Bekijk VDT Advocaten op:

Functie:
Juridisch Secretaresse

Dienstverband:
Part-/fulltime (32-40 uur)

Locatie:
VDT Advocaten
Hart van Brabantlaan 500
5038 HA Tilburg

Contactpersonen:
Leonard Bijlsma
013-5440400

Plaatsingsdatum:
25/03/2021

Juridisch secretaresse (junior/medior)

Wie zijn wij?

Wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval (bijna) altijd MKB-ondernemers. Wij bedrijven uiteraard advocatuur die ondernemers te hulp schiet als er brand is uitgebroken. Maar wat wij vooral anders doen, is ondernemers helpen juridische problemen voor te blijven. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

Ons Team Bedrijfsstructuur is in de afgelopen periode hard gegroeid en blijft groeien. Het team houdt zich onder andere bezig met de afwikkeling van faillissementen, de begeleiding van fusies en overnames of advisering aan (ruziemakende) aandeelhouders. Het zijn drukke baasjes die wel wat secretariële hulp kunnen gebruiken.

Waar is Team Bedrijfsstructuur naar op zoek?

Als je het druk hebt, wil je graag dat je je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren. En dat je – waar mogelijk – ontzorgd wordt. Jij bent die ontzorger! Met jouw secretariële skills ondersteun jij het team en neem jij werk uit handen.

De werkzaamheden zijn heel divers. Het zwaartepunt ligt bij het bieden van ondersteuning op het secretariële vlak. Er wordt hard gewerkt, dus de productiegraad van onze advocaten is hoog. Daar kunnen zij wel wat hulp bij gebruiken. Je bent handig met cijfers zodat je onze curatoren kunt helpen bij de afwikkeling van faillissementen. Kennis van Excel is daarbij essentieel. Natuurlijk is een perfecte beheersing van de Nederlandse taal een must.

Wie ben jij?

Jij hebt (enige) ervaring als juridisch secretaresse, dus jij weet hoe de hazen lopen. Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en pro activiteit staan daarbij voorop. Daarnaast plan je besprekingen, beantwoord je de telefoon, ben je aanspreekpunt voor de overige teams, begeleid je de facturatieronde of bedenk en organiseer je een event of een teamuitje.

Jij bent een teamplayer die hard kan werken, maar ook hard kan lachen. Wij zijn een advocatenkantoor, maar toch ook weer niet. Hoezo? Check de carrièreverhalen op www.werkenbijvdt.nl. Bedenk zelf of dat bij jou past of niet.

Kortom:

Ben jij die juridisch secretaresse (junior/medior) die op zoek is naar en open staat voor een moderne uitdaging, solliciteer dan via onderstaande sollicitatielink.

Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Leonard Bijlsma of Brigitte Raaimakers via 013-5440400.

Primatch HR Groep (www.primatch.nl) ondersteunt VDT Advocaten bij de werving & selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door VDT Advocaten niet op prijs gesteld.