• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

01/10/2021

Applicatie Coördinator

Smartwares Group is op zoek naar een Applicatie Coördinator (36-40 uur) voor onze Business Systems afdeling. Wil jij samen met jouw team bouwen aan het succesvol laten functioneren van de gehele applicatie landschap? Dan ben je bij ons van harte welkom!

01/10/2021

Integratie Specialist

Smartwares Group is op zoek naar een Integratie Specialist (32-40 uur) ter versterking van onze Business Systems afdeling!

10/09/2021

Data Engineer

Van Spaendonck in Tilburg zoekt een Data Engineer. Ben jij sterk in het zorg dragen voor een perfect draaiende data omgeving? Ben jij iemand die precies snapt hoe je data gereed maakt en omzet in betekenisvolle kennis en inzichten? Haal jij je energie uit het nog beter meetbaar maken van onze websites en applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

09/09/2021

Data Analist

Van Spaendonck in Tilburg zoekt een Data Analist. Voel jij je thuis in een organisatie waar je zorgt voor diepgravende analyses en je de vrijheid krijgt om deze inzichten te delen? Ben jij iemand die precies snapt waar de behoeftes liggen van de klant aan de hand van data? Haal jij je energie uit het nog beter meetbaar maken van onze websites en applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

07/09/2021

Network & System Administrator

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Network & System Administrator. In onze groeiende IT-omgeving, waarin “on premise” en “cloud” hand in hand gaan, is netwerk en connectiviteit nog steeds de basis van een goede dienstverlening. Je verzorgt samen met je collega’s de IT-services voor de Brabantia groep wereldwijd.

26/08/2021

Helpdesk medewerker ICT Benelux

Met jou erbij worden tandartsen in de Benelux blij. Versterk het team van Henry Schein Benelux als Helpdesk medewerker ICT Benelux (40 uur). Als Helpdesk Medewerker ICT bij Henry Schein help jij als tweedelijns-expert honderden dentale en medische professionals in de Benelux hun werk efficiënt uit te voeren.

© Copyright - Primatch