Bekijk Kvik op:

Functie:
Keukenmonteur

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort
Roesiel 15
1043 BL Amsterdam

Contactpersoon:
Rudolf van Gastel
06 247 59 753

Plaatsingsdatum:
18/06/2019

Keukenmonteur

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt ter uitbreiding niet één, maar twee Keukenmonteurs. Werkgebied regio Amsterdam, werkbus en gereedschap van de zaak en direct dienstverband. Interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld.

Functieinhoud

Functieinhoud? Als vakman hoeven we jou toch niks uit te leggen over keukenmontage. We kunnen beter vertellen waarom het tof is om als Keukenmonteur bij Kvik te werken!

Want jij bent eigenlijk wel klaar met je baan bij de concurrent. Lange reistijden, omdat je een groot werkgebied hebt. En teveel werkdruk, omdat je te weinig tijd hebt om je werk goed te doen.

Ook als zelfstandige ZZP’er is het niet altijd feest. Al die verschillende klussen en al die onzekerheid. En amper vrije tijd, want jij bent altijd aan het werk.

Waarom wil je als Keukenmonteur bij Kvik werken?

Belangrijkste reden: lekker met je vak bezig zijn en je handen laten wapperen. Met randzaken hoef jij je niet bezig te houden. Wij zorgen dat je voor weinig verrassingen komt te staan!

Zo krijg je jouw eigen werkbus (Ford Transit Custom) met navigatie uitgerust met goed gereedschap van Festool. Je hoeft bij ons niet heel Nederland door te crossen. Grofweg is jouw werkgebied 30 kilometer rondom Amsterdam. Want mensen die verder weg wonen kopen een keuken dichterbij huis in één van de andere 20 Kvik winkels in Nederland.

Jij hebt normale werktijden van 8:00 tot 17:00 uur. Overwerk en weekendwerk komt amper voor omdat je gemiddeld twee keukens per week plaatst. Dat is voor een vakman als jou prima te doen, en meer kan ook eigenlijk niet als je kwaliteit wil leveren (en dat willen wij).

Als jij naar je klussen rijdt is de keuken al bezorgd. De tekeningen kloppen. En het voormontagewerk is al gedaan. En jij hebt eer van je werk omdat je zelf zonder servicepunten de keukens oplevert.

Verder bieden wij

  • Persoonlijk inwerktraject waarin je collega’s leert kennen, iedereen telt mee
  • Veel vrijheid en zelfstandig, de meeste klussen doe je straks alleen
  • Vaktechnische opleidingen via de Kvik Academy en via leveranciers
  • Direct dienstverband bij Kvik met als doelstelling zo snel mogelijk een vast dienstverband
  • Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband)

Jij …

Hebt een rijbewijs, woont in de regio Amsterdam en hebt minimaal één jaar ervaring als Keukenmonteur.

Meubelmakers, klussers en ZZP’ers zijn ook welkom! Maar dan moet je in je leven al wel minstens 100 keukens hebben geplaatst.

Over Kvik

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense leverancier van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al meer dan 130 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Spanje en Azië.

De winkel op woonboulevard Amsterdam-Westpoort is de grootste Kvik winkel van Nederland en is recent verbouwd tot een compleet nieuwe showroom. Al 12 jaar zijn Dick en Angeline van der Zwaan hier de trotse franchisemers van het Kvik-concept, waar we met 20 mannen en vrouwen werken aan het succes van de winkel.

Benieuwd wie we zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-amsterdam-westpoort.

Solliciteren

Interesse? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Een cv sturen mag, maar is (nog) niet nodig. Als er een match is nodigen we je uit voor een kop koffie. En als er een klik is bieden we jou een meeloopdag aan.

Heb je vragen? Bel of stuur een Whatsapp naar Rudolf van Gastel. Zijn telefoonnummer is 06 – 247 59 753.

Primatch ondersteunt Kvik bij het invullen van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.