Bekijk Transfer Multisort Elektronik B.V. op:

Functie:
Inside Sales Specialist

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Transfer Multisort Elektronik B.V.
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven

Contactpersoon:
Rafael Fransen
040 737 04 57

Plaatsingsdatum:
09/07/2021

Inside Sales Specialist

Het verkoopkantoor van TME voor de Benelux (op De Hurk in Eindhoven) zoekt een Inside Sales Specialist. Bouw jij mee aan een duurzame klantrelatie door uitstekende service en adequate verwerking van bestellingen, offertes en claims? Wil je werken in een klein en informeel team, binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Als Inside Sales Specialist maak je deel uit van een klein (verkoop)team. Momenteel werken we met 4 collega’s op kantoor: drie in de binnendienst en één in de buitendienst. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, kleine tot middelgrote technische bedrijven in de Benelux, die jou bellen of mailen.

In totaal hebben we zo’n 400.000 technische producten in ons gamma. Je helpt de klant met de bestellingen, stelt offertes op en behandelt eventuele claims. Je kunt hierbij rekenen op de steun van ons hoofdkantoor in Lodz (Polen), waar ook ons magazijn staat. Collega’s met wie je dagelijks contact hebt, de communicatie met hen verloopt in het Engels.

OVER JOU

  • Je hebt een afgeronde Mbo- of Hbo-opleiding en liefst enige ervaring binnen sales.
  • Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Aangezien we het verkoopkantoor zijn voor de Benelux, hebben we ook Franstalige klanten. Het komt goed van pas als je ook Frans spreekt, maar dit is geen harde eis.
  • Je voelt je prettig in een hectische omgeving met veel klantcontact, waarin je ook regelmatig schakelt van Nederlands naar Engels en terug.
  • Je kunt overweg met het Office-pakket. We werken met SAP, mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, dan leren we je hiermee te werken.
  • We hebben in Eindhoven een klein team en kunnen op elkaar bouwen. Deze collegialiteit vragen we ook van jou!

OVER TME

TME is een internationale distributeur van elektronische en elektrotechnische componenten, werkplaatsapparatuur en industriële automatisering. We hebben bijna 30 jaar ervaring, we ontwikkelen ons geleidelijk aan en betreden nieuwe markten. Momenteel hebben we 11 dochterondernemingen, onder andere in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Duitsland en in China en zijn er plannen om er nog meer te openen.

We hebben meer dan 1000 medewerkers in dienst, en onze pakketten bereiken meer dan 150 landen over de hele wereld. Ondanks ons wereldwijde bereik blijven we een familiebedrijf. We geloven dat een positieve werksfeer en een individuele benadering van elke werknemer ons in staat stelt om de beste resultaten te behalen.

WIJ BIEDEN

  • Een fulltime functie binnen een internationale werkomgeving;
  • Een marktconform basissalaris, aangevuld met een variabele (team)bonus;
  • Fijne collega’s en een werkplek die goed bereikbaar is met eigen vervoer en OV (de bus stopt voor de deur);
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen.

INFORMATIE EN REAGEREN

Wil jij deel uitmaken van TME? Mail dan je CV naar Olga Wiecha, onze recruiter in Polen, via jobs@tme.eu

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rafael Fransen, Office Manager van het kantoor in Eindhoven via 040 737 04 57.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.