Bekijk REPCON B.V. op:

Functie:
Inspecteur Speeltoestellen

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
REPCON BV
Langestraat 37À
6624 AA Heerewaarden

Contactpersoon:
Ingrid de Boer
088 – 678 01 00

Plaatsingsdatum:
31/01/2019

Inspecteur Speeltoestellen

Ben jij de oplossingsgerichte inspecteur voor speel- en sporttoestellen? Dan willen wij graag koffie met je drinken!

Wat ga jij doen?

Repcon / Kompan is de marktleider als het gaat om inspectie, reparatie & onderhoud en installatie van speelplekken. Omdat veilig spelen heel belangrijk is inspecteren wij periodiek speel- en sport toestellen. Met duizenden speelplekken in de Benelux met elk meerdere toestellen (schommels, klimrekken, enz.) begrijp je dat dat veel werk is. Je inspecteert alle merken speel- en sporttoestellen bij opdrachtgevers in heel Nederland en België en doet dit voornamelijk zelfstandig. Tijdens je werk maak je gebruik van digitale hulpmiddelen zoals een tablet of pen PC waar de inspectie resultaten in worden vastgelegd. Tijdens de inspectie voer je, als de opdrachtgever dit wenst, ook kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Hoewel de functie zeer zelfstandig is ben je onderdeel van een groep van 10 collega inspecteurs die je altijd kunt bellen met vragen.

Wat breng je daar voor mee?

Jij wilt 40 uur werken en vindt het prettig om buiten en zelfstandig te werken. Je beschikt over een SVS*/SVS** diploma of over aantoonbare praktijkervaring in de speeltoestellenbranche en bent bereid het SVS diploma op korte termijn te behalen. Uiteraard heb je een rijbewijs B en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. VCA basis is gewenst en natuurlijk heb je voldoende technisch inzicht om kleine problemen direct op te lossen. Omdat we door heel Nederland en België actief zijn is je woonplaats voor ons minder van belang, mits je het niet erg vindt om met enige regelmaat te overnachten.

Wat biedt Repcon/Kompan jou?

Een uitdagende zelfstandige baan bij een gezond en modern bedrijf. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede sfeer. We hebben een open, no-nonsense cultuur en bieden je de ruimte om je verder te scholen en te ontwikkelen. Als je voldoet aan de functie eisen ligt het salaris van deze vacature rond de €3000 bruto per maand bij en vullen we o.a. aan met 25 vakantie dagen en variabele opbouw zomer/winter uren.

Interesse

Bij belangstelling kun je contact opnemen met Ingrid de Boer, onze teamleider inspectie, Ingrid is bereikbaar via ideboer@repcon.nl of telefonisch via 088-6780100. Graag zien wij je CV en motivatie tegemoet via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.