• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

17/08/2018

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven functioneel applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij hun team versterken?

08/08/2018

APPLICATIEBEHEERDER QWOATER

Qwoater, in Tilburg, is op zoek naar een applicatiebeheerder/analist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van ons cloud Document Management Systeem. Help jij ons om Qwoater iedere dag een stukje beter te maken?

04/07/2018

FUNCTIONEEL BEHEERDER

Optisport Exploitaties zoekt een Applicatiebeheerder voor het hoofdkantoor in Tilburg.

03/07/2018

IT ENGINEER

Wegens sterke groei is Lannet IT in Haaren op zoek naar een professionele netwerkspecialist.

03/07/2018

SUPPORT MEDEWERKER IT

Lannet IT in Haaren is op zoek naar een deskundige supportdesk medewerker. Vind jij het een uitdaging om op ICT vragen de beste oplossingen te vinden en heb je de ambitie om op termijn door te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

26/06/2018

FRONT END DEVELOPER

Wil jij onderdeel zijn van een ambitieuze start-up die ondernemers helpt hun groeiambities waar te maken? Werk je graag aan UX/UI en de klantreis van de gebruiker? Vind jij vrijheid in je werk belangrijk en neem je graag het initiatief? Dan is van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, voor zijn start-up ‘MyBiz’ op zoek naar jou!

21/06/2018

APPLICATIE ARCHITECT SAP

Heb jij de ambitie om jezelf als SAP-specialist verder te ontwikkelen? Zie jij het als een uitdaging om bij een bedrijf te werken dat volop in beweging is? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij Audax!

18/06/2018

SYSTEEMBEHEERDER

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Systeembeheerder. Heb jij een neus voor problemen en steek jij graag je nek uit? Lees dan snel verder!

22/05/2018

DEVOPS ENGINEER

WEM is growing… Rapidly! The team behind WEM could do with a DevOps genius. Are you passionate about Rapid Application Modeling, and support the building of exciting stuff that hugely impacts how people work day by day? Please respond to this add.

© Copyright - Primatch