Bekijk Cadmes op:

Functie:
Junior Support Engineer

Dienstverband:
Part-/Fulltime (24-40 uur)

Locatie:
Cadmes Nederland
Brabantlaan 3D,
5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06-40895134

Plaatsingsdatum:
06/07/2021

Junior Support Engineer

Zit het helpen van een ander in jouw DNA? Vind jij het gaaf om klanten in de maakindustrie op weg te helpen bij alledaagse CAD-gerelateerde uitdagingen? En word jij gelukkig als onze klant met jouw kennis en expertise succesvoller en efficiënter zijn werk kan doen? Ben jij een schoolverlater of net startende op de arbeidsmarkt en heb jij kennis van de 3D CAD-software van SOLIDWORKS? Wij maken graag kennis met jou!

Onze missie is om bedrijven in een snel veranderende industrie succesvol te laten zijn met behulp van automatisering- en optimalisatieoplossingen. Eén van de onderdelen is de verkoop van SOLIDWORKS software. Deze software is geen doel op zich is, maar meer een middel om processen te optimaliseren bij de klant. De aandacht van Cadmes is ook gericht op het nieuwe 3DEXPERIENCE platform. Dit is dé stap van het oude vertrouwde SOLIDWORKS op de laptop naar de eindeloze mogelijkheden van de cloud. Hiermee kan de klant zijn ontwerp maken in SOLIDWORKS en met de cloudintegratie in 3D Creator verder werken en heel eenvoudig het ontwerp delen.

Als junior Support Engineer werk je op de afdeling Support en sta je klanten te woord die vragen hebben over de software die wij verkopen.

 

Functieomschrijving

Als de klant telefonisch of per mail contact opneemt met de afdeling Support met een technische vraag over één van de softwareproducten van SOLIDWORKS, is het van belang dat jij snel en doeltreffend de juiste context van de vraag weet vast te stellen. Kennis en expertise van de diverse softwareproducten is natuurlijk essentieel, maar jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn net zo belangrijk.

Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling ga je op zoek naar de oplossing voor zijn of haar vraagstuk. Soms, of misschien wel vaak, is de vraag achter de vraag belangrijker bij het oplossen van het vraagstuk. Jouw nieuwsgierigheid moet ervoor zorgen dat je doorvraagt. Is de vraag te complex en kom je niet tot de juiste oplossing, dan kun je een collega van Support inschakelen om mee te kijken of om het verder op te pakken met de klant. Het kan ook zijn dat je een collega van een andere afdeling nodig hebt voor de juiste kennis. Dit zorgt voor een soepele kennisoverdracht en vele leermomenten.

Zoals je kunt lezen, vinden we het belangrijk dat de klant de software zo optimaal mogelijk gebruikt. Naast dat we ondersteuning per telefoon of mail bieden, geeft ons team ook trainingen aan eindgebruikers. Mocht daar je ambitie liggen, dan kun je daar (op termijn) ook op ingezet worden. Op basis van jouw wensen en ambities wordt er gekeken hoe jij verder kunt groeien.  Dit geldt ook voor de kennisuitbreiding over het nieuwe 3DEXPERIENCE platform.

Het team

De afdeling Support bestaat inmiddels uit tien collega’s en we groeien steeds verder. Samen met het team worden de vraagstukken verdeeld op product, complexiteit of urgentie. Iedereen helpt elkaar en we staan door de dag heen met elkaar in contact om te zorgen dat de klant wordt geholpen. Het team is ook gespecialiseerd in slechte woordgrappen, maar dat ga je vanzelf merken.

Herken jij jezelf?

 • Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon binnen de afdeling past. Jouw persoonlijkheid laat zich daarom typeren als behulpzaam en geduldig.
 • Jij haalt jouw voldoening uit het oplossen van uitdagingen, waardoor jij met jouw kennis waarde kunt toevoegen.

Kun jij deze afvinken?

 • Schoolverlater of maximaal twee jaar werkervaring in een technische richting.
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van de diverse softwareproducten van SOLIDWORKS.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden wat de basis is voor succesvol klantcontact.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Solliciteren

Alvast bedankt voor jouw sollicitatie!

 • Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van mij, Sandra Bruurmijn (recruiter).
 • Als we graag verder met je in gesprek willen, dan nemen we telefonisch de vacature nog eens met je door en plannen we een afspraak met het HR-team en vervolgens met een ander teamlid.
 • Is de klik er? Een meeloopochtend zorgt ervoor dat jij je nog beter kunt oriënteren op de baan en kennis kunt maken met het team.
 • Als het van beide kanten klikt, krijg je van ons een aanbieding.
 • Welkom bij Cadmes!

Voor meer informatie kun je mij bellen (06-40895134), mailen (sandra@cadmes.com) of een whatsapp sturen!

Ik zie je sollicitatie graag verschijnen!

Sandra Bruurmijn

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.