Bekijk ETF Machinefabriek op:

Functie:
Inkoper

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
ETF Machinefabriek
Randweg Zuid 11
6031 SX  Nederweert

Contactpersoon:
Peter Kerstjens
06 185 43 010

Plaatsingsdatum:
28/04/2022

Inkoper

ETF (Nederweert) is op zoek naar een gedreven inkoper die in zijn vak uitdagingen wil aangaan en zich verder wil ontwikkelen in dé topper op gebied inkoop & logistiek. Ben jij degene die wij zoeken lees dan snel verder.

Wie is ETF?

ETF Machinefabriek B.V. is een gezonde, moderne, groeiende, onafhankelijke organisatie in Nederweert. Zo’n 65 medewerkers vormen ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems. Wij ontwerpen en bouwen verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie, alsmede attracties voor amusements- en themaparken. Allemaal maatwerk. Circa 95% wordt geëxporteerd naar Europa, Midden- en Verre Oosten en de USA. ETF bestaat al sinds 1951 en is een begrip in de beide markten. We blijven groeien en zijn daarom op zoek naar een inkoper.

Om in de toekomst ook succesvol te blijven, investeren we in onze bestaande en nieuwe medewerkers om onze organisatie op een nog hoger niveau te krijgen en te houden. Essentieel hierbij is het intensiveren van samenwerking met onze klanten en leveranciers en het innoveren in de nieuwste technieken.

Wat ga je doen?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen van onderdelen ten behoeve van onze machines en attracties. Aan de hand van 3D files en tekeningen bepaal jij welke leveranciers zowel qua prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid het meest geschikt zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellingen nauwkeurig verwerkt en afgehandeld worden en dat de afgesproken levertijden bewaakt worden. Je werkt hierin nauw samen met jouw collega’s en relaties en jij bent altijd op zoek om onze processen te verbeteren.

Wat neem jij mee?

  • Een technische achtergrond op HBO werk- en denkniveau.
  • Aanvullende opleidingen op gebied van inkoop (bijvoorbeeld NEVI of Supply Chain Management) zijn welkom maar niet strikt noodzakelijk.
  • Enkele jaren relevante ervaring binnen een (productie)bedrijf.
  • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig.
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en stressbestendig.
  • Je bent een kei in prioriteren.
  • Je denkt in mogelijkheden om het inkoopproces te optimaliseren.
  • Je beheerst de Engelse taal. Duits is een pre.
  • Je weet handig te werken met een ERP-systeem en het Office-pakket.

Dit heeft ETF te bieden

Een uitdagende baan waarin alle facetten van techniek samenkomen met veel verantwoordelijkheid in een meer dan dynamische omgeving. Je maakt onderdeel uit van een team van specialisten die behoren tot de beste in hun vakgebied waarbij de nadruk ligt op collegialiteit en het leveren van een teamprestatie. Uiteraard wordt deze functie beloond met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kom jij bij ons team?

Laat het ons weten en stuur jouw cv en motivatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je vragen over deze functie? Bel of mail dan met Peter Kerstjens (COO), 06 18543010 of peter.kerstjens@etf.nl.

Primatch ondersteunt ETF bij de werving en selectie van deze vacature. Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie door derden niet.