• ICT & Telecom

Vacatures ICT & Telecom

29/07/2021

Helpdesk Medewerker

Loket.nl (Tilburg) is op zoek naar een 1e-lijns Helpdesk Medewerker. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt en blij wordt van klanten helpen? Ga dan aan de slag bij Loket.nl als Helpdesk Medewerker!

29/07/2021

Applicatie Support Specialist

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van de cloud-applicatie. Ben jij een ambitieuze Applicatie Support Specialist met enkele jaren ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

21/07/2021

Consultant (32 – 40 uur)

Loket.nl (Tilburg) is op zoek naar een Consultant met een HR achtergrond. Voel jij je thuis in een platte en dynamische werkomgeving waar je de ruimte krijgt om als consultant en persoon te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

02/07/2021

Junior Support Engineer

Zit het helpen van een ander in jouw DNA? Vind jij het gaaf om klanten in de maakindustrie op weg te helpen bij alledaagse CAD-gerelateerde uitdagingen? En word jij gelukkig als onze klant met jouw kennis en expertise succesvoller en efficiënter zijn werk kan doen? Ben jij een schoolverlater of net startende op de arbeidsmarkt en heb jij kennis van de 3D CAD-software van SOLIDWORKS? Wij maken graag kennis met jou!

 

28/06/2021

Data Engineer

Word jij enthousiast van nieuwe technieken op het gebied van dataverwerking en complexe data platformen? Help jij graag klanten om op een slimme manier met data om te gaan? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Data Engineer waar data en IT door de aderen stroomt.

28/06/2021

Cloud Engineer

Wil jij je ook verder ontwikkelen in de rol van Cloud Specialist? Word jij enthousiast van samenwerken met de beste consultants uit de industrie? Help jij graag klanten om hun Cloud strategie uit te werken en mooie Cloudoplossingen te bouwen? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Cloud Engineer waar IT door de aderen stroomt.

28/06/2021

Software Developer

Is je meest bezochte website Tweakers.net? Heb je je volledige woning geautomatiseerd met domotica? Help jij graag klanten met het oplossen van uitdagende vraagstukken? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Software Developer waar IT door de aderen stroomt.

22/06/2021

Project Manager ERP

Merino Consulting Services is looking for an independent ERP Project Manager. Merino Consulting Services is part of Merino Group and is represented in 12 countries worldwide. The European headquarters is located in Tilburg. Due to the strong growth and ambitions of our company, we are looking for an independent Project Manager who ensures a successful implementation.

22/06/2021

Servicedesk Medewerker

Inforing in Breda is voor de uitbreiding van haar servicedesk op zoek naar twee Servicedesk Medewerkers. Heb jij ervaring op een eerstelijns of tweedelijns helpdesk in de IT en ben je toe aan een inhoudelijke vervolgstap met meer uitdaging? Dan is dit jouw kans!

02/06/2021

ICT Coördinator

Smartwares Group is op zoek naar een ICT Coördinator (36-40 uur) voor onze Business Systems afdeling. Wil jij samen met jouw team bouwen aan het succesvol laten functioneren van de gehele ICT infrastructuur? Dan ben je bij ons van harte welkom!

01/06/2021

Business Analist API & Integraties

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck in Tilburg, is op zoek naar een Business Analist API & Integraties. Ben jij diegene waarvan het hart sneller gaat kloppen bij het horen van open API, RESTful API? En krijg jij energie van contact met klanten, partners en development? Dan zijn we op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch