• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

30/11/2018

SENIOR .NET ONTWIKKELAAR

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime .Net ontwikkelaar, een professional die samen met zijn collega’s onze ICT-omgeving naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versteken?

09/11/2018

SYSTEEM- EN WERKPLEKBEHEERDER

Hero Benelux in Breda zoekt een Systeem- en werkplekbeheerder. Ben jij accuraat, servicegericht en zelfstandig? Heb jij brede technische ICT kennis en ben je flexibel, lees dan verder!

29/10/2018

IMPLEMENTATIE CONSULTANT

CoperniCare is de healthcare tak van Copernicus in Hoofddorp. Voor uitbreiding van ons team van jonge, ervaren en ambitieuze professionals zijn we op zoek naar een Implementatie Consultant die met ideeën en passie onze CoperniCare klanten gaat ondersteunen en begeleiden bij implementaties en adviestrajecten rondom onze softwareoplossingen in de gezondheidszorg.

29/10/2018

SUPPORT ENGINEER

Copernicus in Hoofddorp is op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte Support Engineer voor uitbreiding van onze afdeling ICT Beheer en Support. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening?

26/10/2018

TECHNISCH SUPPORT MEDEWERKER

Ben jij pas tevreden wanneer de klant dat ook is? Vind je snel je weg in nieuwe software, heb jij grote affiniteit met ICT en beheers je de Engelse taal? Lees dan snel verder, want CYS Services biedt een veelzijdige support functie in Breda als Technisch Support Medewerker!

16/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg is, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Ben jij op zoek naar een brede ICT rol en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

08/10/2018

MATERIAL HANDLER

Ben jij accuraat, werk je graag in teamverband en wil je aan de slag in een high tech omgeving? Frencken Mechatronics zoekt een Material Handler!

08/10/2018

JUNIOR APPLICATIE SPECIALIST

De Smartwares Group is op zoek naar een gedreven Junior Applicatie Specialist. Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Hurks ontwikkelt en zoekt nieuw talent! Voor het hoofdkantoor in Eindhoven is Hurks bouw en vastgoedontwikkeling op zoek naar een Applicatiebeheerder.

18/09/2018

IT ENGINEER

Ben je het beu om met onvolledige documentatie te werken? Wordt er zomaar van alles verkocht wat jij moet gaan maken? Sta je onvoldoende achter de technische oplossingen die gekozen worden? Lees dan snel verder!

© Copyright - Primatch