Bekijk Sekisui Jushi Strapping op:

Functie:
KAM Coördinator

Dienstverband
Parttime (24 – 32 uur)

Locatie:
Sekisui Jushi Strapping
Ringweg 50
6045 JL Roermond

Contact:
Johan de Regter
06 20 86 98 96

Plaatsingsdatum:
01/02/2021

KAM Coördinator

Sekisui Jushi Strapping (Roermond) is op zoek naar een ervaren KAM Coördinator die verantwoordelijk is voor het opzetten, inrichten en bewaken van de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieubeleid van onze Plant.

Als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Daarbij draag je mede zorg voor het realiseren en behouden van de kwaliteitscertificeringen zoals ISO 9001. Je beheert het kwaliteitssysteem, inclusief Arbo- en Milieuzorg en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van klachtenbeheer. Je voert interne audits uit en begeleidt externe audits, verder stel je de RI&E op en ben je verantwoordelijk voor toezicht op de naleving en uitvoering van de RIE. Kortom ben je op zoek naar een afwisselende en dynamische baan dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Sinds 1974 is Sekisui Jushi Strapping één van de toonaangevende producenten en leverancier in een wereld van kwalitatief hoogwaardige omsnoeringsband. De combinatie van Japanse technologie en Europees vakmanschap zorgen voor onze belangrijkste pijlers van ons succes: betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Wie ben jij?

Ten eerste ben jij een hands-on en pragmatische teambuilder die middels uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in het Engels, in staat is om op een efficiënte en effectieve wijze direct een toegevoegde waarde voor onze organisatie te zijn.

Je beschikt over HBO niveau in een relevant werkveld waarbij je minimaal 5 jaren werkervaring hebt opgedaan. Je bent een inspirerende en sterke verbinder en zodoende in staat om KAM op een ondernemende manier in de organisatie te borgen. 

Wat gaan wij jou bieden?

Wij bieden jou een dienstverband aan voor 1 jaar, met mogelijkheden voor een vast contract, met een marktconform salaris wat afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3.000,- en € 3.500,- (op fulltime-basis) ligt. Buiten een uitstekend pensioen bieden wij jou 28 verlofdagen (op fulltime basis). Daarnaast bieden we een Kerstbonus (6% van je jaarsalaris) en een niet ziek zijn bonus. Sekisui Jushi Strapping is gewoon een leuk informeel bedrijf dat je voldoende uitdagingen kan bieden en die je mogelijkheden geeft om jezelf verder te ontplooien.  Kom jij ons team versterken?

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen neem je contact op met Johan de Regter (recruiter) via telefoonnummer 06-20869896 appen of na werktijd bellen kan natuurlijk ook.

Primatch ondersteunt Sekisui Jushi Strapping met het invullen van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en overnemen van deze vacature door vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!