Bekijk Slot Frans & Co. op:

Functie:
International Trader (Franstalig)

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Slot Frans & Co. B.V.
Burgemeester Jansenstraat 11
4431 BK ‘s-Gravenpolder

Contactpersoon:
Astrid de Zeeuw-Beemster
0113 – 239 400

Plaatsingsdatum:
29/06/2020

International Trader (Franstalig)

Spreek je goed Frans en is handelen een geboren talent? Dan is wellicht de baan van international trader bij Slot Frans & Co. in Zeeland jouw nieuwe functie.

SLOT FRANS & CO. B.V. is een dynamisch internationaal handelsbedrijf, gevestigd in ’s-Gravenpolder (regio Goes). Wij zijn gespecialiseerd in de export/transito/import van agrarische en aanverwante producten en commodities naar en uit overzeese landen en vooral actief in het Caribisch Gebied, Midden- en Zuid-Amerika en West-Afrika. Aardappelen, uien, knoflook, friet en peulvruchten zijn voor ons leidende producten. Het betrokken team heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Wegens groeiende vraag naar onze producten in Franstalige landen in m.n. Afrika zijn wij op zoek naar een ervaren International Trader. Kom jij ons commerciële team versterken?

Jouw profiel

Voor deze functie van International Trader (Franstalig) zoeken wij een enthousiast en gedreven commercieel talent, welke resultaatgerichtheid en klantenbinding hoog in het vaandel heeft staan.

Je bent in staat om kansen en mogelijkheden te zien en met overtuiging te creëren. Je hebt ervaring met internationaal zakendoen en pionieren en handel doen zit in ‘in je genen’. Je bent een bruggenbouwer, zelfstandig, proactief, accuraat en je hebt een uitstekende ondernemersmentaliteit.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie, een marktconform salaris plus een bonusregeling. Bij indiensttreding krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van AGF-producten in binnen- en buitenland, het onderhouden en uitbreiden van bestaande nationale en internationale relaties. Je werkt binnen de commercie nauw samen met collega’s en zorgt voor een correcte en duidelijke informatieoverdracht vanuit de sales naar de order- en financiële administratie. Je bezit over aantoonbare talenten en gaven om een grote bijdrage te kunnen leveren in het verder ontwikkelen van een groeiend handelsbedrijf.

Wij vragen

  • Hbo-werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie (in de AGF-sector), een internationale ambitie en bij voorkeur kennis van logistieke processen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal;
  • Accuraatheid in het verwerken van gegevens en uitstekende computervaardigheden;
  • Een flexibele instelling m.b.t. de werktijden vanwege het internationale karakter van de werkzaamheden.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Zeer afwisselend, dynamisch en verantwoordelijk werk;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Wil je solliciteren naar deze uitdagende functie, stuur dan jouw motivatie met curriculum vitae aan Astrid de Zeeuw van Sigma Personeel: vacatures@sigmapersoneel.nl

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Astrid de Zeeuw-Beemster, 0113-239400

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.