Bekijk Primatch op:

Functie:
(junior) Recruiter

Dienstverband
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Primatch HR Groep
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Daniëlle Wassink
06 404 811 38

Plaatsingsdatum:
21/05/2021

(junior) Recruiter

Heb jij een passie voor recruitment en vind jij het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers? Heb jij zin om daarnaast ervaren consultants met leuke Employer Branding gerelateerde trajecten te ondersteunen? Dan ontmoeten wij jou graag!

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar iemand die zich verder wil ontwikkelen binnen recruitment.

Wat doen wij?

Onze klanten beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij recruitment oplossingen en diensten aan, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Hiervoor zetten we werken-bij-sites op, ontwikkelen we intelligente recruitment software oplossingen en richten we slimmen advertentie campagnes in. Maar we ontwikkelen ook de content, van het opstellen vacatureteksten, het genereren van passende jobvisuals tot het produceren van recruitment video’s.

Wij staan echt naast de klant en gaan voor duurzame oplossingen. Soms ongebruikelijk, soms geavanceerd, maar altijd wat bij onze klanten past!

Bij wie kom jij in het team?

Jij komt in het team bij 3 ervaren Recruitment Consultants, Rowan Evers, Tessie Molkenboer en bij mij, Daniëlle Wassink, als Manager in team Tilburg. Daarnaast hebben wij ook 15 recruitment Partners door het hele land die jij gaat ondersteunen bij recruitment activiteiten.

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij Primatch ondersteun jij onze Recruitment Consultants en Partners bij recruitment projecten. Super leuk, uitdagend en elke dag divers! Je komt in aanraking met veel verschillende profielen bij steeds andere bedrijven. Ook krijg je de mogelijkheid om veel te leren op het gebied van recruitment, marketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, candidate journey e.d.

Jij wordt hier de nieuwe favoriet (helaas voor de rest van ons) aangezien je vele van ons gaat helpen met het vinden van potentiële kandidaten. Voor ons heel belangrijk, zodat wij ons kunnen focussen op de Employer Branding trajecten bij onze klanten.

Dan hoor ik je denken; Recruitment vind ik heel leuk en zou graag meer leren! Maar wat mag ik nog meer doen? Nou, dat zal ik je vertellen:

 • Je gaat leren hoe je vacatures op een doelgroepgerichte manier opstelt;
 • Je belt kandidaten als pre-screening om zo een werkgever te adviseren over wie uit te nodigen;
 • Je zit bij interviews die wij doen met medewerkers van onze klanten om zo een Persona Canvas op te stellen;
 • Je luistert mee bij events en webinars om zo jouw eigen kennis te vergroten en wie weet, ben jij straks ook een workshop talent;
 • Je schakelt met onze marketing afdeling om vacature campagnes in te zetten;
 • Je plant sollicitatiegesprekken in;
 • Je zorgt ervoor dan onze klanten en prospecten juiste nieuwsbrieven ontvangen;
 • Je neemt het initiatief voor social media posts voor team Tilburg;
 • Je schrijft blogs (samen met een collega) over recruitment gerelateerde onderwerpen.

Zoals je leest, een ontzettend diverse en uitdagende baan waarin je jezelf enorm kunt ontwikkelen! Ik ben wel heel eerlijk; We zijn echt op zoek naar een recruiter die het voor een langere tijd leuk vindt om (voor Partners en Consultants) de juiste mensen te vinden.

Wat bieden wij?

Een leuke recruitmentbaan in een enthousiast team, waar je veel ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris op basis van jouw ervaring tussen € 2250,- en € 2500,-;
 • Open bedrijfscultuur met supergezellige ambitieuze en collegiale collega’s;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een baan tussen de 32 en 40 uur. Wat jij prettig vindt!
 • Laptop;
 • Kantoor in Tilburg (om de hoek bij de Piushaven);
 • Goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.

Wie ben jij?

Jij hebt al enige ervaring in recruitment en wil (nog) meer leren over het vak. Daarnaast geloof je net als wij in de visie dat de klant het beste is geholpen als ze zelf beter worden in het bereiken van hun doelgroep en krijgt er energie van ze daarbij te helpen.

Jij vindt het tof om nieuwe contacten te leggen en pakt makkelijk de telefoon om kandidaten en onze partners te woord te staan.

Interesse?

Ik vertel je graag meer over wie wij zijn en wat je kan verwachten. Ik ben bereikbaar via telefoon en WhatsApp via 06-40481138.

Direct solliciteren? We ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.