Bekijk Textaafoam BV op:

Functie:
IT Support Engineer

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Textaafoam BV
La Défense 11
5026 SC Tilburg

Contactpersoon:
Danique Verschuuren
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
15/12/2022

IT Support Engineer

Textaafoam in Tilburg is op zoek naar een IT Support Engineer ter uitbreiding van het Inhouse IT team! Krijg jij energie van het oplossen van IT-gerelateerde vragen en storingen? In deze rol houd je samen met onze Applicatiebeheerder onze ICT infrastructuur in topconditie.  Word jij het eerste aanspreekpunt voor onze (interne) gebruikers? Lees snel verder of solliciteer direct!

 

Als Europees marktleider in stoffen voor de meubelindustrie willen wij een koploper zijn op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Om dit te realiseren en te behouden worden data, technologie en IT-systemen voor ons steeds belangrijker. Om deze IT-competenties te borgen in onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

IT Support Engineer

 

Je bent als IT Support Engineer verantwoordelijk voor het on remote of op locatie ondersteunen van IT-gerelateerde vragen of problemen van onze interne gebruikers. Je levert telefonisch support en neemt zo nodig het scherm van onze gebruikers over om eventuele aanpassingen door te voeren.

Daarnaast:

 • Geef je uitleg aan gebruikers over de functionaliteiten van de gebruikte applicaties zoals ERP, CRM, MS en Office 365;
 • Installeer je software, verstrek je hardware en test en implementeer je nieuwe patches;
 • Beheer je de hardware in ons magazijn zoals handscanners en printers;
 • Vind je documentatie belangrijk en zorgt er dus voor dat dit piekfijn in orde is!;
 • Onderhoud je onze VOIP telefonie en zorg je voor optimale bereikbaarheid;
 • Ben je in staat om de werkzaamheden van onze applicatiebeheerder over te nemen tijdens zijn afwezigheid.

Samen met onze applicatiebeheerder verleen je optimale service aan de Textaafoam organisatie. Elke dag spreek je verschillende medewerkers die naar je toe komen met IT-gerelateerde problemen, je werkt mee aan de procesoptimalisatie en werkt nauw samen met onze applicatiebeheerder. Dit maakt jouw werk erg afwisselend en je kunt veel leren.

Wij bieden

Wanneer je bij ons komt werken word je opgenomen in de Textaafoam familie met ruimte voor persoonlijke aandacht, een eigen stem en een hecht team met verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw werkplek bevindt zich in een gloednieuw en hypermodern pand dat voorzien is van alle gemakken.

Wat kun je nog meer verwachten:

 • Een functie die flexibel in te richten is tussen de 32 en 40 uur per week;
 • Een goed betaalde baan;
 • 13 ATV dagen met de keuze tot uitbetalen of opnemen – op basis van fulltime;
 • 25 vakantiedagen – op basis van fulltime;
 • Leuke extraatjes, zoals verwennerijen op feestelijke dagen zoals je verjaardag en budget om met je collega’s elk jaar iets leuks te doen. Je mag je ook in het zweet werken in de fitnessruimte (met personal trainer), elke dag genieten van een verse lunch en vers fruit en elke vrijdag vroeg aan het weekend beginnen (14:30u).

De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 en op vrijdag van 8:00 tot 14:30.

Wie wij zoeken

Als IT-Support Engineer kan je goed anticiperen op nieuwe problemen binnen de wereld van IT en ICT. Je haalt voldoening uit het (snel) oplossen van deze problemen en zo leer je elke dag weer wat bij binnen jouw vakgebied. Ook ken jij de applicaties zoals ERP, CRM, WMS en Office 365 van binnen en buiten, zodat je onze gebruikers daar wegwijs in kan maken. Verder:

 • Bezit je een afgeronde IT-opleiding op minimaal MBO niveau 4;
 • Enige werkervaring in soortgelijke functie is een pré
 • Ben je bekend met Cloud oplossingen Saas, iPaas en Azure omgeving
 • Beheers je Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kun je zelfstandig en in teamverband werken en je neemt hierbij je verantwoordelijkheid;
 • Ga je zuinig en verantwoordelijk om met de beschikbaar gestelde materialen.

 Interesse & solliciteren

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren en kennis te maken met onze organisatie, via onderstaande sollicitatie button! Bij jouw sollicitatie ontvangen we graag jouw CV.  Heb je interesse, maar toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Ron Hultermans, per tel. 013 5345934. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Danique Verschuuren via 06 25182190. Kijk ook op www.textaafoam.nl voor meer info.

Over Textaafoam

Wij zijn gevestigd op Tradepark 58 (T58). Textaafoam, dé Europese B2B meubelstoffen groothandel, stimuleert de creativiteit van stofinkopers in de meubel- en beddenindustrie! Ze krijgen de beste koop in de markt en de meest betrouwbare levering voor bestellen zonder zorgen. De meeste kleuren en vele structuren voor de stoffencollectie van hun dromen. En tot slot ook point of sale materialen en trainingen die de verkoop boosten. We hebben nationaal en internationaal een grote afzetmarkt en verwerken dagelijks veel orders in ons moderne pand en ruime magazijn. We werken volgens de kernwaarden Attent, Betrouwbaar, Creatief en Deskundig. Met dit ABCD-tje doen wij ons best om de mensen met wie we samenwerken (binnen en buiten) een goed gevoel te geven. Een goed gevoel voor succes; dat is onze visie!

Trefwoorden: IT-medewerker, IT-support, ICT-medewerker, IT Support Engineer, ICT, Tilburg

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.