Bekijk IT Support Groep op:

Functie:
IT Consultant

Dienstverband
Full- /Parttime (32 – 40 uur)

Locatie:
IT Support Groep
Kamerikstraat 23
5045 TW Tilburg

Contactpersoon:
Marc Franken
06 346 59 751

Plaatsingsdatum:
05/02/2021

IT Consultant

IT Support Groep in Tilburg zoekt een commercieel ingestelde IT consultant, met kennis van Cloud oplossingen die onze MKB-klanten helpt in de digitale transformatie van hun bedrijfsprocessen. Ben jij Microsoft minded, communicatief vaardig en klantgericht. Dan staat voor jou bij ons de koffie klaar! 

Wij zoeken een gedreven IT Consultant met passie voor het ICT-vak

Omdat we groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als ervaren IT consultant ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe relaties. Je breidt bestaande business uit door intensief relatiebeheer, spreekt op directieniveau en met jouw commerciële ervaring leg je ook gemakkelijk nieuwe contacten op MKB-niveau.

Over de functie

In de rol van IT consultant ben je een ervaren sparringpartner. Je hebt altijd de behoefte om door te vragen om zo tot de beste oplossing te komen. Je kent ‘de MKB-wereld’ en weet hier goede focus op te leggen. Ook weet je de voordelen van ‘Managed Services’ en ‘de moderne werkplek’ overtuigend te presenteren. De vragen van onze relaties zijn divers en verschillen behoorlijk van omvang. Van het omzetten van een on premise omgeving naar full cloud met SharePoint met bijvoorbeeld 100 werkplekken, naar het structureel robuuster maken van de IT-security tot het volledig inrichten van thuiswerkplekken voor alle medewerkers. Je komt het bij ons allemaal tegen.

Binnen deze rol ben je een van de ambassadeurs van IT Support Groep. Je voelt je dan ook snel thuis in (nieuwe) netwerken, stapt makkelijk op mensen af en door jouw technische bagage ben je een professionele gesprekspartner, ook voor directies.

Wat vragen we van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring in salestrajecten bij voorkeur Cloud/ICT/infrastructuur (proposities)
  • Je denkt actief met onze klanten mee op zowel strategisch als tactisch niveau om hun business verder te optimaliseren
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met IT- en bedrijfsprocessen
  • Je hebt uitstekende inhoudelijke productkennis van Cloud, hardware, software en licenties

Jouw vaardigheden

Je voelt je thuis in een informele werkcultuur, werkt zelfstandig en je staat stevig in je schoenen. Je bent een graag geziene gast op Brabantse netwerken. In je dagelijkse werkzaamheden staan vertrouwen en samenwerking centraal.

Wat bieden we jou?

Een leuke en interessante functie bij het leukste en gezelligste ICT bedrijf in Tilburg, waar we regelmatig leuke uitjes en race-competities organiseren en je elke dag voorzien wordt van vers fruit. Je krijgt voor deze functie de beschikking over een auto, telefoon en laptop. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen. Het salaris is marktconform en wordt op basis van kennis, kunde en ervaring berekend. Het betreft een functie voor 32- 40 uur per week.

Wie zijn wij?

IT Support Groep B.V. is opgericht in 2000 en we ondersteunen onze klanten en relaties met het beheer van hun ICT-omgeving. We zijn een trotse Microsoft Gold Partner en ons aanbod aan dienstverlening is divers waardoor we voor vele bedrijven een passende dienst aan kunnen bieden. Sinds 2007 richten we ons sterk op het inrichten van Clouddiensten en lopen ver voorop in de markt als het gaat om het aanbieden van Cloud oplossingen. Mede hierdoor groeien we de laatste jaren sterk. Het team van collega’s bestaat in totaal uit meer dan 35 medewerkers. Hoewel we landelijk werken hebben we onze Brabantse achtergrond nooit verloren. Voor meer informatie kijk op www.itsupportgroep.nl

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marc Franken. Marc is bereikbaar op telefoonnummer 06-34659751. Overtuigd dat dit ‘jouw baan’ is? Solliciteer dan meteen via onderstaande button. We kijken uit naar je reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie/publicatie wordt niet op prijs gesteld.