Bekijk Smartwares Group op:

Functie:
Junior Applicatie Specialist

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Smartwares Group
Jules Verneweg 87
5015 BH Tilburg

Contactpersoon:
Femke Dilven
013 – 59 40 389

Plaatsingsdatum:
08/10/2018

Junior Applicatie Specialist

De Smartwares Group is op zoek naar een gedreven Junior Applicatie Specialist. Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Als Junior Applicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de aanwezige business applicaties waaronder een Product Informatie Management systeem, ticketsysteem en CMS. Tevens behoren het bouwen van (SQL-)Query’s en het assisteren bij het programmeren en inrichten van API connecties tot je werkzaamheden. In deze functie zul je meer en meer in aanraking komen met diverse projecten binnen verschillende disciplines waarbij je gebruik zult maken van nieuwe technieken.

Wat ga je doen?

Dagelijks ben je bezig met het beheer van de applicaties en processen als ook het behandelen van gebruikersvragen en het inrichten van een functionaliteit. Het applicatielandschap kent enerzijds het interne PIM- & ERP-systeem als ook koppelingen met het externe CMS en applicaties van derden, zoals websites en marketingtools. Koppelingen en outputs worden steeds belangrijker in de huidige tijd en zodoende is er een dagelijkse behoefte om deze te verrijken, aan te passen en uit te breiden.

Je biedt ondersteuning aan collega’s van Sales, Online Marketing, Category management en After Sales door het oplossen van zowel functionele als technische vraagstukken en knelpunten in de applicaties. Daarbij werk je mee aan verbeterprojecten en adviseer je over mogelijkheden om efficiënter te werken met aanwezige of nieuwe applicaties. Naast je interne contacten onderhoud je ook nauw contact met leveranciers om zorg te dragen voor de juiste technische input en het succesvol leggen van koppelingen.

Wie wij zoeken?

 • Je enthousiasme en passie voor systemen combineer jij met een afgeronde Informatica opleiding op HBO niveau;
 • Relevante stage- of werkervaring (1 à 2 jaar) is een pré;
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een technische affiniteit met verschillende applicaties, web development en code taal (Denk aan termen als API (SOAP, REST), XML, SQL, JSON, Javascript);
 • Je bent analytisch sterk en denkt in processen;
 • Je bent leergierig, proactief, servicegericht, en stressbestendig;
 • Ervaring met BI tools, een ERP system, CMS en/of PIM-systeem is een pré

Wat hebben we te bieden?

 • Een warm welkom door ruim 250 enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving. Daarnaast nog eens ruim 150 internationale collega’s die jou laten zien hoe internationaal de Smartwares Group is!
 • Personeelskorting op alle producten in ons assortiment. Pas op! Je hele huis staat straks vol met onze merken!
 • Ruimte voor groei op het gebied van inhoud en verantwoordelijkheid.
 • Een grote personeelsvereniging met maandelijkse activiteiten!
 • Gezondheid is belangrijk. Daarom is er elke week vers fruit!

Over de Smartwares Group

Je gaat werken in een organisatie met veel internationale collega’s en met collega’s vanuit de directe omgeving van Tilburg; aan accenten geen gebrek. Smartwares als bedrijf is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers. Dit maakt Smartwares een bedrijf met een nog van oudsher informele bijna familiaire sfeer met de kansen van een grote organisatie. We bieden onze producten aan onder onze eigen merken (o.a. Princess, Tristar, Smartwares, Topcom, Home Wizard), maar ook als private label merk voor retailers wereldwijd. Uitdagingen heb je hier voldoende en hard werken wordt gecombineerd met een goede sfeer. Dat proef je vooral tijdens gezellige activiteiten die regelmatig georganiseerd worden.

Ready for the future?

In voor een vliegende start binnen de afdeling Business Systems van Smartwares Group?  Dan zien wij graag je CV inclusief motivatie tegemoet via de sollicitatie button. Voor vragen kun je uiteraard altijd bellen of mailen.

Contactpersoon:
Femke Dilven | HR Officer
013-5940389
recruitment@smartwaresgroup.com