Bekijk Legent op:

Functie:
Intern Accountmanager

Dienstverband
Part-/Fulltime (32 – 36 uur)

Locatie:
Legent
Hart van Brabantlaan 500
5038 HA Tilburg

Contactpersoon:
Karin Lemmens
013 577 0606

Plaatsingsdatum:
10/10/2022

Intern Accountmanager | 32-36 uur

Legent in Tilburg zoekt een Intern Accountmanager die samen met het team van 8 collega’s elke dag hard wil werken aan het succes van Legent! Ben jij afgestudeerd in de richting bestuurskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar, heb je interesse in het juridische domein en ben je op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie, met een open cultuur en waarin je alle ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag in contact met jou!

Onze organisatie

Wij zijn Legent, dé onderneming gericht op het beschermen van vermogen van ondernemers. Onze dienstverlening bevindt zich op het kruispunt van een drietal aspecten; bedrijfskundig, economisch en juridisch. Dit doen wij voor ondernemers op het gebied van optimalisering van de B.V.-structuur, het meedenken in strategie en begeleiding van bedrijven in zwaar weer. Om onze missie verder te verspreiden geven wij diverse lezingen en opleidingen voor ondernemers en beroepsorganisaties (o.a. de accountancy).

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Intern Accountmanager (32-36 uur)

Functieomschrijving

Als Intern Accountmanager werk je nauw samen met een team van adviseurs, ondersteuners en advocaten. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen ons unieke concept SAFE. SAFE heeft slechts één missie: “Het beschermen van de belangen van de B.V.-ondernemers van Nederland  in geval van een faillissement”. Onze klantenkring kent een grote spreiding: van een kleine ondernemer op de hoek tot grote bedrijven met een omzet van € 300 miljoen.

Als Intern Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor alle (voorbereidende) werkzaamheden ten aanzien van SAFE (https://www.legent.nl/legent-beschermt/safe). Denk hierbij aan het beoordelen van bedrijfsstructuren, uitwerken en analyseren van jaarcijfers, toetsen van lopende interne overeenkomsten  e.d.

We werken intensief samen met VDT Advocaten, waarmee we tevens het kantoor delen. Er vindt veelvuldig overleg plaats over klanten, strategie en vaktechnische vraagstukken.

Jouw profiel

Als persoon ben je integer, open en een vlotte communicator. Met jouw positieve energie en kennis ben jij een krachtige en kundige teamplayer.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting bestuurskunde, bedrijfseconomie, of vergelijkbaar.

Bedrijfseconomisch en cijfermatig inzicht is een must voor het goed kunnen uitoefenen van deze rol. Juridische kennis kan je bij gebracht worden door middel van coaching / scholing.

 Ons aanbod

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat ligt tussen de  € 2.500,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime werkverband en afhankelijk van achtergrond en ervaring. Daarnaast bieden wij een aanvullende pensioenregeling en een bedrijfsbrede winstdeling. We kennen een open en relaxte Brabantse sfeer met een gezamenlijke lunch, heerlijke koffie en volop humor op de werkplek. Wij houden van hard werken en hechten ook veel waarde aan het gezins- en sociale leven.

Reageren

Als ondernemers in de economische en juridische dienstverlening gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Ben jij een cijfermatig sterk, ondernemend en een vlotte communicator op alle niveaus? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Reageren kan via deze sollicitatie link.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Karin Lemmens op 013-5770606.

Kijk voor aanvullende informatie op www.legent.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Legent niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: bedrijfseconomie, juridisch, SAFE, Legent, faillissementsverzekering, accountancy, commercieel, financiële dienstverlening, accountmanager, bank, adviseur, accountant,  www.legent.nl, www.vdt-advocaten.nl, www.primatch.nl, Tilburg, Noord-Brabant