Bekijk TANS op:

Functie:
Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
TANS
Croy 9h
5653 LC Eindhoven

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
25/06/2019

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

TANS (Eindhoven) zoekt een Junior Commercieel Medewerker Binnendienst. Ben jij klantvriendelijk, oplossingsgericht en ambitieus? 

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst werk je binnen het salesteam samen met accountmanagers, onze marketingmedewerker en de office manager.

Je gaat aan de slag met alle verkoopgerichte activiteiten zoals het uitwerken en opvolgen van offertes en helpt klanten bij de aanschaf van extra functies of modules in hun software. Daarnaast houd je ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten: je onderzoekt waar kansen voor sales liggen en belt prospects om hen meer inzicht te geven in onze oplossingen. Het mee organiseren van beurzen en klantendagen behoort eveneens tot jouw taken.

TANS biedt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen accountmanagement. Wij verwachten dat je na enkele jaren de finesses van het vak beheerst en dat je over voldoende technische bagage beschikt om zelfstandig klanten te bezoeken.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding in een commerciële richting afgerond, aangevuld met enige werk- of stage-ervaring in sales.

Je bent leergierig, klantgericht en betrokken. Je bent assertief, komt je afspraken na en hebt de ambitie om op termijn door te groeien naar een buitendienstfunctie.

Over TANS

TANS is sinds 1985 actief in de markt van transport en logistiek, sectoren die continu in beweging zijn. Onze oplossingen, die inmiddels door ca. 400 bedrijven in de Benelux gebruikt worden zijn erop gericht de administratieve processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Nieuwe technologie zoals IoT en Artificial Intelligence zijn toepassingen die de komende jaren een aanvulling worden op de honderden koppelingen waarvan klanten nu al gebruik maken zoals scanners en boordcomputers.

Wij bieden 

  • Een fulltime baan (32 uur is ook bespreekbaar, een dag thuiswerken kan ook).
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, een collectieve ongevallenverzekering en een prima pensioenvoorziening.
  • Een baan met volop vrijheid, binnen een groeiende organisatie binnen een sector die nooit stil staat. En dat alles binnen een leuke, collegiale werksfeer! 

Interesse?

Klaar om in te stappen? Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.

Primatch ondersteunt TANS bij de werving van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.