Bekijk Brabantia op:

Functie:
Key Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Brabantia
Leenderweg 182
5555 CJ Valkenswaard

Contactpersoon:
HRM afdeling
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
06/12/2022

Key Accountmanager

HET MOOISTE WERKTERREIN VOOR EEN KEY ACCOUNTMANAGER

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment, dus ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we nu voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. Vanuit Valkenswaard zorgt een team van 16 enthousiaste toppers dat onze producten een mooie plaats krijgen in de beste winkels in de Benelux. Zij verwelkomen graag een

KEY ACCOUNTMANAGER NEDERLAND (fulltime)

Wat ga je doen?

Ons mooie merk verder uitbouwen bij nieuwe en bestaande klanten. Je legt daartoe intensieve contacten en onderhoudt deze met inkopers en categoriemanagers van landelijk opererende (r)etailers en inkoopcombinaties.
Je adviseert over assortimenten, producten en diensten en onderhandelt over condities, prijzen en activiteiten. Écht verkopen dus, van pedaalemmer tot voorraadbus, van een hoe-gaat-het-bij-jullie-belletje tot het kraken van complexe vraagstukken. Dat doe je met hart voor mensen, hart voor de klant en hart voor de zaak. En met veel creativiteit! Je stelt inventieve accountplannen op die ons doen verwonderen. Oh ja, de uitvoering daarvan hoort er natuurlijk ook bij.

Wie ben jij?

Eerst de harde feiten: we zoeken een Bachelor of Master met ruime ervaring als accountmanager. Maar jij bent natuurlijk veel meer dan dat. Je bent een energiek commercieel talent, met zelfvertrouwen en een positieve uitstraling. Je hebt flair én inhoud, houdt van design en praktische oplossingen. En je werkt (dus) graag voor een A-merk zoals Brabantia. Ben je verder een goede strategische onderhandelaar met ambitie, en woon je binnen een uur van Valkenswaard? Dan zou je best eens onze ideale nieuwe collega kunnen zijn!

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Een afwisselende baan waarmee je een zichtbare bijdrage levert aan een innovatief en bijzonder bedrijf. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving, waarin je je energie kwijt kunt, maar ook je ideeën. Heel veel aardige collega’s en leidinggevenden. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je verkocht?

Is dit de baan voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@brabantia.com. Wil je eerst meer informatie? Op www.brabantia.nl vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.