energie van klantcontact? Wil jij werken met de top van de fashion industrie? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

29/07/2020

Business Intelligence Analist

Hoefnagels Fire Safety (Tilburg) is op zoek naar een zelfstandige Business Intelligence Analist die zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau van onze bedrijfsprocessen. Jij analyseert en vertaalt belangrijke data naar verbetervoorstellen, zodat onze business geprofessionaliseerd kan doorgroeien.

21/07/2020

Applicatiebeheerder

Pondres in Tilburg is op zoek naar een Applicatiebeheerder. Zorg jij voor meer gebruikersgemak, de juiste service en goede bereikbaarheid van onze IT afdeling? Word jij blij van data en ben je servicegericht? Dan maken we graag kennis met jou!

01/07/2020

Database Engineer – Infrastructure Engineer

Wil jij werken bij dé Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Infrastructure and Database Engineer. Ben je iemand die weet wat High Available écht betekent, die passie heeft om systemen 24/7 hands-off te laten draaien, die kickt op het succesvol afhandelen van piekvolumes en die tevens vooruit kijkt naar de systemen van de toekomst? Dan ben jij wellicht diegene die ons kan helpen onze internationale groeiambities waar te maken!

01/07/2020

Helpdeskmedewerker

Wil jij helpen om de administratieve processen in de Kinderopvang beter te laten verlopen? Wil jij gebruikers ondersteunen bij het gebruik van onze kwaliteits-software in de markt voor Kinderdagverblijven en Gastouderbureaus? Reageer dan snel.

© Copyright - Primatch