• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

02/07/2020

Medewerker Support (32-40 uur)

B3Partners in Utrecht zoekt een communicatief vaardige en klantgerichte Customer Support Medewerker. Een veelzijdige job voor een communicatief vaardige techneut, iemand die klantbeleving centraal stelt en een baan zoekt in het GIS, opensource en klantondersteuningsdomein. Kom jij ons team versterken? en ontwikkel je je door tot GIS Consultant!

01/07/2020

Database Engineer – Infrastructure Engineer

Wil jij werken bij dé Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Infrastructure and Database Engineer. Ben je iemand die weet wat High Available écht betekent, die passie heeft om systemen 24/7 hands-off te laten draaien, die kickt op het succesvol afhandelen van piekvolumes en die tevens vooruit kijkt naar de systemen van de toekomst? Dan ben jij wellicht diegene die ons kan helpen onze internationale groeiambities waar te maken!

01/07/2020

Helpdeskmedewerker

Wil jij helpen om de administratieve processen in de Kinderopvang beter te laten verlopen? Wil jij gebruikers ondersteunen bij het gebruik van onze kwaliteits-software in de markt voor Kinderdagverblijven en Gastouderbureaus? Reageer dan snel.

16/06/2020

Full Stack Developer (36-40 uur)

B3Partners in Utrecht zoekt een full stack developer. Een veelzijdige job, waar je een substantiële bijdrage levert aan een beter leefbaar Nederland door te ontwikkelen aan ons opensource platform. In dit platform wordt locatiedata gecombineerd met andere databronnen, waardoor er inzichten ontstaan die eerder niet inzichtelijk waren. Zoek jij een development baan met serieuze complexiteit, veel data en maatschappelijke relevantie? Lees dan snel verder.

14/05/2020

Medewerker Support

Loket.nl, onderdeel van de Van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een medewerker support. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van klantcontact? Dan ben jij die man of vrouw waar Loket.nl naar op zoek is!

28/04/2020

IT Support Engineer

Wel eens bij een webshop iets besteld? Dan is de kans groot dat de logistieke data van die verzending over onze back-end gelopen is! We groeien hard en om de software te verbeteren en nog verder schaalbaar te krijgen zoeken wij enthousiaste software engineers.

Spreken de termen “meer”, “groter” en “mooier” je aan? Of “API”, “webservices”, “microservices”, “JPA”, “Terrabytes”? Kom dan eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor. Kunnen we meteen laten zien waarom je bij ons welkom bent!

16/04/2020

Applicatie Support Specialist

Van Spaendonck, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van onze cloud-applicatie Loket.nl. Ben jij een ambitieuze Applicatie Support Specialist met enkele jaren ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch