Bekijk Koninklijke Goedhart Convenience:

Functie:

Key Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime (36-38 uur)

Locatie:
Koninklijke Goedhart Convenience
Marconistraat 8
8912 AX Leeuwarden

Contactpersoon:
Babs Schins

Plaatsingsdatum:
30/12/2022

Key Accountmanager

Heb jij een aantal jaren ervaring als key accountmanager voor dagverse ‘food’ klanten? Vind je het gaaf om met diverse klanten aan hun assortiment te bouwen? Lees dan snel verder.

WAT GA JE DOEN?

Je werkt voor één of meerdere klanten waarbij je verantwoordelijk bent voor het convenience assortiment, zoals sandwiches of belegde broodjes, maar ook wraphapjes, borrelbrood of andere gemaksvoedingsproducten.

Als Key Accountmanager bij Goedhart Convenience werk je in het team van de afdeling Commercie. Het team bestaat uit drie andere key accountmanagers en zeven productontwikkelaars, waar jij wordt aangestuurd door de Commercieel Directeur. Onze klanten zijn verdeeld in dit team, maar waar kan versterken jullie elkaar. Daarnaast werk je samen met collega’s van andere disciplines zoals de plantmanager, kwaliteitsmanager en het accountbureau.

Je weet omzet te behouden en uit te bouwen door middel van marktverkenning en –exploratie. Relatieonderhoud is jouw sterke kant: je vindt het prettig samen met de klant aan het stuur te staan en ervoor te zorgen dat de categorie groeit, vernieuwend en concurrerend blijft. Om een gedegen gesprekspartner te zijn voor de klant, zorg je ervoor dat je het juiste onderhandelingsgedrag beheerst én voldoende productkennis hebt zodat je niet alleen een commerciële maar ook inhoudelijke gesprekspartner bent.

JE WERKZAAMHEDEN BESTAAN UIT:

 • Onderhouden van klantcontact, onder andere met de categorymanager en buyer.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van het jaarplan.
 • Adviseren van de klant op basis van consumenten-, shopper- en klantonderzoek, markt- en concurrentieanalyses en verkoop- en rendementsanalyses.
 • Het verzorgen van een blijvend onderscheidend assortiment.
 • Analyseren van operationele en financiële resultaten, waarbij je bij afwijkingen bijstuurt om het beoogde resultaat te behalen.
 • Afstemmen met de interne organisatie omtrent de ontwikkelingen bij de klant, bijvoorbeeld met de Controller en Operationeel Manager.

WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken een collega met zo’n vijf jaar werkervaring in de dagverse private label business, hospitality management en/of foodservice. Je hebt een HBO of WO opleiding in economische richting afgerond, zoals Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt ruime kennis van MS Office.

Je beschikt over een duidelijke visie op FMCG en passie voor onze producten. Je weet internationale food trends te vertalen naar product concepten en een NPD kalender. Je bezit een trackrecord in het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met je klant, waarbij je in staat bent om samen met de klant een concrete visie richting de toekomst te vormen en dit te vertalen binnen de organisatie. Je bent klantgericht, doordat je je richt op de behoefte en tevredenheid van de klant en stelt daarbij grote eisen aan kwaliteit en de lange termijn relatie met de klant. Hierbij ben je ondernemend en actief gericht op het behalen van de resultaten en doelstelling voor de klant en de organisatie. Je bent in staat respectvol met klanten en collega’s om te gaan.

Je komt met nieuwe ideeën en mogelijkheden tot verbetering en bent in staat de klant positief te overtuigen om jouw ideeën te adopteren. Doordat je de schakel tussen de klant en de interne organisatie bent, heb je een sleutelpositie om ervoor te zorgen dat mooie, concurrerende en winstgevende producten verkocht worden. Affiniteit met het product is essentieel om de functie uit te oefenen. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je niet de kennis bezit over al onze producten, zoeken wij een collega die nieuwsgierig is en zich kwetsbaar opstelt om deze kennis te vergaren binnen de organisatie. Je bent niet bang om proactief de plant in te lopen en zo de relevante informatie te verzamelen.

Je werkt in een professionele werkomgeving, waar naast persoonlijke inzet, zelfstandig werken wordt gewaardeerd en verwacht.

WAT WE OOK INTERESSANT VINDEN IS…

 • Ervaring in de bakkerijbranche, foodservice of hospitality management
 • Ervaring met Nielsen/IRI

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Naast de gezellige, informele en persoonlijke werksfeer van een familiebedrijf kan je in dit kleine team met jouw persoonlijkheid en inzet echt impact maken. We hebben een proefkeuken, waar regelmatig testen uitgevoerd worden, die we als team samen proeven en bespreken: een voorbeeld van onze enorme passie voor onze producten!

VERDER KRIJG JIJ VAN ONS:

 • Een salaris tussen de €4.800,- en €6.500,-, afhankelijk van jouw kennis & ervaring en gebaseerd op onze cao.
 • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen, waaronder zorgverzekering.
 • Een auto van de zaak hoort bij deze functie.
 • Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je van ons de beschikking over een laptop en een telefoon.
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met je collega´s af en toe in een andere setting bij kunt praten. Via de actieve personeelsvereniging worden er dan ook regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.
 • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.

OVER KONINKLIJKE GOEDHART CONVENIENCE

Het koud assembleren van gebakken deegwaren, dat is de corebusiness van Goedhart Convenience in Leeuwarden. Oftewel broodjes beleggen. Sandwiches, wraps en pizza-bodems en nog veel meer. Grotendeels met het brood van de buurman, bakkerij Borgesius Leeuwarden.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

SOLLICITEREN?

Stuur een mail naar b.schins@bakkergoedhart.nl of gebruik dit formulier.We nemen zo snel mogelijk contact met je op.