• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

19/03/2018

SUPPORT ENGINEER ICT SECURITY

Wil jij je ontwikkelen tot IT Security specialist? Bij GroupSecure, locatie Enschede, leer je tijdens je werk als Support Engineer veel over Mobile Device Management en IT Security.

16/03/2018

PROJECTMANAGER

ICT4Finance (Tilburg) is op zoek naar een oplossingsgerichte Projectmanager met oog voor kwaliteit. Ben je analytisch sterk en in staat om dit aan je collega’s over te brengen? Ben je klant- en servicegericht en inspirerend en motiverend voor je collega’s? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kun je uitstekend communiceren? Dan ben jij DE nieuwe projectmanager die richting en structuur kan geven aan het ICT team van 3 personen.

28/02/2018

SOFTWARE ENGINEER

Ben jij de engineer die onze systemen naar the next level brengt? Je bent betrokken bij iedere processtap van bouwen tot en met het testen en de uiteindelijke implementatie bij de klant? Werk je het liefst in een omgeving, waar je kunt meebouwen aan het bedrijf maar ook aan het ontwikkelen van jezelf? Dat kan! Als fulltime Software Engineer bij Sobatech B.V in Maastricht.

21/02/2018

SUPPORT ENGINEER IT SECURITY

Word jij gelukkig van technische vraagstukken op het gebied van Mobile Device Management en IT Security? Bij GroupSecure, locatie Enschede, krijg je als Support Engineer IT Security alle ruimte om je te ontwikkelen.

16/02/2018

CLOUD SOLUTION ARCHITECT

Cubics, een vooraanstaand ICT bedrijf in Tilburg, is op zoek naar een Cloud Solution Architect. Een uitdagende rol op het snijvlak van Microsoft specialist, projectmanagement en implementatie consultant. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

16/02/2018

SYSTEM ENGINEER (SENIOR)

Is ICT jouw passie en ben jij een allround IT specialist die uitdagende netwerk -en systeem vraagstukken wil oplossen voor mooie organisaties? Dan zoekt Cubics, in Tilburg, jou!

08/02/2018

IT LEAD

Heb jij als IT’er leidinggevende kwaliteiten en behoefte aan meer senioriteit? Ga jij het avontuur aan en help jij ons met het doorontwikkelen van onze start-up? Dan is van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, voor zijn start-up ‘My-Biz’ op zoek naar jou!

18/01/2018

MASTER DATA COORDINATOR

Smartwares Group is op zoek naar een Masterdata Coördinator met een sterke kennis van NAV. Kom jij het team versterken?

10/01/2018

ENGINEER DYNAMICS NAV (NAVISION)

Smartwares in Tilburg is op zoek naar een gedreven Engineer Dynamics NAV. Wil je samen met jouw team werken aan het succesvol laten functioneren van Microsoft Dynamics NAV binnen Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

© Copyright - Primatch