Bekijk Brabantia op:

Functie:
Junior Sourcing Manager

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Brabantia
Leenderweg 182
5555 CJ Valkenswaard

Contactpersoon:
HRM afdeling
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
18/10/2022

Junior Sourcing Manager

Kom jij de productontwikkeling van onze inkoopproducten ondersteunen vanuit Sourcing?

“Kies nu voor een prachtige start van een veelbelovende sourcing/inkoop carrière”

 Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En jouw carrière ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. Die worden trouwens ‘gewoon’ uitgedacht in onze Value Factory in Valkenswaard. Het kloppend hart van ons bedrijf waar jij onderdeel van zal uitmaken. Lijkt het je niet te gek om bij te dragen aan de verwezenlijking van onze mooie producten?

Junior Sourcing Manager (40 uur)

Wat ga je doen?

Als Junior Sourcing Manager ben je een belangrijke schakel in de productontwikkeling van onze inkoopproducten. Jij zorgt ervoor dat onze creatieve ideeën kunnen worden vertaald naar commerciële, duurzame en kwalitatief goede producten bij de juiste leverancier. Je zult hiervoor nauw samenwerken met onze Category Managers, Designers en Engineers op het hoofdkantoor en onze Project Engineers in het verre oosten. Jouw brugfunctie maakt het verschil op onze inkoopproducten doordat je begrijpt wat we willen binnen de Value Factory (innovatie afdeling) en wat de leverancier kan leveren. Met handig inzicht en enthousiasme speel je hierop in. Je volgt de ontwikkelprojecten nauw op met de focus op prijs en kwaliteit maar verliest ondertussen de timing niet uit het oog. Samen met de Global Sourcing Manager beheer je daarnaast ons leveranciers-bestand en ontwikkel je zowel bestaande als nieuwe leveranciers.

Je rol is afwisselend en deels afhankelijk van je eigen drive en ambitie.

Wie ben jij?

Je hebt zin in een veelzijdige baan waarin je kunt groeien als Sourcing professional. Je hebt een passie voor productontwikkeling vanuit de inkoop/productie kant. Je vindt ‘how it’s made’ interessant en denkt graag in mogelijkheden. Waar en hoe kunnen we de producten die wij voor ogen hebben zo goed mogelijk realiseren tegen de juiste kwaliteit en prijs? Vanuit je nieuwsgierigheid ben je niet bang om door te vragen als iets niet kan en als het even tegenzit, denk je proactief in oplossingen. Je hebt een commerciële mindset en bent cijfermatig sterk. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht en ondersteunt graag waar nodig. Je staat positief in het leven, houdt van een geintje en bent werelds ingesteld. Je beheerst de Engelse taal goed.

Je hebt een commerciële HBO opleiding afgerond en je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 2 jaar werkervaring.

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Bij ons komt de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving waarin je je energie en je gekste ideeën kwijt kunt. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire voorwaarden. Waaronder 40 vrije dagen, premievrij pensioen, company fitness, vitaliteitsplan en een werkplek in ons hagelnieuwe kantoorpand. En soms worstenbroodjes, want dat mag ook best een keer.

Kom je bij ons team?

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze functie? Overtuig ons en mail je CV en motivatie naar hrm@brabantia.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Global Sourcing Manager Sophie Gerritse: sophie.gerritse@brabantia.com.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.