• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

03/12/2020

Applicatie Specialist (40 uur)

De Smartwares Group is op zoek naar een Applicatie Specialist (40 uur). Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

02/12/2020

Supply Chain Consultant

Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant met ervaring in IT en affiniteit met logistiek. Maak jij onze groeiambities mee waar?

24/11/2020

Applicatie Support Specialist

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van de cloud-applicatie. Ben jij een ambitieuze Applicatie Support Specialist met enkele jaren ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

12/11/2020

Business Analist

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Business Analist met een passie voor het opzetten van een meer data gedreven organisatie middels ons CRM systeem (Pluriform).

05/10/2020

E-Learning Consultant

Ben jij een communicatieve en creatieve e-Learning Consultant of Learning & Development specialist met trainingservaring, die graag vanuit een kleine en innovatieve organisatie in toonaangevende, internationale hightech organisaties wil werken? Reageer dan nu op deze vacature!

01/10/2020

ERP Support & Procesmanager (40 uur)

IT’s Perfect Nederland B.V, in Laren, is op zoek naar een Support & Procesmanager die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe ERP software snel begrijpt? Houd jij van complexe proces vraagstukken, snelheid in je werk en krijg jij energie van klantcontact? Wil jij werken met de top van de fashion industrie? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

11/09/2020

Projectmanager Klanttrajecten

Pondres in Tilburg is op zoek naar een Projectmanager Klanttrajecten. Heb jij affiniteit met IT, zijn Prince II, Agile en Scrum bekende termen voor jou en ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling? Dan kom Pondres graag in gesprek met jou!

© Copyright - Primatch