Bekijk Chinforce B.V. op:

Functie:
Key-Accountmanager Duitsland

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Chinforce B.V.
Jadelaan 129
2132 XZ Hoofddorp

Contactgegevens:
Marco Leliveld
+31(0)237009750

Plaatsingsdatum:
30/08/2018

Key-Accountmanager Duitsland

Ben je een commercieel talent met passie voor techniek en wil je de wereld van giet- en smeeddelen, een innovatieve hoogtechnische nichemarkt, veroveren? Ga dan met ons in gesprek over hoe wij je gaan opleiden om onze klanten gelukkig te maken met onze zelf geëngineerde staalproducten. Dit ga je doen binnen een solide netwerk van voornamelijk Chinese top-leveranciers en een hechte Chinforce salesorganisatie.    

Wat ga je doen:

Met jouw commerciële drive en werktuigbouwkundige achtergrond begrijp je wat de behoeftes zijn van onze klanten. Je denkt met hen mee over innovaties/verbeteringen voor bijvoorbeeld hun vrachtwagens, schepen, machines of straatmeubilair. Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en brengt nieuwe klanten aan in met name Duitsland en later mogelijk ook in andere Europese landen. Onze klanten zijn allen marktleiders in hun segment. Je bent eerste aanspreekpunt van contactlegging tot levering. Je werkt deels vanuit het kantoor in Hoofddorp en deels vanuit huis, maar je bent vooral te vinden bij prospects en klanten in Duitsland. Dit is een ambulante rol, waarbij frequent reizen naar Duitsland een duidelijk onderdeel is van de functie. Je rapporteert direct aan de Managing Director.

Wanneer word je blij in deze functie:

Je bent aantoonbaar succesvol in je huidige sales-functie en toe aan een volgende stap: een specialisatie in de innovatieve en dynamische markt van giet- en smeedwerk. We zouden graag zien dat je kennis hebt van onze afzetmarkt. Je bent in staat om een relevant klantennetwerk op te bouwen en uit te nutten met het aangaan en onderhouden van langdurige contacten.

Je bent organisatorisch en communicatief sterk, commercieel ingesteld en je neemt makkelijk zelf het initiatief.

Verder:

 • Heb je een bovengemiddelde werktuigbouwkundige interesse: je wilt altijd weten hoe apparaten en machines werken;
 • Begrijp je dat om succesvol te zijn in deze rol je een flexibele instelling moet hebben, ook qua werktijden;
 • Beheers je de Duitse, Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ben je in bezit van je rijbewijs B.

Wat bieden wij:

 • Een prettige en leuke werksfeer in een kleine mensgerichte organisatie met een grote internationale slagkracht;
 • Een ervaren team dat je ondersteunt en je helpt succesvol te zijn;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. We bieden je de kans om in deze technische branche het vak te leren;
 • Werkbezoeken naar China, waar je kennis kunt maken met ons Chinese leveranciers-netwerk;
 • Werken met belangrijke Europese OEM-fabrikanten;
 • Een goed salaris met een competitieve bonusregeling en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Alles wat je nodig hebt om in je functie succesvol te zijn, zoals een auto van de zaak, een laptop en een telefoon.

Wie zijn wij?

Chinforce is een innovatief, dynamisch en hoogtechnisch bedrijf dat al zo’n tien jaar vanuit Hoofddorp geheel Europa bedient met gietwerk, smeedwerk en andere metalen onderdelen, die fabrikanten en producenten inkopen. Chinforce koopt in voor industriële klanten en laat hoogwaardige producten produceren in China. De producten bestaan hoofdzakelijk uit delen die gegoten of gesmeed zijn in vooral ijzer of staal. Deze onderdelen zijn in een grote verscheidenheid van producten terug te vinden, zoals schepen, vrachtwagens en trailers, steigers, betonbekisting, straatmeubilair, aandrijfcomponenten etc.

Solliciteren

Heb je interesse in deze zeer uitdagende baan bij een groeiend bedrijf én voldoe je aan het profiel? Stuur dan nu je CV en motivatie naar debby.reemers@primatch.nl. Debby van Primatch helpt ons bij het werven van onze nieuwe collega.

Wil je meer over ons weten? Bel dan gerust met onze Managing Director, Marco Leliveld, +31(0)237009750. Of neem een kijkje op onze website: http://www.chinforce.com/

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt door Chinforce niet op prijs gesteld.