• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

21/03/2019

IT SUPPORT ENGINEER

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een IT Support Engineer. Is IT service verlening jouw passie, ben je verrassend en vernieuwend, altijd op zoek naar verbeteringen voor de algemene serviceverlening en technische functionaliteiten en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, want in dat geval hebben wij een interessant aanbod. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een toptalent; iemand die graag het verschil maakt.

12/03/2019

HELPDESK MEDEWERKER (FULLTIME)

Hero Group (Breda) is op zoek naar een eerstelijns Helpdesk Medewerker. Ben jij accuraat, zelfstandig, klantgericht en flexibel? Heb jij brede technische ICT kennis en passie voor het vak? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze internationale rol!

26/02/2019

FUNCTIONEEL BEHEERDER

Als fulltime Functioneel Beheerder bij Medidis ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de informatiesystemen. Niet alleen draag je zorg voor de continuïteit van de systemen, je vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. In die zin vorm je de verbinding tussen ICT en de bedrijfsvoering.

01/02/2019

JAVA DEVELOPER

Transsmart is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die op zoek is naar hun nieuwe Java Developer. Heb jij codes uit het verleden om te laten zien? Kom een kopje koffie drinken.

© Copyright - Primatch