Bekijk IT Support Groep op:

Functie:
IT projectmanager

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
IT Support Groep
Kamerikstraat 23
5045 TW Tilburg

Contactpersoon:
Raymond Bras
013 -5784300

Plaatsingsdatum:
28/08/2020

IT Projectmanager

Wij zijn IT Support Groep en zoeken een IT projectmanager met humor en goede communicatie skills. Deze enthousiaste man/vrouw gaat IT projecten bij onze MKB klanten omzetten in succesvolle implementaties. Ben jij een IT projectmanager die toe is aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Wij zoeken een nieuwe collega! Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen en aansturen van diverse ICT projecten. Je bewaakt de voortgang en weet de regie te houden zodat onze klanten weten en voelen dat het project met jou wel goed zit.

Over de functie

Vanuit ons kantoor in Tilburg of bij onze klanten op locatie werk je met je collega’s aan de mooiste (Microsoft) oplossingen. Je bewaakt voor projecten de planning, kosten en overziet de scoop en de risico’s. Je bent helder in je communicatie naar de klant en verbindt proactief collega’s in de projectteams. Je pakt in deze rol verschillende taken op. Denk daarbij aan het opstellen van een PVA, de afstemming van meerwerk, de financiële verantwoording en de planning. Daarnaast ben je een ervaren en kundige sparringpartner voor onze relaties en weet je hoe je op strategisch niveau een gesprek voert.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in het uitvoeren van (IT) projecten
  • Je beheerst diverse methodieken zoals Prince2
  • Kennis van producten uit de productrange van Microsoft 365 (+moderne werkplek), Azure, AWS

Jouw vaardigheden

Je voelt je thuis in een informele werkcultuur, werkt zelfstandig en je staat stevig in je schoenen. In je dagelijkse werkzaamheden staan vertrouwen en samenwerking centraal en beschik je verder over de volgende competenties:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit betekent bij ons dat je luistert, doorvraagt waar nodig en (commerciële) kansen signaleert
  • Analytisch, nauwkeurig, klantvriendelijk en resultaatgericht
  • Oplossingsgerichte instelling naar onze klanten toe
  • Flexibele instelling
  • Teamplayer

Wie zijn wij?

IT Support Groep B.V. is opgericht in 2000 en ondersteunen onze klanten en relaties met het beheer van hun ICT omgeving. We zijn een trotse Microsoft Gold Partner en ons aanbod aan dienstverlening is divers waardoor we voor vele bedrijven een passende dienst aan kunnen bieden. Sinds 2007 richten we ons sterk op het inrichten van Cloud diensten en lopen ver voorop in de markt als het gaat om het aanbieden van Cloud oplossingen. Mede hierdoor groeien we de laatste jaren sterk. Het team van collega’s bestaat in totaal uit 35 medewerkers. Hoewel we landelijk werken hebben we onze Brabantse achtergrond nooit verloren. Voor meer informatie kijk op www.itsupportgroep.nl.

Wat bieden we jou?

Als Microsoft Gold partner bieden we jou een leuke en interessante job bij het gezelligste en meest vooruitstrevende ICT bedrijf in de regio Tilburg. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. We bieden je onder andere een auto, laptop, telefoon en verschillende opleidingen en (product) trainingen. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week met een salarisindicatie van €2800 – €3300,-.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Raymond Bras (Teamleider Systeembeheer (Online)), telefoonnummer 013 -5784300 of 06-52420343. Ben je ervan overtuigd dat dit ‘jouw baan’ is? Reageer dan direct door je cv met daarbij een korte motivatie te mailen. Je kan deze sturen via onderstaande ‘solliciteren’ button.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie/publicatie wordt niet op prijs gesteld.