Bekijk Brabantia op:

Functie:
Junior E-Commerce Marketeer

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Brabantia
Leenderweg 182
5555 CJ Valkenswaard

Contactpersoon:
HRM afdeling
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
28/07/2022

Junior E-Commerce Marketeer

Loods jij ons door het commerciële hoogseizoen?

 

“Kies nu voor een prachtige start van een veelbelovende e-commerce carrière”

 

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En jouw carrière ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. Ook op ons eigen online platform www.brabantia.com, dat is ingericht voor sales, inspiratie en service.

Het E-commerce & Trade Marketing team in ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Valkenswaard zit momenteel te springen om een

Junior E-Commerce Marketeer (40 uur)

Wat ga je doen?

Als Junior E-commerce Marketeer ben je de spin in het web. Letterlijk het Web! Je bent één van de contentmanagers van onze website en webshops. Je draait mee in een project om een nieuwe shop aan onze website toe te voegen. In E-commerce systeem Magento Commerce beheer je de productcatalogus, creëer en publiceer je landingspagina’s en plaats je (SEO-)content. Je coördineert het vertaalwerk. En wie weet zijn er nog wel meer werkzaamheden waar je aanleg voor hebt. Je werkt samen met leuke collega’s in binnen- en buitenland en met de experts van gerenommeerde externe bureaus. Je rol is afwisselend en deels afhankelijk van je eigen drive en ambitie.

Wie ben jij?

Je bent graag uitvoerend bezig, een enthousiaste doorzetter. Je hebt een vlotte pen, maar je doet al jaren alles met smartphone of toetsenbord. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, maar van Engels krijg je geen stress. Je weet ongeveer wat er nodig is om een e-commerce site draaiende te houden, maar wat je nog niet weet wil je graag leren. Je hebt een commerciële attitude, maar met gevoel voor design en merkontwikkeling. Je bent lekker no-nonsense, staat positief in het leven en houdt van een geintje. Je hebt een HBO diploma op het gebied van (online) marketing / e-commerce of een MBO diploma in hetzelfde vakgebied met enkele jaren werkervaring.

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Bij ons komt de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving waarin je je energie en je gekste ideeën kwijt kunt. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire voorwaarden. Waaronder 40 vrije dagen, premievrij pensioen, company fitness, vitaliteitsplan en een werkplek in ons hagelnieuwe kantoorpand. En soms worstenbroodjes, want dat mag ook best een keer.

In eerste instantie gaat het om een dienstbetrekking van 6 maanden, van 1 oktober 2022 tot 30 maart 2023, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Maar we zwaaien toptalent niet graag uit, dus wanneer het van beide kanten klikt kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden van een langer verblijf.

Kom je bij ons team?

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze functie, overtuig ons en mail je CV en motivatie naar hrm@brabantia.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze E-commerce Manager Eric van der Palen: eric.vanderpalen@brabantia.com.

We bevinden ons nu midden in de vakantieperiode, dus een antwoord kan misschien iets langer duren dan normaal.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.