Bekijk CYS op:

Functie:
Inside Sales Representative

Dienstverband
Parttime (24 tot 36 uur)

Locatie:
CYS
Takkebijsters 3a
4817 BL Breda

Contactpersoon:
Yannick Pirard
06 185 99 575

Plaatsingsdatum:
23/10/2018

Inside Sales Representative

Ben jij een leergierige en gedreven sales kracht? Vind je snel je weg in nieuwe software en beheers je de Engelse taal? Zoek jij een gedreven team, flexibiliteit en een dynamische omgeving, dan spreken we graag met je af bij CYS Services in Breda voor de functie Inside Sales Representative!

Wat wij doen:

CYS Services is een gecertificeerd reseller van Monday.com. Dat is een prijswinnend internationaal bedrijf dat krachtige, geavanceerde maar zeer gebruiksvriendelijke software ontwikkelt waarin organisaties werk plannen en managen, en overzichtelijk samenwerken. De software is volledig in te richten naar de behoeften van de klant.

Wat jij gaat doen:

Inside Sales Representative is een functie voor minimaal 24 uur per week die je flexibel kan inplannen tijdens kantooruren. Je werkt vanuit ons kantoor aan de Takkebijsters in Breda. Je werkzaamheden bestaan uit het opvolgen van online leads welke jij converteert naar betalende klanten. Tijdens een trial periode van 1 maand begeleid je de prospect, zodat deze enthousiast is over Monday.com.

Wie zijn jouw collega’s?

Je bent onderdeel van een team van 5 collega’s. Binnen CYS werken we met 30 collega’s. Je team bestaat uit positieve enthousiastelingen waarbij klantgerichtheid voorop staat. We zijn niet vies van een potje meedenken (en een potje tafelvoetbal) en met elkaar halen we elke dag de beste resultaten voor onze klanten en dus ook voor onszelf!

Jouw eerste aanspreekpunt is de Sales Manager, aan wie je rapporteert.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar op doordeweekse dagen (op kantoor).
  • Communicatief vaardig en niet bang om proactief mensen te benaderen.
  • Je wil graag de beste zijn en scoren.
  • Je hebt, naast Nederlands, ook goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift, aangezien je dagelijks contact hebt met nationale en internationale klanten.

Wat krijg je ervoor terug?

CYS is een jonge en professionele club. Bij ons telt wie je bent en ben je geen nummer. We geloven dat als jij lekker in je vel zit, wij daar ook plezier van hebben. Om dat te bereiken, investeren we veel in jouw kennis en kunde. Bij ons verdient een Inside Sales Representatieve € 22.800 bruto per jaar op fulltime basis.

Net zo enthousiast over deze vacature als wij?  Klik dan hier.

Mocht je daarnaast meer informatie willen over CYS Services bekijk dan de website: https://www.cysservices.nl/.

Voor vragen, neem contact op met Yannick Pirard. Yannick is bereikbaar via 06 185 99 575.