Bekijk Kvik op:

Functie:
Keukenmonteur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort
Roesiel 15
1043 BL Amsterdam

Contactpersoon:
Rudolf van Gastel
06 247 59 753

Plaatsingsdatum:
18/02/2020

Keukenmonteur

Ben jij een Keukenmonteur, Meubelmaker, Klusser of ZZP’er en heb jij minimaal 50 keukens geplaatst? Dan is dit jouw kans om vakspecialist in keukenmontage bij Kvik Amsterdam Westpoort te worden. Werkgebied regio Amsterdam, jouw eigen werkbus en gereedschap van de zaak en een direct dienstverband bij Kvik!

Waarom wil je als Keukenmonteur bij Kvik Amsterdam Westpoort werken?

Belangrijkste reden: lekker met je vak bezig zijn en je handen laten wapperen. Met randzaken hoef jij je niet bezig te houden. Wij zorgen dat jij voor weinig verrassingen komt te staan. Geen hoofdkantoor wat ertussen zit, maar korte lijntjes met de binnendienst van de winkel in Amsterdam Westpoort die jouw planning regelt.

Jij krijgt van ons jouw eigen werkbus (Ford Transit Custom) met navigatie uitgerust en met goed gereedschap van Festool. Je hoeft niet heel Nederland door te crossen, want grofweg is jouw werkgebied 30 kilometer rondom Amsterdam.

Verder heb je bij ons normale werktijden van 8:00 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Overwerk en zaterdagwerk komt weinig voor!

Hoe zien jouw werkdagen als Keukenmonteur er uit?

Dat kunnen we het best uitleggen met ons eigengemaakte vacaturefilmpje: https://youtu.be/VoOOiUJqygc

Als jij aan de keukenmontage bij een klant thuis begint, dan zijn de kasten, het blad en de apparatuur al bezorgd. De tekeningen kloppen. En jij krijgt erkenning voor je vakmanschap omdat je zelf zonder servicepunten de keukens oplevert.

Gemiddeld plaats je als Keukenmonteur bij Kvik één a twee keukens per week. Daarnaast voer je service- en inmeetwerkzaamheden uit. Voor jou als vakman is dat qua werkdruk prima te doen, en meer kan ook eigenlijk niet als je kwaliteit wilt leveren (en dat willen wij!)

Wat wij jou als Keukenmonteur te bieden hebben?

  •  Persoonlijk inwerktraject waarin je collega’s leert kennen, iedereen telt mee
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid, de meeste klussen doe je straks alleen of met je collega monteur
  • Vaktechnische opleidingen via de Kvik Academy en via leveranciers
  • Direct dienstverband bij Kvik met als doelstelling: snel de zekerheid van een vast contract
  • Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband)

 

Jouw profiel

Jij hebt een rijbewijs, woont in de regio Amsterdam en hebt minimaal één jaar ervaring als Keukenmonteur. Meubelmakers, klussers en ZZP’ers zijn ook welkom! Maar dan moet je al minstens 50 keukens hebben geplaatst.

Het verhaal van Kvik Amsterdam Westpoort

 Onze vestiging op Woonboulevard Westpoort in Amsterdam is de grootste Kvik winkel (www.kvik.nl) in Nederland. De winkel wordt al bijna 15 jaar gerund door Dick en Angeline van der Zwaan en bestaat verder uit een enthousiast team van collega’s in het magazijn, de binnendienst, de verkoop en de monteurs.

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Kijk op https://werkenbijkvikamsterdamwestpoort.com

Solliciteren naar de vacature van Keukenmonteur

Interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld. Een cv sturen mag, maar is (nog) niet nodig. Is er een match dan nodigen we je uit voor een kop koffie (of thee). Daarna krijg je nog een meeloopdag met een ervaren Keukenmonteur. Zo weten we snel of wij bij elkaar passen!

Heb je vragen bel of stuur dan een Whatsapp naar Rudolf van Gastel, telefoonnummer 06 – 247 59 753.

Primatch ondersteunt Kvik Amsterdam Westpoort bij het invullen van deze vacature. We nodigen kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren. Als een vacaturesite vraagt via hun te reageren, doe dat dan niet. Je ontvangt waarschijnlijk honderden ongewenste e-mails.