• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

13/04/2021

New Business Product Manager

Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een New Business Product Manager CoPilot.
De markt van salarissoftware en HR is sterk in beweging. Weet jij wat er speelt bij HR-managers en MT-leden in het MKB? En weet jij hoe we de behoefte van deze doelgroep kunnen omzetten in het ontwikkelen, danwel aankopen van nieuwe producten? Heb jij ervaring met design thinking en weet je gevalideerde proposities vanuit een strategie te vertalen naar een heldere roadmap voor de productontwikkeling van CoPilot? Dan ben jij de New Business product manager die we zoeken!

31/03/2021

Microsoft Office 365 Specialist

Van Spaendonck Development B.V. (Tilburg) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Microsoft Office Specialist. Ben jij de ervaren en gecertificeerde Office 365 specialist en heeft Office 365 voor jou geen geheimen? Kun jij goed schakelen tussen de verschillende business teams èn op zowel directie als medewerker niveau? Dan zoeken wij jou!

23/03/2021

Project Engineer IT

Wil jij kantoren, stadions, universiteiten en nog veel meer locaties voorzien van contactloze gezichtsherkenning? Wil jij de komende jaren net zo snel groeien als onze scale up company terwijl je geniet van veel vrijheid en afwisseling in jouw job? 20Face is de koploper in volledige AVG-proof gezichtsherkenning. Jij ondersteunt onze installatiepartners bij de implementatie op vele bijzondere locaties.

17/02/2021

Material Masterdata Specialist

HAVEP in Goirle is ter uitbreiding van de afdeling Supply Chain op zoek naar een Masterdata specialist. Kom jij ons team versterken?

© Copyright - Primatch