Bekijk CoperniCare op:

Functie:
Junior/Medior Implementatie Consultant

Dienstverband
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
CoperniCare
Hoeksteen 72
2132 MS Hoofddorp

Contactpersoon:
Nancy Schouteten
023 – 5656060

Plaatsingsdatum:
29/10/2018

Junior/Medior Implementatie Consultant

CoperniCare is de healthcare tak van Copernicus in Hoofddorp. Voor uitbreiding van ons team van jonge, ervaren en ambitieuze professionals zijn we op zoek naar een Junior/Medior Implementatie Consultant die met ideeën en passie onze CoperniCare klanten gaat ondersteunen en begeleiden bij implementaties en adviestrajecten rondom onze softwareoplossingen in de gezondheidszorg.

Wie zijn wij?

CoperniCare richt zich met name op het ontwikkelen van applicaties op het gebied van Track & Trace, logistiek én koppelingen in de gezondheidszorg. Voor een groot aantal ziekenhuizen en klinieken helpen onze oplossingen bij het registreren en traceren van medische artikelen, implantaten, disposables, instrumenten en apparatuur, in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en de goederenlogistiek. Hierin zijn we marktleider, innovatief en toonaangevend.

Vanuit ons inspirerende moderne kantoor in Hoofddorp, recht tegenover Schiphol en langs de A4 met een prachtig uitzicht , werken wij met ca. 20 medewerkers aan interessante business cases.

Jouw functie

In de rol van Implementatie Consultant werk je in een klein en gedreven team. Dit CoperniCare team is van A tot Z verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze software applicaties, de implementaties, de consultancy services (advisering) en business development bij instellingen in de zorg. Van ontwerp tot oplevering tot support.

Je begint met een zorgvuldige inwerkperiode waarbij ervaren en behulpzame collega’s klaar staan om je goed voor te bereiden. Wanneer je voldoende kennis hebt opgedaan over onze applicatie software , zul je de implementatie van onze  CoperniCare oplossingen bij klanten uitvoeren en begeleiden. Je werkvloer is het ziekenhuis, je werkt samen met de afdelingen ICT en Logistiek maar ook met medewerkers van bijvoorbeeld de operatiekamers, Radiologie, Cardiologie en laboratoria.

Je bent een “trusted advisor” voor onze klanten en adviseert hen in oplossingen voor Track & Trace, Voorraadbeheer en Logistiek. Business IT Alignment staat hierbij centraal. Het kunnen vertalen van business behoeften van de klant naar de juiste software oplossingen van CoperniCare.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en energieke collega, die graag met mensen omgaat en in staat is om bij klanten mee te werken in project teams en te begeleiden bij implementaties.

Jij bezit de volgende vaardigheden:

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau (bijv. richting Business IT & Management)
 • Goede ICT kennis rondom:
  • Track & Trace, SCM, ERP en Logistieke software oplossingen
  • Business IT Alignment; het kunnen vertalen van de behoefte van een klant naar onze software oplossingen en/of aanpassingen hierop
 • 2 – 3 jaar werkervaring in software projecten
 • Projectmanagement en projectplanning
 • Scherp analytisch vermogen
 • Een proactieve, klantvriendelijke houding, je neemt graag het initiatief
 • Vlotte communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Jouw ontwikkeling is belangrijk!

We groeien hard met veel leuke nieuw klanten en mooie projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan met meer kennis en ervaring opdoen in het team, maar ook met het volgen van een cursus en/of opleiding.

De organisatie

CoperniCare is een business unit binnen Copernicus Interchange Technology, www.copernicus.nl. Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Wij werken voor een groot aantal ziekenhuizen en bekende bedrijven zoals VOS Logistics, Score,Stedin, DHL en KPN.

Jouw ideale baan?

Ben jij op zoek naar een bijzondere uitdaging? Een leuke, leerzame en veelzijdige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samen gaan? Klinkt dit als jouw ideale baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Reageren kan via solliciteren@copernicus.nl ter attentie van Nancy Schouteten.

Heb je eerst vragen over de vacature? Bel dan met Nancy Schouteten of Martin de Jong via 023 – 5656060 en we geven je graag een toelichting. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website www.copernicare.nl om een indruk te krijgen van onze klanten en oplossingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.