Bekijk Den Doorn en Meijs Installatietechniek B.V. op:

Functie:
Installateur Werktuigbouwkundige Installaties

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Den Doorn en Meijs Installatietechniek B.V.
Giessen

Contact:
Gianni Mascolo
06 54 96 79 84

Plaatsingsdatum:
27/07/2021

Installateur Werktuigbouwkundige Installaties

Waarom zoeken we jou?

Het is geen verrassing dat ook wij op zoek zijn naar een nieuwe collega, er is alleen 1 verschil! Wij zoeken een installatie monteur-werktuigbouwkunde die lijkt op onze Jos of Kees, iets jonger mag maar is geen must en als je Jolanda heet ben je natuurlijk ook welkom. Tja wie zijn Kees en Jos vraag je je af en wat maakt hen bijzonder? Kees en Jos zijn niet in een hokje te stoppen, welk mens eigenlijk wel? Eigenlijk moet je ze ontmoeten om zelf te ervaren wat voor inspirerende W-monteurs deze mannen met veel levenservaring zijn. Ze vertellen graag wat het voor jou zo leuk maakt om samen met hen te werken bij onze kleinschalige afdeling Kort Lopende Projecten binnen Den Doorn & Meijs Installatietechniek.

Wie ben jij?

We zoeken dus een man of vrouw die past bij Kees en Jos maar je hoeft geen kopie te zijn; liever niet… Wel heb je als installatiemonteur in de WTB werkervaring opgedaan en bent nu toe aan je 2e, 3e of gewoon volgende stap als werktuigbouwkundige installateur. Ben je op zoek naar nieuwe technische uitdagingen, verdieping in je werk en wil je niet alledaagse kwalitatieve projecten maken op bijzondere locaties? Wil je daarnaast ook de carrièreladder beklimmen i.p.v. alleen de ladder op de bouw? Lees dan verder en ontdek zelf of ons bedrijf bij jou past.

Wat ga je doen?

Zelfstandig of samen met jouw collega’s maak jij installaties voor water, gas, centrale verwarming, ventilatie en sanitair voor onze particuliere en zakelijke klanten. Het zijn kortlopende projecten zodat je veel afwisseling in werkplek hebt en geen dag hetzelfde is. Je werkt in de:
• Particuliere (luxe) woningbouw;
• Kleine verbouwingen/renovaties bij particulieren en bedrijven;
• Overige kortlopende projecten in de utiliteit en industrie.

Welke kwaliteiten neem jij mee?

Onze opdrachten vinden plaats bij particulieren en bedrijven, dit betekent dat jij (net als Kees en Jos) werkt in de ruimte waar onze klanten en opdrachtgevers ook zijn. Dit vraagt van jou als monteur naast je technische ervaring op WTB ook de volgende vaardigheden:
• Je bent geduldig, sociaal en communicatief vaardig in de Nederlandse taal;
• Je hebt de rust om jouw klant goed te woord te staan;
• Je voelt je verantwoordelijk voor “jouw” project en begrijpt dat een tevreden klant goud waard is;
• Je bent klantvriendelijk, flexibel en denkt mee met project en klant;
• Je bent oplossingsgericht en als de praktijk anders is dan je tekening zie jij dit als een uitdaging;
• Passie om kwalitatief hoogwaardige WTB installaties op te leveren met A-merk materialen en de nieuwste duurzame technieken.

Daarnaast
• Heb je een rijbewijs voor je eigen bus met A-merk gereedschap;
• Heb je een VCA certificaat of wilt deze halen;
• Werk je soms samen met hulpmonteurs en zet je je leidinggevende kwaliteiten in;
• Zit het technische vak je in je bloed zitten zodat je (net als kees en Jos) je je eigen werk kunt organiseren, regelen en maken.

Wat bieden we jou zodat jij je bij ons thuis voelt?

• Zoek je een uitdagende baan/carrière stap in een nieuwe werkomgeving? Dan krijg je de ruimte en begeleiding om je de rol eigen te maken en te groeien;
• We dagen je uit om jezelf nieuwe (technische) skills eigen te maken of met trainingen te verbeteren;
• Een technische organisatie met een open en informele mensgerichte cultuur waar geldt: Afspraak = Afspraak;
• Betrokken collega’s in prettige werkomgevingen waar we het samen voor de klant doen;
• Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit daarom krijg jij ruimte om jouw werkzaamheden goed uit te voeren;
• Persoonlijke waardering, een uitstekend arbeidsloon en secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze CAO Technisch Installatiebedrijf.

Wie is Den Doorn & Meijs Installatietechniek uit Giessen?

Den Doorn & Meijs Installatietechniek uit Giessen? Maar daar zit Den Doorn & Meijs toch helemaal niet? Dat klopt, nu nog niet maar over 9 maanden wel. We zijn namelijk een nieuw en modern pand aan het bouwen en verhuizen hier in 2022 naartoe. Meer info over Giessen (Noord-Brabant) in het Land van Altena vind je hier https://dendoorn.nl/announcement/verhuizing/ In 1973 begon Den Doorn als dorpsloodgieter en Meijs ontstond in 1989 in Waspik. Na onze samenvoeging in 2017 hebben we samen 80 jaar ervaring en bestaat ons familiebedrijf uit 85 loyale medewerkers. Leuk weetje, jouw toekomstige manager Twan startte bij Meijs in 1990 en je collega Jos in 1991. We doen dus iets goeds voor ons personeel anders waren ze allang vertrokken… Als totaalinstallateur bedienen we zakelijke klanten in de utiliteitsbouw, industrie en particulieren in de (luxe) woningbouw. Ons streven is niet de grootste worden maar wel de beste! Jij bent als monteur ons visitekaartje en daarom erg belangrijk voor ons. Jij maakt het verschil en samen met je collega’s heb je plezier in je werk, soms meer en soms minder want we zijn net mensen! Wat we wel altijd goed doen is flexibel zijn, iedereen staat voor elkaar klaar. Dit onderscheidt ons en wordt als positief ervaren door jouw toekomstige en betrouwbare collega’s. Bij ons is afspraak = afspraak! “Aandacht” is onze centrale kernwaarde waar alles bij ons om draait. Onze andere kernwaarden zijn eenvoud, passie, humor en horizon. “Samen” staat bij ons ook voor maatschappelijke betrokkenheid. We zijn regionaal betrokken bij o.a. het Wielercomité Nieuwendijk, RKC Waalwijk, WeTech, VV Haarsteeg en Senioren vereniging Waspik. Wij doen de dingen samen, we werken hard en maken regelmatig plezier op vrijdagmiddagborrels en tijdens onze bedrijfsuitjes.

Ben je nog steeds enthousiast en denk jij dat wij bij jou passen?

Dan zien we jouw sollicitatie/interesse graag tegemoet! Solliciteren is eenvoudig, laat je naam, e-mailadres en je telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op.

Heb je interesse maar wil je eerst zeker weten of wij bij jou passen? Neem dan voor vragen over ons of de baan contact op met Gianni Mascolo, zijn nummer is 06-54967984.

Den Doorn – Meijs wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch HR Groep.