Bekijk Hoppe Food Group op:

Functie:
Junior Accountmanager Out Of Home

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Hoppe Food Group
Maidstone 16
5026 SK Tilburg

Contactpersonen:
Theo Linschoten
013-5308650

Plaatsingsdatum:
15/03/2019

Junior Accountmanager

De Hoppe Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, commerciële en ondernemende Junior Accountmanager Out of Home met “Passion for Food”. Herken jij jezelf hierin, dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wie zijn wij?

De Hoppe Group in Tilburg is een internationaal opererend bedrijf met circa 15 medewerkers dat actief is in marketing en sales van een breed scala aan gebakken, zoete en hartige producten. In food service is Hoppe marktleider met haar “cadeautje bij de koffie en thee”, in B2B beleveren we tal van A-merken en in retail zijn we sterk in het leveren van private label voor de Europese retailers.

De kracht van Hoppe is het optimaal ontwikkelen van productconcepten in haar eigen product development centre in Tilburg.

Wat is je rol?

Als Junior Accountmanager ben je het aanspreekpunt voor een aantal klanten, waaronder enkele grote eindgebruikers binnen Nederland. Je wordt daarbij geleid door een ervaren Accountmanager. Na een periode van inwerken word je geacht om geheel zelfstandig klanten en eindgebruikers te bezoek.

De volgende taken en verantwoordelijkheden vallen binnen jouw pakket:

 • Enthousiast verkopen van onze out-of-home koekjesconcepten aan professionals bij de grotere horeca, bedrijven en instellingen;
 • Het presenteren van onze producten en het uitleggen van onze fantastische concepten en het oplossingsgericht matchen van producten en concepten met de doelgroep;
 • Het onderhouden van relaties met bestaande klanten en groothandelsfilialen om zo de omzet van Hoppe te verstevigen;
 • Het ontwikkelen van een relatienetwerk binnen foodservice waarbij je als ambassadeur van Hoppe gezien wordt als de professionele gesprekspartner met de beste adviezen en informatie;
 • Het voorbereiden van offertes en het beoordelen van verkoopovereenkomsten;
 • Het vastleggen van gemaakte afspraken met je relaties in samenwerking met de customer service afdeling;
 • Creatief meedenken op het gebied van promoties, marketing en producten.

Het profiel

Je bent een jonge, enthousiaste, zelfstandige, commerciële en ondernemende persoonlijkheid met “Passion for Food”. Je gaat makkelijk met mensen om en bent als sales talent in staat om “deuren te openen”. Daarbij ben je resultaatgericht. Een jarenlange verkoopervaring is geen eis, maar enige ervaring in business to business verkoopfuncties is een pre. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Een prima marktconform salaris
 • Een uitdagende functie
 • Auto van de zaak
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Een open cultuur waarin innovatie, directe communicatie en zelfstandigheid belangrijk zijn

Interesse?

Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met C.V. via de sollicitatiebutton ter attentie van Theo Linschoten. Of bel voor meer informatie naar telefoonnummer 013-5308650. Wilt u meer weten over de Hoppe organisatie, bezoek dan onze website www.hoppe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.