Bekijk Artex op:

Functie:
Junior Virtual Designer

Dienstverband
Parttime

Locatie:
Artex
Bosscheweg 79
5735 GT Aarle-Rixtel

Contactpersoon:
Lonneke van der Linden
0492 – 386500

Plaatsingsdatum:
17/01/2023

Junior Visual Designer

Artex in Aarle-Rixtel is op zoek naar een Junior Visual Designer! Ben jij het liefst de hele dag bezig met het maken van digitale content? En heb jij ervaring met Photoshop? Maak dan de volgende stap als Content Creator en word onderdeel van ons marketingteam!

Wat voor content ga je maken?

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, dat moet ook digitaal zo zijn! Jij gaat het verschil maken door onze klanten visueel te inspireren met digitale content die ons on top of mind houdt. Als jij bij ons start, zal een gemiddelde werkweek er als volgt uitzien: 40% van de tijd zorg jij ervoor dat onze materialen worden gedigitaliseerd in onze scanner, de overige 60% werk je in Adobe Photoshop (PC) en bewerk je de scans volgens een vastgestelde procedure. Onze digitale content wordt wereldwijd ingezet op onder andere websites, social media, collectieboeken, nieuwsbrieven, flyers, presentaties of andere digitale infographics.

Wij bieden

  • Een brutosalaris tussen de €2.200,- en €2.400,- bij een fulltime dienstverband (36 uur). Op basis van jouw ervaring doen wij jou een passend voorstel;
  • Een baan voor 32 tot 36 uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een sportplan, mogelijkheid om trainingen te volgen voor bijvoorbeeld Rendering Software, 25 vrije dagen en leuke bedrijfsuitjes georganiseerd door onze eigen personeelsvereniging;
  • Heb jij al veel kennis van Photoshop? Als je bij ons aan de slag gaat kun jij jezelf binnen no-time een Photoshop expert noemen;
  • Onderdeel worden en profiteren van alle voordelen van het grote internationaal merk Hunter Douglas;
  • Ben je gedreven? Jij hebt zelf invloed in hoever je door kan groeien in de organisatie.

Het team

Word jij onderdeel van ons digitale verwerkingsteam, ook wel bekend als het “Expert Centre of Visualisation”? In Aarle-Rixtel krijg jij 8 nieuwe collega’s die dagelijks bezig zijn met Photoshop, maar daarnaast ook nog taken hebben zoals scannen, retouching, CGI en fotografie. Allemaal voor het gezamenlijke doel: het digitaliseren van de nieuwste collectie textiel!

Jij bent?

Jong (van geest), zelfstandig en georganiseerd. Door jouw drive krijg je dingen gedaan en werk je graag met praktisch ingestelde mensen.

Verder ben jij:

  • Bekend met Photoshop (PC) door middel van zelfstudie of een certificaat. Jij hebt de behoefte om je verder te ontwikkelen in een professionele werkomgeving die verbonden is aan grote internationale merken;
  • OF je hebt een studie gevolgd zoals het SintLucas of het Grafisch Lyceum;
  • OF jij bent op dit moment werkzaam als Visual Designer, DTP-er, Grafisch Vormgever en je bent toe aan een volgende stap.

Pas jij niet in het bovenstaande plaatje, maar wil jij je wel ontwikkelen als Junior Visual Designer? Of ben je nu Freelancer, maar wil je naast je eigen opdrachten één vaste baan voor minimaal 4 dagen per week bij Artex? Wij kijken uit naar iedere sollicitatie! Dus voeg jouw motivatie toe aan je sollicitatie en wie weet spreken we elkaar snel.

Solliciteren

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op! Je hebt de mogelijkheid om jouw LinkedIn profiel of CV toe te voegen, maar dit is niet verplicht en kan ook later. Interesse maar toch eerst nog een vraag? Dan kan je bellen naar 0492-386500, Lonneke van der Linden kan jouw vragen beantwoorden!

Over Artex

Wij zijn Artex en produceren de textiel voor de betere woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels, meubelzaken, verf- en behangspeciaalzaken, interieurarchitecten en bekende meubelfabrikanten. Wij lopen voorop op het gebied van ontwikkeling, productie en innovatie van hoogwaardige stoffen. En daar zijn wij natuurlijk heel trots op!

Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, een toonaangevend bedrijf in de interieur branche. Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veiligheid, functionaliteit en bovenal duurzaamheid.

Als werkgever zijn wij loyaal, kijken we hoe jouw werkplezier optimaal kan blijven, zijn we flexibel en houden we van doorzetten tot het werk geregeld is.