Bekijk VDT Advocaten op:

Functie:
Junior Juridisch Secretaresse

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
VDT Advocaten
Hart van Brabantlaan 500
5038 HA Tilburg

Contactpersonen:
Brigitte Raaimakers
013 544 04 00

Plaatsingsdatum:
14/04/2022

Junior Juridisch Secretaresse

VDT Advocaten in Tilburg zoekt een Junior Juridisch Secretaresse. Kom jij net uit de school banken en ben jij op zoek naar administratieve uitdaging in een Tilburgse en informele werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om te solliciteren. Lees snel verder! 

De advocatuur is behoorlijk traditioneel, maar tradities zijn er om verbroken te worden. Stel je bij ons alsjeblieft niets stijfs en stoffigs voor. De mensen die je hier aantreft zijn echte teamspelers zonder sterallures. We hebben een jong team dat snel groeit.

Als de markt verandert, moet je mee veranderen. Dat hebben wij gedaan door onze dienstverlening over een andere boeg te gooien. Natuurlijk hebben wij alles in huis wat je van een full service advocatenkantoor zou verwachten. En meer. Met juridische producten en innovatieve verdienmodellen, zoals abonnementsvormen, zijn wij tegenwoordig druk bezig met het professionaliseren van onze klanten, namelijk MKB bedrijven. Preventief. Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen. Hoe dat eruit ziet? Check out deze korte animatie.

Onze organisatiestructuur is plat als het Tilburgse landschap en binnendeuren zijn er nauwelijks. We hebben ons eigen bier en onze eigen bar. En de sfeer in ons splinternieuwe hippe kantoor? Die is lekker informeel. We werken hard, maar lachen zo mogelijk nóg harder. Wil je het zelf ervaren? Loop dan hier alvast eens een 360-graden-rondje om te kijken of deze werkplek bij jou past. We werken niet met functies.

Wat zoeken wij?

In een veranderende wereld hebben wij steeds meer behoefte aan flexibiliteit en diversiteit. Wij zoeken dus vooral een enthousiaste leergierige teamplayer. Diegene zou zowel een administratieve, financiële of administratieve studieachtergrond kunnen hebben. Er is van alles te doen:

  • Vooral Danique heeft hulp nodig. Zij is de teamsecretaresse van Team Bedrijfsprocessen. Dat team groeit hard. Ook kan Danique dringend assistentie gebruiken bij het incassowerk voor ons product Incasso met Impact, zoals het aanschrijven en bellen van debiteuren.
  • En ook in bredere zin is versterking gewenst bij de secretariële ondersteuning van de advocatenteams en frontoffice-werk, zoals het werk aan de receptie.

Wie ben jij?

  • Je bent net klaar met studeren, zin om te beginnen
  • Je bent leergierig en staat open voor brede inzetbaarheid
  • Je werkt graag in teamverband
  • Full time beschikbaar
  • Administratieve of financiële, of juridische opleiding – MBO Niveau 4;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt een geweldige kennis van Excel;
  • Je woont in de buurt van Tilburg, liefst op fietsafstand

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl en op werkenbijvdt.nl. Daar vind je ook een aantal testimonials van mensen die hier werken.

Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Brigitte Raaimakers via 013-5440400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door VDT Advocaten niet op prijs gesteld.